Моторист е в критично състояние след катастрофа в София

Моторът му бил ударен от кола, завиваща в нарушение
14 апр 2018 18:00,
74
Моторист е в критично състояние след катастрофа в София
Снимка: архив "Булфото"

Моторист е в критично състояние след тежка катастрофа в София.

Според първоначалната информация автомобил е направил непозволен обратен завой на столичния бул. "Цветан Лазаров", и моторът се е блъснал в него. Инцидентът е станал малко преди 14:30 часа.

На място на 5-ата минута е пристигнала линейка, която е откарала мъжа в болница "Св. Анна" с тежка черепно-мозъчна травма, съобщиха от Спешна помощ, цитирани от "Дарик".

Все още няма информация кой е шофирал автомобила. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
30
 
4
 
! Отговори
Пистак преди 6 години
Едно ще кажа на някои автомобилисти.Мразите мотористите защото не ви стиска да сте на тяхно място.И беснеете на гаджето до вас, когато някой мотор ви остави като телеграфен стълб.Бъдете сигурни, каквото и да искате да чуете от нея няма да е вярно.Би предпочела моториста пред вас.Замислете се малко.Защото жените обичат подобно поведение.А вие с тия трошки развиващи скорост на трактор осве да мааате ч...и друго не може да свършите
40
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Големи радари сте всички... В началото на коментарите мотористта карал със 100км/ч, сега вече е със 150км/ч, след още 10 коментара и 200 ще стане вероятно. В статията единствено пише, че колата е правила НЕПОЗВОЛЕН обратен завой, а за всички ви мотористта веднага е виновен... Замислете се малко... Утре може и вашето дете да се качи на мотор, тогава и той ли ще е донор? Много е лесно да се мрази и да се плюе по другите...
39
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не пише и къде точно е станала катастрофата, но на всеки е ясно къде е станала - на дългата права отсечка, където мотористите се кефят да карат с 150-200 км/час. Там ако мине моторист с под 100 км/час направо в книгата на Гинес ще ги запишат.
38
8
 
6
 
! Отговори
До 37 преди 6 години
Прочети я още 33 пъти ....
37
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Три пъти четох статията и никаде не видях, че моториста е карал с 150 км/ч. Колата прави обратен завой на забранено място, с какво е виновен моториста?
36
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, че караш мотор с 200 км/ч в града, не ти дава правото да се правиш на съдия и да му даваш смъртна присъда. Утре ти като минеш някъде на "жълто-червено"или като се заплеснеш за секунда, някой камион може да ти издаде смъртна присъда на тебе.На този конкретен булевард пред очите ми стана катастрофа преди няколко месеца между две коли - едната правеше обратен завой... По средата има двойна непрекъсната линия, явно някои хора това не ги спира да си правят обратни завои върху нея.
35
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Край! Сега ако оцелее ще си въобрази че е безсмъртен! Очакват се нови счупени рекорди за скорост. Някой път така ще се засили, че ще премине в "ония" свят без да разбере.
34
2
 
19
 
! Отговори
. преди 6 години
Българинът дори от сопа не разбира. Нито закони го ловят, нито глоби го ловят. Чак когато сложат мантинела между двете посоки на движение, както направиха на Симеоновско шосе - чак тогава спират неправомерните обратни завои. Българинът само от това разбира - като види, че ще си натресе кошницата в мантинелата, чак тогава му идва акъла в главата. Примитивна работа. Започвам да се чудя за какво са ни закони и полиция въобще. Трябва всичко да се направи така, че да не можеш да сбъркаш дори да искаш
33
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да оздравява бързо и следващия път да не кара с двеста!
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди два дни минах трипъти от там една патрулка и още двама направиха обратни завои.Жалко за момчето дано се оправи.
31
3
 
22
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
Както има лоши шофьори на мотор , така има и на коли , всичко е до възпитание .
30
0
 
19
 
! Отговори
Моторист преди 6 години
До 28 - Не се набиват на очи, затова не ги виждаш. Вадят мотора и тръгват на път, не на кафе. Или ходят със скутерче на работа. И мен ме дразнят пистарките, особено като махнат оригиналния ауспух и навиват масура пред вкъщи.
29
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никакво съжаление за мотористите. Когато започнат да спазват правилата, тогава да имат претенции към другите. Сега се държат като овчари - например този дето тук се е нарекъл 6.
28
4
 
11
 
! Отговори
До 26 Моторист преди 6 години
Нещо си се объркал. Аз веднъж на няколко години срещам един моторист, който незнайно защо кара нормално, а ти ми говориш, че са 70%! Как така все попадам на твоите 30%, примерно 1000-2000 мотористи са 30%, а 1 моторист е 70% ... според теб?
27
11
 
3
 
! Отговори
6 преди 6 години
До До 20 6Миризливец ти спазвай правилата а за другите не мисли .Има кой да ги контролира.
26
7
 
12
 
! Отговори
Моторист преди 6 години
Стига хейт за мотористите, заради тези, дето ни посрамват с пистарките. Над 70% от мотористите карат внимателно и са наясно, че ако те застигат или изпреварват с висока скорост над твоята, няма да ги видиш. Аз в града карам с не повече от 60 и каската ми е цялата в очи... Карам спокоен крузър и се обличам като рицар, да ми забранят да карам мотор в България заради някакви лекомислени "мъже" ли? Несериозно е!
25
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги този, който се движи с над 50 км/час в населено място, е виновен, независимо какво е направил другият шофьор. Разбира се ако няма спрециално разрешена по-висока скорост. Не може да се иска да пазим летящите с над 100 км/час мотористи в населените неста, а и извън тях. Даже на магистрала моториста няма прави да се движи с над 100 км/час, както и с над 80 км/час извън населено място. Да сте видяли моторист, който да спазва ограниченията на скоростта? Аз не съм. Все са с 100-150 км/час.
24
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги съм казвал, че заради такива мотористи, каквито са българските, моторите в България трябва да се забранят напълно. Сега пак някой шофьор ще го отнесе, защото онова ....... е карало със скоростта на самолет.
23
10
 
5
 
! Отговори
50км/ч преди 6 години
Винаги моториста виновен .... аз само учебен автомобил съм виждал да кара по правилник. Кой е виновен ? Цялата нация може би ....
22
2
 
16
 
! Отговори
До 20 6 преди 6 години
А селото ти, не ти е къра, за да се показваш сред овцета си как караш с 200 км/час.