"Топлофикация" няма да изключва парното в София

Очаква се застудяване през следващата седмица
9 апр 2018 22:35, Анисия Иванова
37
"Топлофикация" няма да изключва парното в София
Архив: БУлфото

"Топлофикация София" няма да изключва топлоподаването и да обяви финал на сезона преди края на април, тъй като след започналата седмица с летни температури се очаква през следващата да има застудяване, като минималните през нощта може да паднат и под нулата.

В предстоящите по-топли дни обаче столичани ще усетят радиаторите и щранговете студени през деня, съобщава в. "Монитор".

Всички над 12 000 абонатни станции са подменени и снабдени с автоматично регулиране на подаваната към сградите топлинна енергия според външната температура. Т.е. топлоподаване ще има, а ако хората не желаят никакво загряване на радиаторите, трябва да затворят вентилите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Дима Тодоров преди 6 години
Как се спира щранг-лира?
27
1
 
3
 
! Отговори
Надежда преди 6 години
Спирайте парното централно, дори и да има дни на застудяване, едва ли не можем да си облечем пуловери и да отпочинем малко след жегите! Не ви ли е срам да начислявате денградуси и да товарите хората с още по-големи сметки!!!!!!!! Вече сме в глобално затопляне, трябват промени в наредби и закон за енергетиката, не може в топли зими да се принуждават хората насилствено да правят печалби на топлофикациите!
26
1
 
7
 
! Отговори
Баааа! преди 6 години
"Впредстоящите по-топли дни обаче столичани ще усетят радиаторите и щранговете студени през деня, съобщава в. "Монитор". Елате да видите колко са ми студени щранговете!!! Греят та не могат да се пипнат тръбите, яко лапане на края на сезона, а?
25
4
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
1. Тръбите в апартаментите не са на Топлофикация.2. След първоначалното пускане на парното, вентилите на радиаторите се слагат на *, а не на 2.
24
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отдавна трябваше да се върнем към старият начин за плащане на парното, както и към старата услуга. Все пак парното е най-евтиният и удобен начин за отопление и топла вода в големите населени места. Много народ е заблуден за кражбите и си въобразява, че ако спрат кражбите в Топлофикация, парното щяло да поевтинее. Е, жестоко се лъжат. Кражбите в Топлофикация ги правят политиците и затова Топлофикациите са на загуба. А кражби има и то много - от съседите, които ни надуват сметките.
23
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Решението срещу топлофикация е бърза приватизация. И пълно локално ОТОПЛЕНИЕ, както на запад .
22
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние българите, които напуснахме държавата се " "спасихме" от крадливата ТОПЛОФИКАЦИЯ.Тя към нас е "честна" взимани от банковите сметки точно и прецизно, само за сградата инсталация.
21
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми колкото и да мрънкате, Т-фикация няма да фалира - миналата седмица четоха проектозакон за "стратегическата подкрепа" в парламента.А че те са най-големите крадци - спор няма - всяка година обявяват, как тази зима според статистиката била най-студената от 100 години насам, дори и температурите да са били 15 градуса над нулата.Твърдо подкрепям, че т-фикациите трябва да се закрият.А между другото с Вальо Топлото и кражбите му какво стана?
20
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нямам парно,само тръби на топлофикация минават през две от стаите,температурата е около 27-28градуса в жилищетоне ми се мисли тези дето имат парно,вероятно измират от жега
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега вече Мая Манолово" ще заработи сериозно срещу крадливата топлофикация" ЩЕ им остави само сграднага инсталация за лятото. .
18
8
 
22
 
! Отговори
Сашо Нерезо от Шумен преди 6 години
Софиянци ще усетят мека топлина в края на месеца....по сметките си,но Драгалевският Ай Дук е над тези неща.Славни дни за българската демократична айдук-дружина!
17
4
 
25
 
! Отговори
руснак, преди 6 години
Ще ядем по-малко, ще ходим голи и боси ще мизерстваме, ще се храним с варена ряпа, но няма да се огънем докато Запада не се предаде.
16
1
 
32
 
! Отговори
месара преди 6 години
ама защо въобще трябва да го спират?!
15
2
 
46
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Най добре към края на август да го спрат на някой може да му е студено !
14
0
 
11
 
! Отговори
Миро преди 6 години
До АнонименТова също, но какво мога да направя, да взема да им влизам по апартаментите и да гледам кой краде ли???Аз с един пистолет мога лесно да оправя нещата, но мисля че не е моя работа, и че не е това начина!
13
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даваш ги защото, другите крадат за това ги даваш. ако всички от входа си плащат нормално и не се правят на тарикати за 90кв, в най студените месеци няма да плащаш повече от 100-120лв с топлата вода, но след като все още има тарикати на гърба на другите не по 250 ами и по 300 на месец може да плащаш.
12
10
 
18
 
! Отговори
Миро преди 6 години
Проблема е че не можеш да се откажеш от услугите и напълно, освен ако не си отрежеш тръбите в апартамента. Моите сметки за топла вода и отопление, при два реално работещи радиатора ми е 250 лв. на месец. Който не е вързан към Топлофикация София да не се обяснява, защото на село се топлите с 500 лева целият зимен сезон, а аз ги давам за 2 месеца, за 90 квадрата жилище.
11
6
 
35
 
! Отговори
ей преди 6 години
вие от Топлофикацията, ако можете и през лятот ще искате да ви се плаща за парно! Миналата година казахте, че по закон трябва да ви търпим до 9-ти април, а сега стана до края на месеца! За какво застудяване става дума? Значи ще ви търпим още 7 дни, че можело после да застудее?
10
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в синоптик бг пише че за софия следващите 10 дена няма да има нощни температури под 8 градуса ! дори не се приближава до 0 това .. нямам думи само и само да ни одерат още .........самоцендурирам се тука......................
9
3
 
32
 
! Отговори
NZ преди 6 години
До 4.Да, днес навън беше 24 градуса, а вкъщи минаващите тръби на Топлофикация, излъчваха топлина. Трябваше да си охлаждам жилището в същото време да си плащам за топло- отделно си платих за подмяна на абонатната станция с такава, с дистанционно спиране и пускане.