Кои столични квартали остават без вода утре?

"Софийска вода" ще извършва ремонти дейностни
Обновена: 17 апр 2018 15:53 | 17 апр 2018 11:03, Анисия Иванова
6
Кои столични квартали остават без вода утре?
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 18 април, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. "Тодор Александров", жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на бул. „Вардар“, бул. „Тодор Александров“, бул. „Константин Величков“, бул. „Александър Стамболийски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Найчо Цанов" и ъгъла с ул. "Хисаря".

На 18 април 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. "Гоце Делчев", жк. "Бели брези", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Гоце Делчев“ - от ул. „Дойран“ до бул. "България“(нечетни ноември), ул. „Солун“ - от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Хайдушка гора“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. „Гоце Делчев“ и ъгъла с ул. „Битоля“.

На 18 април 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Ген. Едуард Тотлебен“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“ от бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ до ул.„Йоаким Кърчовски“, 
ул. „Кирил Пейчинович“ от ул. „Владайска“ до бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“
ул. „Георги Данчов - Зографина“ от ул. „Владайска“ до бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“ ъгъла с ул. „Георги Данчов - Зографина“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Тулово", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: бул. "Евлоги и Христо Георгиеви“ - от бул. „Цар Освободител“ до ул. "Шипка“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и ъгъла с ул. „Мургаш“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. 82 кв. "Симеоново“ вилна зона "Симеоново-север", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Света Мария Магдалина“, ул. 82, ул. 83, ул. 85 и ул. „Шумако“
ул. 82  №5, №7, №9, №11 и ул. 83 от №1 до №4 А. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Света Мария Магдалина “ ъгъла с ул. 82.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Кипарис", с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Могила“, ул. „Васил Левски“, ул. „Свети Спас“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Обретеница" и ъгъла с ул. "Рашовец“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Дунавски лебед“, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Ботевградско шосе“, ул. „Рилска обител“, ул. „Константин Фотинов“, ул. „Станислав Доспевски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Поп Грую“ и ъгъла с ул. "Дунавски лебед“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. "Инж. Иван Иванов", жк. „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на ул. "Костенец“, бул. "Инж. Иван Иванов“, ул. "Арх. П. Момчилов“, ул. "Гюешево". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Гюешево“ в двора на Професионална гимназия по електроника.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
иво преди 5 години
Не е редно да га спират водата понеже водата е живот. Без вода няма живот.
5
0
 
0
 
! Отговори
Костов преди 5 години
Тази Анисия, явно е от новообучените "българки", за които няма значение в множественото число дали ще се употреби И, както е правилно, а не Й. Това е адски *** грешка, освен ако не е увереност, че така се образува множествено число - чрез Й. Върни се във втори клас, рожбо!!!
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като видя тая грешка в правописа на И и Й, ми става зле вече, толкова масово се допуска. Дали е характерна най-вече за живеещите в морските градове, не знам, но е много дразнещо. Пълно е с неграмотни! В случая тук със заглавието на статията - поправете си правописната грешка, след като ви е посочена!
3
0
 
5
 
! Отговори
множествено число преди 5 години
КОЙ ВИ ДАДЕ ДИПЛОМИ И ВИ ПЛАЩА ЗА ГЛУПОСТИТЕ И ГРЕШКИТЕ ????
2
0
 
4
 
! Отговори
Моряк и половина преди 5 години
А бе верно тия от редакцията са много зле! Аз май вече се досещам как ни назначавт женския персонал... :)
1
0
 
8
 
! Отговори
Разбирач преди 5 години
"КоЙ столични квартали"??? Главният редактор и Анисия да се уволнят дисциплинарно, а сайтът да се закрие. Неграмотността и селянията превзеха всичко. Тъжно...