Веган протест срещу цирка: Не дръжте животните като роби

Законът не бил нарушен, но...
22 апр 2018 12:01, Красимир Ангелов
153

Веганите решиха, че отново е време за протест. Този път не изразиха недоволство срещу употребата на животни в цирка.

Според тях, въпреки забраната за използването на диви животни, това все пак се случва. В цирковете се използвали норки и други обитатели на дивата природа, защото не били родени в естествената си среда.

Веганите са категорично против това диви или опитомени животните да бъдат държани цял живот като роби и дресирани по изключително жесток начин.

Още за исканията им вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: цирквеганиBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докога ще обръщаме внимание на тия ол.игофрени?
89
6
 
25
 
! Отговори
Мишо преди 5 години
Веганството е много опасна секта, която трябва да бъде преследвана с цялата строгост на закона и веганите трябва да бъдат лекувани в психиатрични клиники с венозни инжекции с нафта, електрошокове, потапяне във вани с ледена вода и лоботомии.
88
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ТЕЗИ ВЕГАНИ ЗНАЯТ ЛИ КАК ПИЩИ МОРКОВЪТ, КОГАТО ГО СТЪРЖАТ.
87
4
 
27
 
! Отговори
11 преди 5 години
До ВЕГАНИ по какво отсъди, че тия животни са малтретирани? Получават си вода, храна, подслон и защита, за да работят в цирка. Ти какво работиш? Със сигурност нищо, значи си безполезен. Едно куче да го отвържеш, пак се връща там където е било вързано и е получавало храна.
86
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Животните в зоопарковете трябва да се отглеждат хуманни, тук протестът им не е съвсем без смисъл, защото със сигурност както нищо не е като хората в България, твърде вероятно е и условията в зоопарковете да не са добри. Но агресивните им протести срещу консумацията на месо са неуместни и срещу правото на свободен избор.
85
4
 
15
 
! Отговори
11 преди 5 години
До ВреденОстава да се застъпим и за правата на клоуните и акробатите и с цирка се свърши. Идиотска работа. Цирк без екзотични животни не е цирк. А тая самоходна закачалка горе й плащат да прай глупости. Де ли ша си намери побоя...
84
3
 
10
 
! Отговори
До Вреден преди 5 години
То и хората не бива да живеят в цирк, ама ние си живеем в абсолютен такъв.
83
2
 
12
 
! Отговори
Зомбайо преди 5 години
Карлуково май пак са ги пуснали градски отпуск.
82
18
 
2
 
! Отговори
Вреден преди 5 години
А бе за това са прави, ако ще и да са вегани. Животните нямат място в цирка.
81
1
 
13
 
! Отговори
Един преди 5 години
С удоволствие бих го ошамaрил този нeгомил :)
80
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие медиите съвсем ни взехте за мезе. Какво целите като давате трибуна на трима /както е видно от кадрите/ откачалници и кой ви нарежда да го правите?
79
1
 
18
 
! Отговори
До 89 преди 5 години
До Анонимен Е, точно този не си е на мястото. Ако сте слушали какви глупости ръси по телевизиите ще ви стане лошо. Тия вегани нищо не работят, а само ходят да се търкалят по улиците или атакуват журналистите и телевизиите да им обърнат внимание. Какво са се заяли с всички, като се мислят за велики. Нямат право да се натрапват и да ни занимават с техните проблеми. Комплексирани са и не са в час. Няма да променят нищо. Да хващат мотиката и да ходят на село, за да си окопават и поливат градинките.
78
1
 
2
 
! Отговори
Vale преди 5 години
има два вида циркове. единият е на веганите с човеците, в името на богатствата на евреите и другият е на веганите на лов за носорози под темата '#ме тоо...
77
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Циркаджии правят цирк пред цирка.
76
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мястото на животните е на свобода, а мястото на веганите в цирка.
75
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя не е веган а защитник на животните. Тия джуркалисти немигат и една правилна статия да напишат. Може и обратен да е но не развява плакати за това. Ако си направите груба смека по колко зоологически градини има поне по един лъв(примерно) в България има една но в други държави има по 20 за о в Европа са стотици. Ако има 200 зоо градини то има минимум 200 лъва. Така че тоя сие на мястото.
74
2
 
17
 
! Отговори
Случаен преди 5 години
Всичко е въпрос на вкус. Никой няма право да се натрапва на останалите, кой какво яде и как го яде! Аз например немога да ям риба и всякакви морски дарове. Никога не съм държал сметка на хората, които ги обичат, дори и на близките си. Тези вегани са наистина като секта! Ходят и си натрапват мнението и вкусовите качества и трябва света да се върти около техния проблем! Да, за тях това е проблем! Какво ме интересува той( тя) с какво ще се храни! Хайде да се скриват, че ни писна от вегани и т. н.
73
1
 
20
 
! Отговори
факт преди 5 години
Познавам вегани - всички те са инфантилни! Т.е. не са успели да се развият умствено. Случва се.
72
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откачен свят......
71
25
 
4
 
! Отговори
ВЕГАН преди 5 години
Какво храчите по веганите?... На кой нормален човек му доставя да гледа малтретирани и унижавани животни?! Аз познавам много невегани, които бойкотират цирковете.