Част от "Горна баня" остава без вода на 13 април

Ще се извършват ремонтни дейности
12 апр 2018 15:17, Василия Пейчева
0
Част от "Горна баня" остава без вода на 13 април
Снимка: Софийска вода

На 13 април 2018 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Прибойница" кв. "Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Прибойница" от ул. "Урал" до ул. "Ракита".
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Прибойница" №4.
   
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари