?70 бона на ръка, барети, белезници и кметски припадъци

Вижте видео от ареста на кметицата на "Младост" Десислава Иванчева
Обновена: 17 апр 2018 16:12 | 17 апр 2018 15:00,
144



Dnes.bg разполага с видео от ареста на кметицата на столичния район "Младост" Десислава Иванчева.

Както вече знаете тя бе арестувана при зрелищна акция до Спортната палата в София в момента на получаването на подкуп от 70 хил. евро за уреждането на разрешително за строеж.

Още по темата

Това било първата вноска от общо поисканите от Иванчева 250 хиляди евро.

Сред арестуваните е и нейната заместничка Биляна Петрова, както и трети човек, който бил в ролята на посредник при преговорите за подкупа.

Очевидци на ареста разказват, че по време на акцията на Иванчева й е прилошало и на мястото на ареста е пристигнала линейка.

От МВР коментираха лаконично, че операцията продължава и тя е насочена срещу корупционни практики в столицата.

Очаква се подробности да бъдат обявени след приключването на работата на компетентните органи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
докато не се види как ги е взела, винаги ще има съмнения, че тези пари са подхвърлени. А и кой е глупав да ходи да взима директно подкуп. Това се прави с поставени лица. Постановка.
51
3
 
17
 
! Отговори
А преди 6 години
А откъде разполагате с видео от ареста?Кой ви извика да отидете и да го снимате?
50
8
 
15
 
! Отговори
Пандизчиев преди 6 години
На ли се бореше против застрояването! Кава била работата?Това са наи-корумпираните лешояди
49
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е невинна защо и прилошава? От какво се страхува? Риторични въпроси.
48
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честно за толкова малоyмнu ли ни имат? Барети, качулки все едно ще залавят главатар на ИД.. Телевизията чака, веднага снимки изтичат в мрежата. И посред бял ден в центъра на София мацката се разкарва с 70К евро... То това за екшън сценарий на филм с бюджет 3.50 не струва =D. Ама те от ГЕРБ толкова си могат само леш там в главите и мисленето е твърде сложен процес.
47
4
 
8
 
! Отговори
123 преди 6 години
Явно 1500 лв заплата не стигат
46
7
 
5
 
! Отговори
А преди 6 години
А ОТ КЪДЕ ТОЗИ КОЙТО ДАВА ИМА ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ ДА ГИ ДДАДЕ,ТОЗИ КОЙТО ДАВА,СЪЩО ОТГОВАРЯ ПРЕД ЗАКОНА,ЗНАЧЧИ СЕ Е СЪГЛАСИЛ ДА СЕ ИЗВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО И ДА СИ ВЗЕМЕ ПАРЦЕЛА,СЕГА ЩЕ СТАНЕ ДЪЛГА И ТЯСНА,ДАЛИ ТЯ Е ИСКАЛА,ИЛИ ТОЗИ Е ДАЛ ПАРИТЕ,ЩОТО БЕЗ ПАРИ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ОБРЪСНЕШ.АКО ТОЙ Е ПРЕДЛОЖИЛ ПАРИТЕ КАКВО ПРАВИМ,ЗАЩО ИМА И ДРУГ ОТ КМЕТСТВОТО,НЕ СТАВАТ ЛИ МНОГО ЯВНО ТЕЗИ НЕЩА,НЕ СА ЛИ НАГЛАСЕНИ.АЗ ГО ПРАБВАХ ДАЛИ ЩЕ ПОДПОМОГНЕ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ НА КМЕТСТВОТО ИЛИ ТОЙ ГО ПРИЕ ТОЗИ МАЙТАП НАИС
45
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турците са платили и то преди повече от три години десетки милиони за тоя парцел бе,ще се занимават те с някаква си мъ..ла за няколко хиляди евро но точно това се говореше че е искала А НЕ И ДАВАЛИ ТОЧНО ТУРЦИТЕ И ЗАТОВА ТОЯ ОГРОМЕН СТРОЕЖ БУКСУВА!!Егати смешниците сте дето я защитавате,турците имат бизнес за милиарди ще се подпи..чква с тях някаква си фризьорка!
44
7
 
12
 
! Отговори
Аз преди 6 години
А когато е искала и взимала подкупа не е припадала нито пък и е ставало лошо.А бедните Българи да се бъхтят за по 500 лв и да им казват работодателите даже и много ви даваме.Да видим сега дали ще я осъдят или ще излезе по чисто от момина сълза.
43
12
 
8
 
! Отговори
Предприемач преди 6 години
Преди да убиеш някой ,трябва първо да убиеш името му!!!Наглата ку.чка която прицака мен и още дузина колеги си го получи!!!
42
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази кметица тръгна да играе по правилата и народа застана веднага зад гърба й. Това обаче не се хареса на милиционерската орда диви колибари завзели властта с преврат през 44 година, изхранващи се основно с измами и далавери, и веднага й се спретна активно мероприятие. Как така ще се разбутва хранилката на изгерберастелите комунисти. Това могат единствено, като сега ще я изкарат виновна за какво ли не, включително и че падна великата ограда на бойко.
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И шат на пaткaтa главатааа!
40
11
 
17
 
! Отговори
Колю преди 6 години
Можете да ревете че е постановка, понеже не е от ГЕРБ, но дори и сред на *** хората трудно ще откриете толкова тъпо, нахално, нагло и противно *** като тази.И да, не познавам човек, опитал ЗАКОНЕН строеж в Младост, на когото да не е поискала подкуп.На боко хората имат поне малко задръжки и 2 грама мозък за да скрият подкупите като консултантски услуги. Тази крава просто изнудваше честни хора наред.Но народа я обича, понеже е най-креслива, а и е от "умните и красиви". Да ви е честита
39
0
 
9
 
! Отговори
ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА преди 6 години
ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА ..............
38
6
 
7
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Ей не съ наеди тоя БорисоФ бе...все процент иска!
37
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютна неадекватница с претенции и поведение на пиян селски пъдар,накрая я насадили на пачи яйца а кой знае откога са и кроили шапката,що в моята кола случайно не се озоват 70хиляди еврака?
36
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Китай корумпираните чиновници ги осъждат на смърт, чрез разстрел !
35
4
 
21
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Кметица се явява лично да прибере подкуп в кеш... Вижте на кого е била неудобна и ще ви стане ясна постановката. Има една фирма "Гаранти Коза", които имат сериозни интереси и явен противник в лицато на тая кметица..Дано не е така де:)
34
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Намирисва на акция в стил ДС. Сигурно е сготвена, защото трябва да се гледат плановете за ново строителство в района.
33
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истории за наивници,но като четя коментарите,все още минават....