Отменени са полетите на "Еър Франс" от и до София

Служителите стачкуват за по-високи заплати
7 апр 2018 10:02, Елка Василева
7
Отменени са полетите на "Еър Франс" от и до София
Снимка: архив, Reuters

Отменени са полетите от и до Париж, изпълнявани от авиокомпанията „Еър Франс“. Това сочи справка на сайта на Летище „София“.

Причината е стачка на служителите на „Еър Франс“, включително пилотите, екипажите и наземния персонал. Те настояват за 6% увеличение на заплатата и провеждат редица еднодневни стачки от февруари насам.

Днес в 17.35 часа трябваше от София да излети полет AF1789 до Париж „Шарл де Гол“. От френската столица у нас трябваше да кацне полет AF1788 в 16.45 часа.

„Еър Франс“  планира да изпълни 70 процента от полетите, планирани за днес. Френският въздушен превозвач уточни, че от полетите на дълги разстояния, предвидени за днес от Париж, ще бъдат изпълнени 75 процента, от полетите на средни разстояния от и за летище "Роаси" - 65 на сто и 70 на сто от полетите на дълги разстояние на "Орли".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
21
 
! Отговори
Читател преди 6 години
До 3 , и аз уважавам кучето си, милвам го по главата и му се радвам, а като не ми до него- Марш на двора- и то пак се радва ...
3
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2 никой не търси да го обича западня, както пишеш. Мен ми е приятно, че ми плащат за свършената работа.Не ме рекетират като в БГ. Дори и фирма имам право да си пусна.Вобще не искам и обич от РУСИЯ. ДА ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ.
2
10
 
32
 
! Отговори
до ойроатлантиците преди 6 години
Колкото повече им ближете ********* и им се кланяте на тия, толкова повече ви вземат на мезе! Ще изпълнят 70 % от днешните полети, но НЕ И ЗА БЪЛГАРИТЕ! Казват да го ****** А ние ги обичаме:) Бий ме, обичам те!Няма такова племе.
1
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилно, да стачкуват хората. Няма пари - няма хляб, но... има пасти.