Вижте къде няма да има вода на 12 април в София

Ще се извършват ремонтни дейности
11 апр 2018 10:20, Василия Пейчева
0
Вижте къде няма да има вода на 12 април в София
Снимка: Софийска вода

На 12 април 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Богданци“ жк. "Гевгелийски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Богданци“ от ул. "Гевгели“ до ул. "Мировци“; карето между ул. "Мировци“, ул. "Богданци“,  бул. "Царица Йоанна“ и ул. "Попчево“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Попчево “ ъгъла с ул. "Мировци".

На 12 април 2018 г. (четвъртък), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. "Каменица“ кв. "Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Каменица“, ул. "Еделвайс“, ул. "Димитър Шишманов“, ул. 646, ул. "Дон“, ул. "Проф. Никола Милев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Димитър Шишманов “ ъгъла с ул. "Еделвайс “.

На 12 април 2018 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Прибойница“ кв. "Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Прибойница“ от ул. "Урал“ до ул. "Ракита“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Прибойница“ №4.

На 12 април 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. "Цар Борис III“ жк. "Хиподрума“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по бул. "Цар Борис III “ от ул. "Видлич“ до ул. "Лерин“ и ул. "Кратово“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Цар Борис III “ ъгъла с ул. "Нишава“.

На 12 април 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Калина“ местност "Дебело гуно“, община "Панчарево“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Калина“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Калина “ ъгъла с ул. "Детелина“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари