Предприети са мерки затворниците да не напуснат София!

Условията за служителите в МВР се подобряват, заяви зам.-министърът
Обновена: 5 апр 2018 21:47 | 5 апр 2018 21:38,
27
Предприети са мерки затворниците да не напуснат София!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Оперативно-издирвателните мероприятия по задържането на Владимир Пелов и Радослав Колев, които избягаха от Софийския затвор, продължават. Създаден е щаб и са предприети всички мерки въпросните да не напуснат столицата. От вчера се работи с най-близкото обкръжение на затворниците.

Още по темата

Това посочи зам.-министърът на МВР Красимир Ципов. По негови думи гражданите се призовават да не влизат в контакт с бегълците, но ако ги забележат - да предадат на органите на реда. 

"Всяка една подадена информация се анализира и проверява. Ще предприемем всякакви възможни мерки за задържането на тези лица. Както всяка една година, гражданите ще видят засилени мерки за сигурност около празниците. Особено внимание е обърнато на всички храмове", подчерта гостът в "Денят ON AIR".

Според зам.-министър Ципов Министерството на правосъдието ще продължава да работи усърдно по задоволяване на исканията на надзирателите. 

"От 2 години работим с общините за въвеждане на интегрирана система за видеонаблюдение. На тези места регистрираната престъпност спада на половина. Бележим успех. От началото на тази година възнагражденията на униформените са се увеличили два пъти. Ако сме последователни в действията си, резултатите ще са налице. Условията на служителите в МВР се подобряват. Ще положим всички усилия това да продължава", категоричен бе той пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Тоя като говори вярва ли си?Защото имам усещането че се опитва да убеди единствено себе си.
15
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 6 години
Всички чистачки на държавните учреждения са командировани,по изходите на София,акцията се ръководи от радев,и неговия заместник ципчетов
14
0
 
2
 
! Отговори
scott преди 6 години
ако аз им бех ятак на тез, бегълците де, щех да ги упоим и кат се отнесът: изстрели у тилъ, разфасоване, през месомелачката и чак тогава - на ***.ЗАЩО ДА СИ ДАВАМ ТОЗ ТРУД, ШЕ ПИТАТЕ ВИЕ...? НОГО Е ПРОСТО!ТАЗЕ, ДВАМАТА, НАПРАВИХА СМЕШНИ ТОЛКОВА НОГО ХОРА ПО ВЪРХОВЕТЕ НА ДЪРЖАВАТА, ЗАДАВАТ ИМ ТЕМИТЕ СЕКИ ДЕН, ТАКОВА УДОВОЛСТВИЕ Е ДА СЕ ОПРАВДАВАТ СЕКИ ДЕН ПРЕЗ ТЕЛЕВИЗОРЪ, че ше осуетим сека възможнос да се реабилитират /държавниците/ и отново да се прават на важни.
13
1
 
7
 
! Отговори
ТЪНКОТО ГЛАСЧЕ преди 6 години
Предприети са мерки затворниците да не напуснат София....... ТЕ МЕРКИ БЯХА ВЗЕТИ И ДА НЕ НАПУСКАТ .....ЗАТВОРА, АМА.....!!!!
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сигурно вече са при братя Галеви - некадърници корумпирани!
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам защо но щом го видя тоя ципов и се сещам за ***, а ако и проговори охлювът веднага става гол.
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз за първи път бях в София през живота си в 2017 еми ще ви кажа честно те са като американците. София много население а другите градове пустош. София си обича Герб а всички други градове мразят Герб па обичат друга партия. София надделява над гласовете в изборния ден. София обича Герб защото Герб направи София богата а другите които се чувстват зле да живеят в София не искат да са в София. Пловдив е беден от София.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като си пуснат мустачки и брадичка и качат 10 кила ,никой няма ,да ги разпознае ,най-малкото пък полицай!Даже може и легално ,да заработят ,като онзи който вместо ,да е в затвора изтрепа цяла фамилия!
8
0
 
12
 
! Отговори
Фасони преди 6 години
Не знаят дали са в София, но така го казват и за спокойствие в провинцията, и да дадат фасон, че знаят нещо! Дрънкат, за да не може народът да вземе думата с "ОСТАВКА" барем на Цеца Рабфака
7
0
 
12
 
! Отговори
Антикомунистов преди 6 години
Щом тоя скопения е министър, могат спокойно с влака да заминат за,...където си щат!
6
1
 
14
 
! Отговори
наблюдаващотдалеч преди 6 години
Че лошо ли ще им е в София? Ще се скатаят 5-6 месеца, докато утихне и тогава лека, полека, към Галеви!
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам какви мерки са предприети но очаквам затворниците да се включат на живо я от Южна Африка я от Маршаловите острови.А иначе има една приказка "Изпусни питомното пък ходи да гониш дивото".
4
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Предприети са мерки затворниците да не напуснат София!"Те напуснаха затвора, докато ви бяха в ръцете, значи напускането на София и въобще на страната ще е като детска игра. Вместо да хвърлите оставки, ни хвърляте прах в очите.
3
1
 
16
 
! Отговори
Либералист преди 6 години
Благодарим Ви Г-н Ципов!
2
2
 
27
 
! Отговори
II небесно на ДС преди 6 години
Със такива зам.министри България не я очаква добруване !
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
KРETEHИ!!!!