След лоената мутра, боксьор! Новият "пазач" на спирката за Перник

Мъжът въдворява ред срещу споделеното пътуване към миньорския град
20 апр 2018 16:00,
71
След лоената мутра, боксьор! Новият "пазач" на спирката за Перник
Снимка: Facebook

Спирката на "Руски паметник" в София, от която потеглят автобусите за Перник, има нов пазач. Предишният агресивен кибик с вид на лоена топка, е сменен от нов, който го раздава боксьор.

"Но е със същия нрав и "култура". Пазете се от него!", съветва пост в една от популярните групи за София във Facebook.

Жената, която го е публикувала, е същата, която преди време предупреди, че агресивен кибик стои всеки ден на спирката на Руски паметник и се опитва да въдворява ред сред пътниците.

Още по темата

Според хората в социалната мрежа "пазачите" имат задача да не позволяват на частни коли да превозват хора към Перник.

Затова те насочвали пътниците, често доста грубо, към автобусите по редовната линия между столицата и миньорския град. Хора, които редовно пътуват по маршрута, са убедени, че мъжете "въдворяват ред" срещу заплащане от транспортните фирми."Ако случайно частен автомобил с пернишка регистрация спре да качи хора, които са в същата посока, снажният "охранител" прибягва до агресивни действия", написа първия път жената.

Тогава друга потребителка на социалната мрежа потвърди в коментар и допълни: "Въпросният идиот не просто седи там и варди хората да не се качват по коли, а и събира пътници за едни стари бусчета с безобразни шофьори". Мъжът обяснявал нагло на чакащите на спирката, че трябва да се качат във "въпросната таратайка".

"Колкото и да отказваш, не се маха. Познати преди години имаха щети по автомобила си заради него, защото след като качили пътник, той ги "подгонил" с някаква кола. Резултатът беше счупен фар и огледало. А най-веселото е, че органите на реда не веднъж са уведомявани. Резултат няма", допълва жената.

Частните автомобили често извършват така нареченото споделено пътуване, което се превръща в практика в цялата страна. При него непознати хора се самоорганизират да пътуват заедно, когато са в една посока и не ползват автобусните линии. Фирмите на превозвачите търпят загуби от разрастването му и открито се обявяват срещу него с мотива, че е незаконно и несигурно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
9
 
! Отговори
данъци??? преди 6 години
Объркали сте се нещо "официалните превозвачи".А също си плащам данъците на колата с която возя когото си поискам.А когато някой ми плаща за това, той плаща със своите пари за които си е платил данъка, че ги е получил.А, че било опасно да се кача в чужда кола... това аз си решавам. Не ми трябва автобусния превозвач или таксимеНтъра(грешката е умишлена) да ми обясняват какво на мен ми е хубаво
57
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ве-ра що не си навреш Статията там където трябва
56
4
 
1
 
! Отговори
Миташки преди 6 години
До59Ще се сетиш какво да правиш....
55
2
 
21
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Нека дойде и да ми каже кого да возя в колата си. Ще видим какъв боксьор е. Абе, ще направим панаира.
54
2
 
28
 
! Отговори
anon преди 6 години
споделеното пътуване било незаконно и несигурно? аз мога да се организирам както си искам и с когото си искам да пътувам защото има свобода на личноста. тази същата свобода ми позволява да нося и оръжие и ако някой такъв селски бек ме накара да се уплаша за живота си, мога да го оставя на място, без предупредителен изстрел. единствения проблем, е че живея в сащ. и заради такива като този нямам намерение нито аз нито семейството ми да се връщаме. ***.
53
4
 
4
 
! Отговори
Миташки преди 6 години
Трябва ред .......
52
0
 
15
 
! Отговори
ПОЛИЦАИ . . . преди 6 години
. . . Искате ли повишаване на заплатите ? ?
51
2
 
8
 
! Отговори
До 44 преди 6 години
Ти какво искаш- USA рейнджърите да го арестуват?
50
7
 
9
 
! Отговори
смях преди 6 години
Перничани са много силни на приказки иначе.
49
6
 
15
 
! Отговори
Техничен боксьор преди 6 години
..".Селска чест " на живо от центъра на София!!! Тъпите селяни пак правят панаири.... Паметник на Жельо Жeлев трябва да издигнат - точно там!!! ;)
48
0
 
52
 
! Отговори
Krom преди 6 години
А?! И от кога Руски паметник е автогара? А така наречените "органи" къде са? Вместо да ме "натрошат манерката" на тоя бек и после да се "погрижат" за здравето му в намиращата се на 100 метра от там МВР болница, семки ли люпят бе? Пернишки селяндурят в центъра на София раздава правосъдие?! Бой и прибиране в районното на такава пасмина.
47
0
 
28
 
! Отговори
ХоХо преди 6 години
След като има и в .... мента мутри, защо да няма и на Руски паметник. Къде са тюф леците да го арестуват показно ?
46
5
 
54
 
! Отговори
анти перник преди 6 години
И като проявява агресия защо не го изперкате с някой винкел през главата, бе пернишки цървуляци? Колко човека сте на тая спирка? До Пирогов безплатен транспорт с ритници ще му осигурите... Ама сте много гоУеми на думи и на гоУфуве, нали? Един цървулак и клякате.
45
0
 
55
 
! Отговори
КОГА преди 6 години
Кога ще се самосезира Полицията и ДАИ - Хората НЕ искат да се возят в ПОЛУорганизиран и Нелегален Транспорт в Лицето на ЮнионИвкони и дузина Мафиоти с БУСОВЕ без да издават касови бележки и билети . Искат на сигурно - в Леки Автомобили - с колани , със Застраховка на Местата - това не е Бизнес а Превоз .
44
1
 
72
 
! Отговори
Умник преди 6 години
Полицаите не се занимават с почтени бизнесмени като този, те нямат време, защото дебнат тинейджъри с по една цигара марихуана.
43
6
 
45
 
! Отговори
24/7 преди 6 години
Само UBER ще ги оправи.
42
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Welcome to BG!
41
6
 
28
 
! Отговори
До: От чужбина преди 6 години
Руски или американски военни бази има в България бе?
40
29
 
18
 
! Отговори
От чужбина преди 6 години
Тва може и СТАВА само в рускопродажна съвецкакочина!!!в НОРМАЛНА ДЪРЖАВА тоя или тия ще висят доста в полицията за справка със глоба и при 2 нарушение отива на Топло!!!къде са 5 милиарда от руската банка КГБ КТБ??!??!!??*
39
2
 
25
 
! Отговори
Данко преди 6 години
Ами така е то фъф БеГЕТО....Щом на върха в държавата е полу-грамотна мутра, нормално е от време навреме по улиците да ви понарита и някоя по-обикновена мутра. Не знам за какво се оплакват в полицията, не съм запознат със закон, забраняващ на мутри да ритат и блъскат не-мутри (второкласни) граждани