Вижте къде няма да има вода в София на 13 април

Ще се извършват ремонтни дейности
12 апр 2018 09:51, Василия Пейчева
2
Вижте къде няма да има вода в София на 13 април
Снимка: Софийска вода

На 13 април 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 14 жк. "Бъкстон" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бул. "Братя Бъкстон", бул. "Тодор Каблешков", ул. "Ген. Александър Суворов", ул. "Мур".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 14.

На 13 април 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. "Родопи" вилна зона "Мало Бучино" се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 15:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Родопи" от ул. "Осъм" до ул. "Янтра".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Родопи" №27.

На 13 април 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Светослав Тертер" жк. "Яворов", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Светослав Тертер" от ул. "Цар Иван Асен II" до бул. "Цариградско шосе"; ул. "Река Осъм" от ул. "Светослав Тертер" до ул. "Николай Ракитин".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Река Осъм" №2.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари