Спецакция и в район "Младост", PR-ът: Мероприятие тип ДС!

Петър Кърджилов публикува снимки от акцията във Facebook
Обновена: 17 апр 2018 16:21 | 17 апр 2018 16:15,
101

Снимка: Petar Kardjilov, Facebook

Докато службите арестуваха зрелищно кметицата на кв. "Младост" Десислава Иванчева, в сградата на поверената й община влязоха Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ). Това обяви Петър Кърджилов, PR на район "Младост" във Facebook.

"В момента в сградата на район "Младост" има служители на КПКОНПИ и полиция. Не пускат пускат служители да излязат, нито да влязат в сградата", пише Кърджилов в профила си.

Още по темата

Според него служителите на реда не са дали обяснения за действията си пред служителите. Той допълва, че са събирани лични данни на граждани.

"За първи път се случва такава организирана нагласена атака срещу Десислава Иванчева", настоява пиарът.

"Типично активно мероприятие стил Държавна сигурност", допълва Кърджилов.

Малко по-късно той обяви, че е излязъл от сградата да говори с медиите, а инспекторите на комисията не го пускат обратно в сградата.

Коментиращи пък питат дали служителите не са де факто арестувани, на което Кърджилов отговаря просто с: "Да".

Както Dnes.bg съобщи по-рано днес, кметът на район "Младост" Десислава Иванчева беше арестувана в центъра на София. По първоначална информация тя е заловена с подкуп от €70 000, като тя е поискала доста по-голяма сума - €250 000.

Очевидци на ареста разказват, че по време на акцията на Иванчева й е прилошало и на мястото на ареста е пристигнала линейка.

От МВР коментираха лаконично, че операцията продължава и тя е насочена срещу корупционни практики в столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
5
 
34
 
! Отговори
Кума Лиса преди 6 години
Защо акцията е ,,зрелищна,,!?Защо са заедно кметицата и нейната заместничка!?Защо осъждаме, преди съдът да определи вина!?Толкова ли сме ***, че се поддаваме на манипулация!?
65
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпроса е, че всяка кола може да се отвори нощем и вътре да се постави каквото си поискате. Трябват доказателства - например отпечатъци по парите. Има ли или няма?
64
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прокуратурата няма ли за закрие изложбата с човешки трупове??? Нима това е нормално???
63
6
 
5
 
! Отговори
Slavi преди 6 години
Всички са да ги растелят.мамицата им крадлива
62
6
 
5
 
! Отговори
иво преди 6 години
Това е генуцид, опитват са да га сплашат понеже не е от техните хора
61
2
 
21
 
! Отговори
Баджанака. преди 6 години
Това е отклоняване на вниманието, дайте да видим какво става със сделката за ЧЕЗ там са милиони евро.
60
3
 
8
 
! Отговори
само питам преди 6 години
"Протестна мрежа" нали бяха все борци срещу краденето, рекета и корупцията?!
59
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
който нарушава турските интереси му бива скалъпено обвинение, ако си суджук няма проблеми. страшна работа.....
58
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както се разбра, не било за юудене тоша с тач кметица..... ..ама щом е била избрана от "протестиращи".... ...как ще посмееш да изкараш соро соида крадец и рекетьор? Конунктура... ..гобала и геопопилитичека!
57
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По новините показаха как вадят от колата пликът с парите, изваждат ги и ги снимат на улицата. Евра.
56
8
 
26
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
До шматкаА ти откъде знаеш, че 70к евра са у нея? Колко му е да ги подхвърлят в колата, дето я обискират вече 3 часа? Може и да е взела, може и да не е взела, но цялата показност в стил Цецо Пъпеша е демонстрация на бухалката на ГЕРБ. Боко не забравя и не прощава.
55
14
 
10
 
! Отговори
мда преди 6 години
Веднага в белене ....без съд ! 70 000 евро !!!!! хората работят оп 40 години да изплатят апартамент за 50 000 евро ...тая я ловят с подкуп за 70 000 евро .....веднага в Белене без обяснения !Колко е прибрала докато я хванат !!!???
54
7
 
13
 
! Отговори
88 преди 6 години
Мисля, че много хора от нас дори не могат да осъзнаят, че 70 хиляди евро цялата им рода до пра дядовците взети заедно не са изкарвали през живота си толкова пара, а тая дето даже не е главен кмет, а на раийон ги получава като подкпук и са я хванали.Сега си представете премиери, главни кметове и тази колко още такива подкупи е прибрала.Сега си представям за цялата история на България, каква сума правят всички пари под масата, сигурно за всеки един от населението ще има по два три бона общо.
53
4
 
12
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До ЖоСценарии ама 70 000 евра са в нея.Няма държава в света в която такава сума да се разнася по улиците и тези пари да са чисти.Ако наистина са били у нея.
52
5
 
17
 
! Отговори
Чочо преди 6 години
Всички са невинни, това е скалъпено. Ние знае много добре как всички общини работят само и единствено в името на народа и за доброто на последния! Абсур е просто тая кметичка-лисичка да е решила да прибира подкупи. Белязаните 70 хиляди евра са били подхвърлени.
51
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти не си ли българин и не си ли теле?
50
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всички се оплакват от партийте, еми направете подписка за референдум за промяна на конституцията и смяна от парламентарна на президентска република и го гласувайте. Така поне после ще има конкретен виновен като се осе*е.
49
0
 
16
 
! Отговори
ХиърМиПипъл преди 6 години
Междувременно във Варна, до плаж Кабакум, спирка Хоризонт от главния път надолу строят още един гигантски хотел, а около него свлачището се е активирало, има в последните седмици огромни дървета понесени по баира надолу. Обектът няма никакви указателни табели и разполага с немаркирана кола с две здрави момчета на пост, ако някой все пак реши да погледне за какво става въпрос. Също така няколко пътища и пътеки са незаконно преградени в района от други мутри и са неизползваеми. Живеем в джунгла!Прочети още на: https://dnes.bg/sofia/2018/04/17/kmeticata-na-mladost-desislava-ivancheva-s-be
48
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То на лицето и пише, че взема.
47
5
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 6 години
УОУ, платена статийка ли надушвам ?