Спецакция и в район "Младост", PR-ът: Мероприятие тип ДС!

Петър Кърджилов публикува снимки от акцията във Facebook
Обновена: 17 апр 2018 16:21 | 17 апр 2018 16:15,
101

Снимка: Petar Kardjilov, Facebook

Докато службите арестуваха зрелищно кметицата на кв. "Младост" Десислава Иванчева, в сградата на поверената й община влязоха Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ). Това обяви Петър Кърджилов, PR на район "Младост" във Facebook.

"В момента в сградата на район "Младост" има служители на КПКОНПИ и полиция. Не пускат пускат служители да излязат, нито да влязат в сградата", пише Кърджилов в профила си.

Още по темата

Според него служителите на реда не са дали обяснения за действията си пред служителите. Той допълва, че са събирани лични данни на граждани.

"За първи път се случва такава организирана нагласена атака срещу Десислава Иванчева", настоява пиарът.

"Типично активно мероприятие стил Държавна сигурност", допълва Кърджилов.

Малко по-късно той обяви, че е излязъл от сградата да говори с медиите, а инспекторите на комисията не го пускат обратно в сградата.

Коментиращи пък питат дали служителите не са де факто арестувани, на което Кърджилов отговаря просто с: "Да".

Както Dnes.bg съобщи по-рано днес, кметът на район "Младост" Десислава Иванчева беше арестувана в центъра на София. По първоначална информация тя е заловена с подкуп от €70 000, като тя е поискала доста по-голяма сума - €250 000.

Очевидци на ареста разказват, че по време на акцията на Иванчева й е прилошало и на мястото на ареста е пристигнала линейка.

От МВР коментираха лаконично, че операцията продължава и тя е насочена срещу корупционни практики в столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правят се показни акции за да се демонстрира "борба с корупцията" около европредседателството. Жертвите са играчи от най-ниските ешелони, чието отсвирване няма да причини структурни промени, като добричкия депутат със суджука, дребни данъчни рекетьорчета дето следят за касови бележки, сега някаква отскорошна кметица на район. В същото време орталъкът по високите етажи е непокътнат.
45
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 42По рождение ли си глупав или после оглупя??Толкова ли не разбираш че никой не оспорва виновността на тази селска кифла атова че в Бг всичките подобни "акции' са по поръчка!!И никой от "геричните' милиционери НЕ ПИПА където не са го пратили по ЗАРЪКАна НЕОСВЕТЕНИТЕ!!!Онези за които говори Радев че се крият в "тъмното".Българите сте големи ТЕЛЕТА!!За това и 500г са ви връткали фесовете.
44
0
 
28
 
! Отговори
Жо преди 6 години
ПО СТАРА българска традиция от времето на СОЦА простолюдието вярва безрезервно на медиите.Навремето някой, за да потвърди някаква новина в селската кръчма, използваше израза "Казаха го по телевизията".Хайде да изчакаме малко, да видим какво са ни подготвили сценаристите.
43
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше Путин щеше да използва нозачокВ Русия така се процедира с конкуренцията.
42
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, ако излезат със видео запис доказващ на 100%, че блондинката е виновна какво тогава. Звучите сякаш я оневинявате дори да е виновна само защото била "независима" депутатка.
41
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По последни сведения участниците в спецакцията са носели розови прашки част от унифрмата им.
40
1
 
9
 
! Отговори
до 39 преди 6 години
Трявба претърсването да става пред свидетели иначе - опа тука ще излязат още 70к евро от шкафа. Чат ли си?
39
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицията това, полицията онова, а как да работят другарю жендър Кърджилов? Да ви сложат розови белезници, да ви разказват вицове и всички заедно после да си лакирате ноктите? Да ще ви държат, ще им съдействаш, да ще проявиш мъжество и ще почакаш няколко часа да съберат доказателство - така трябва да бъде в едно цивилизовано общество в което върховенството закона е основна ценност.
38
2
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 6 години
"Няма пари, няма пари. Арестувана съм, но не знаям за какво. От часове съм без адвокат. Това успя да извика задържаната кметица на район Младост Десислава Иванчева към журналистите."Щом не са хванали парите ..........ще пият една студена вода "другарите" милиционери.Пак издънка, пак смех.Пародия БГ.Да не можеш и да "поръчаш" някого щото няма кой да свърши работа качествено.
37
2
 
19
 
! Отговори
sante_dog преди 6 години
Р.Радев да внимава, че само Иванчева и той са побеждавали ГЕРБ на избори...
36
3
 
36
 
! Отговори
:) преди 6 години
Ако беше от ГЕРБ, нямаше да е проблем. Как за 30 години не арестуваха един кмет на район в София, а сега независимата я смазаха като муха. Ама народът е *** и вЕрва. Така му се пада.
35
5
 
13
 
! Отговори
Димитров преди 6 години
Фъндъкова е корумпирана и тя 100%, но за разлика от тази куха блондинка не иска куфарчета с пари в брой. Тя си знае, през близки фирми, я за консултанска дейност я за друго, данъци се плащат всичко по банков път както си му е реда. Това е разликата от западните политици и примерно тарикатите от източна европа, тука си мислят че е като при катаджията, вадиш на ръка парите и готово.
34
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами Иванчева ще хванат, няма да хванат някои от ГЕРБавите кметове, я!
33
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ало, Ваньо Танов съм, кво стана с Мишо Бирата и Миро Мършата.
32
3
 
18
 
! Отговори
hhf преди 6 години
Само едни имат "лиценз" да карадат. Който няма или му е изтекъл така става!
31
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ не могат да преглътнат че тая ги би два пъти на изборите.
30
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е ся някой да каже пак, че Зелените не са чисти ***! Както и Дай България!
29
3
 
22
 
! Отговори
сова преди 6 години
добре, кога ще минат и през другите общини
28
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо трябва да е като цирк, зрелище или панаир? Остава да я разпънат на кръст и да я прекарат през целия град, носейки кръста си или да я качат на ешафода. В кой век сме?!Може да е всякаква(кметицата), ама все пак е човешко същество. После ревете, че водели дела в Страсбург и плащаме от нашия джоб.
27
20
 
5
 
! Отговори
Позитано 20 преди 6 години
Другари, всички за един! Другарката Иванчева каза, че после ще делим. Всички на площада, с бастуни, патерици и проходилки!