?70 бона на ръка, барети, белезници и кметски припадъци

Вижте видео от ареста на кметицата на "Младост" Десислава Иванчева
Обновена: 17 апр 2018 16:12 | 17 апр 2018 15:00,
144



Dnes.bg разполага с видео от ареста на кметицата на столичния район "Младост" Десислава Иванчева.

Както вече знаете тя бе арестувана при зрелищна акция до Спортната палата в София в момента на получаването на подкуп от 70 хил. евро за уреждането на разрешително за строеж.

Още по темата

Това било първата вноска от общо поисканите от Иванчева 250 хиляди евро.

Сред арестуваните е и нейната заместничка Биляна Петрова, както и трети човек, който бил в ролята на посредник при преговорите за подкупа.

Очевидци на ареста разказват, че по време на акцията на Иванчева й е прилошало и на мястото на ареста е пристигнала линейка.

От МВР коментираха лаконично, че операцията продължава и тя е насочена срещу корупционни практики в столицата.

Очаква се подробности да бъдат обявени след приключването на работата на компетентните органи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
1
 
! Отговори
А така преди 5 години
Правилно направиха, всички корумпирани така трябва да ги показват. И тия дето им е платено да я защитават също да взиат в затвора. Всички пищят че има корупция а като хванат някой веднага почват да го защитават затова няма оправия в тая държава.
131
4
 
9
 
! Отговори
@ преди 6 години
Абе да бяха изкарали и някой бронетранспортьор за тази "спец акция"!Организатора да не е един интелектуалец с много апартаменти?Такъв тип активни мероприятия са за медийно гилотиниране. Дори да не е виновна, постановката е толкова "ярка", че я съсипват.Две обикновени жени се арестуват в центъра на София от полиция, качулати с автомати, "спец" полицаи, мотористи, полицейски коли и ДАНС!
130
6
 
2
 
! Отговори
Бай Шиле преди 6 години
Ако ги беше обявила дава насам на там и никой нямаше да разбере хем вълка сит хем агнето цяло ,ама пуста алчност.
129
0
 
26
 
! Отговори
Узуна преди 6 години
Все ми се струва, че за този "мираж" данъкоплатците ще плащат големи разноски по съдилищата в Страсбург.
128
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора,тази жена със сигурност е натопена,заради турската фирма,която иска да застроява градинките на Младост.Ще я смачкат,ако не протестират софиянци!Протестирайте!!!!!
127
2
 
24
 
! Отговори
Арест преди 6 години
Този арест повдига много въпроси: Ако това е истина колко ли взимат всички кметове в София и Фъндъкова за разшерителни и други документи? Дали тези пари са били за Иванчева или за някой по-нагоре? Дали това не е отговор за корупционните сигнали за кметове на ГЕРБ? Сигурно има и още и още въпроси. Може и да не харесвам Иванчева, но тя разби статуковото в София. Явно пречи на някой или някои! Този арест е назидателен, т.е. който не е с нас това го чака!
126
3
 
8
 
! Отговори
90%- Е ТАКА У РБ!! преди 6 години
"КМЕТСКИ ДАЛАВЕРИ"...ХА,ХАААААААА....НАШИЯ КМЕТ У СЕЛО ИМА САМО ЕДНА СТРОИТЕЛНА БРИГАДА .....ДЕТО ПЕЧЕЛИ ТЪРГОВЕТЕ У ОБЩИНАТА , АМА СИ СНАСЯ НА КМЕТА РЕДОВНО!СХЕМАТА Е ----СЪТВОРЕНА ОТ БКП!!!
125
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а МОГА ЛИ ДА ПОПИТАМ на кой баретите изпълняват тази поръчка.
124
1
 
7
 
! Отговори
Дирижабъл Имотников преди 6 години
Най-грозно е да не си престъпник, бизнесмен, инвеститор, а партийно назначен кмет, лапащ за:1.партията2.себе си3.другите по веригата-шефката Фендупкова, която не знае че има подчинени.Ако не се отчиташ правилно, може да припаднеш.Друго опасно е да говориш(беше жив данъчния, докато проговори).А най-неморално е да муфтиш някой, за това което ЕВЕНТУАЛНО му се полага.А знаете ли, че строителите муфтят под масата ""купувачите"".Ами прави са, при тая корупция!!!250 хилки първи път...!
123
7
 
15
 
! Отговори
Боко преди 6 години
Казах й аз, че който не снася го отнася, ама тя...
122
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Показно мероприятие!!!!
121
7
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Дали е "сготвена"или не , в случая няма значение,щом по принцип е "посегнала"да вземе,мястото и е в затвора,и не само тя,полиция и прокуратура ,ако си вършеха работата честно и без натиск ,отдавна щяхме да сме излезли от състоянието в което е сега БГ.За съжаление съсипва се всичко ,а народа бяга....
120
11
 
17
 
! Отговори
Ристьо преди 6 години
Дори и да е постановка , щом е клъвнала , значи не става за общественик. На лицето и е изписано, че е от породата корумпе. И само като и видиш стайлинга и ти става ясно колко типична безскрупулна фльорца е. Много нейни клонинги гледаме по цял ден. Мазньоч популистки е тва лелче, но народа сам си е виновен че не проверява обстойно кой, кой е, преди да гласува.
119
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кметицата на Младост е аматьор и затова професионалистите я изхвърлят от А група...
118
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Боко, Цецо, Фандъчката, Свинетка, Цецка Данговска, Джуката от Хаскьой, кметовете на Варна, Бургас, Търново, Пазарджик, Русе, Сливен, Пловдив и още градове, кога???? Докато крадат и дават на Сикаджията имат чадър от Цацата. Нема такава държава!!!
117
1
 
27
 
! Отговори
цецо преди 6 години
Било акция. Ама не казват срещу кого и кой я е организирал.
116
1
 
7
 
! Отговори
от народа преди 6 години
Кога ще се приеме закон за връщане В НАЙ-КРАТЪК срок на откраднато и дължимо? Примерно до 3 месеца. В противен случай предлагам затвор и да бачка там докато се издължи. Няма ли някоя от НС да предложи това?
115
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
70 хилки евро, кой го казва? С Сикаджията изнесе милиарди, над 30 има по офшорни зони, Лихтенщайн, Делауеър, Катар и Вирджински острови. Очакваше се да я ударят и мръсните ръце на ГЕРБ се видяха. Браво Тикво, браво Цецо, вие сте великани на гадориите. Когато всичко приключи с оправдаване на обвиненията, парите за обезщетение ще бъдат платени от Бългсрския народ. Такива гнусове като тези не са ни управлявали и при комунизма.
114
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рапона съвсем се е самозабравил, за да смазва по този просташки начин една жена, което им се опъна и не позволи да се застроява Младост. Мислите ли, че Рапона не е дал благословиятс си? Дал я е разбира се. Акцията означава, който не играе по Нашата св--ирка го чака същото. Моля герберуги, не забравяйте да гласувате винаги на Сикаджията но няма гаранция, че утре няма да сте вие.
113
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, което виждам на видеото е процесуално нарушение. Ако в момента извършват оглед, и тя няма възможност да гледа какво оглеждат, как го оглеждат и да даде своите възражения ако има такива, за какви процесуални права става въпрос. Тогава ако пък не извършват оглед какво правят толкова часове и я държат на пътя???