Веган протест срещу цирка: Не дръжте животните като роби

Законът не бил нарушен, но...
22 апр 2018 12:01, Красимир Ангелов
153

Веганите решиха, че отново е време за протест. Този път не изразиха недоволство срещу употребата на животни в цирка.

Според тях, въпреки забраната за използването на диви животни, това все пак се случва. В цирковете се използвали норки и други обитатели на дивата природа, защото не били родени в естествената си среда.

Веганите са категорично против това диви или опитомени животните да бъдат държани цял живот като роби и дресирани по изключително жесток начин.

Още за исканията им вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: цирквеганиBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
6
 
! Отговори
Yordanka преди 5 години
Tам където двама се карат има трети печеливши - хранителната индустрия. тя произвежда и за вегани и за месоядни...
69
2
 
26
 
! Отговори
До богоизбраните преди 5 години
До Вегетарианка Не мога да разбера тази веганска секта какво цели. Явно парите, които ви плащат са безсмислени, защото никой не ви обръща внимание и всеки ви се подиграва. Бъди какъвто искаш, но си чети проповедите пред тесен кръг хора, които ще те слушат. Не се натрапвайте на цяла България. Нито сте висши умове, нито сте признати от някой, нито сте богоизбрани. Яжте си зеленчуците и спрете. Стига с тия циркове, които непрекъснато правите. Хванете се за полезна селскостопанска работа .
68
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако тези животни бъдат върнати в естествената им среда няма да оцелеят но това явно не е проблем за веганите!
67
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тая веганка била много агресивна, чак вече тръгна да ни трепе. Ето до какъв психически дисбаланс води липсата на месо в менюто.
66
28
 
1
 
! Отговори
До 77 преди 5 години
Няма да споря с теб, ти толкова си можеш. На всички месоядни след време им се връща по някакъв начин. Осъзнайте се навреме и си запазете здравето. Месото е рак.
65
25
 
1
 
! Отговори
До 73 преди 5 години
След милиони години, ако хората успеят да еволюират достатъчно, такива като теб ще ги требят. Ама като гледам накъде се е запътуло обществото, хората стават все по-прости и това няма да стане. Тупунгерите ще си ядат месо и ще си царуват в Идиокрацията. Аз не ям месо, но не споря с хората, защото си знам, че повечето са уникално прости. Почти като ***.
64
0
 
19
 
! Отговори
иван преди 5 години
То това сега вегани ли са? ѝ едно време какви вегани имаше- Репата, Компира, Моркова...
63
2
 
29
 
! Отговори
Замислен преди 5 години
Истинските вегани са тия, които ядат растения умрели от естествена смърт!
62
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе що не им направим една веган-комуна някъде? Например в "Белене". Да си живеят там на воля, да си копаят землянки, да са природосъобразни? Хем на тях ще им е добре, хем на нас?
61
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Между вегани и месоядни конфликтите са огромни. Откажете се от "смесени" бракове. Мои познати създадоха семейство. Конфликтите им се изостриха до крайност, когато съпругата забременява. Още едно разделение в обществото.
60
22
 
1
 
! Отговори
до 69 преди 5 години
Като гледам твоят мозък колко е " читав", май би било по-добре да не ядат месо. Ама то се иска малко интелект и критична мисъл, за да стигнеш до това прозрение. Като те гледам и след много години еволюция пак ще си на същото ниво. Някои хора са отчайващо глупави.
59
1
 
36
 
! Отговори
Все ги дават по TV? преди 5 години
Нека телевизиите спрат да ги канят. Вече са ужасно досадни...Никой не им обръща внимание, а те не спират да се натрапват. Затова, защото пасат трева ли изглеждат толкова зле и инфантилни. Нещо им се поврежда. Да ходят на лекар. Аз ям месо, когато ми се яде, но има дни, когато ми се яде постно. Организмът сам си казва какво иска и трябва да го слушаме. Яжте месо, за да не ви се увредят мозъците. Пример - тази нахална и досадна групичка.
58
25
 
0
 
! Отговори
Вегетарианка преди 5 години
До 62Вижда се колко си еволюирал. Като те гледам какви ги пишеш интелекта ти е в пъти по-надолу от този на прасето. Тогава с какво право го ядеш?
57
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И циркът , и зоопарковете са затвори за животните. Циркът с животни е останал от времето на жестоките нрави в древен Рим.
56
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз вчера убих комар. Първият за тая година.
55
3
 
23
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
С бой никое животно нищо не е научило! Тези радикализирани вегетарианци си нямат хабер от работа с животни и тяхната дресура, но натрапват мнение!Крайно време е веганите убийци на бебета да се приберат за активно лечение!
54
1
 
20
 
! Отговори
ии преди 5 години
1) Много ми е интересно тези дали си хранят децата с месо?2) Не нараняват ли чувствата на марулята като я изяждат?
53
1
 
19
 
! Отговори
Тия пък преди 5 години
Те хората изтребиха като роби на капиталистите - тия за животните ревнали!
52
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека си кажат квото си искат ,то да говориш вече е свободно ,аз не ги слушам.
51
32
 
3
 
! Отговори
Вегетарианка преди 5 години
Вегатарианците и веганите са просто по-еволюирали от месоядните. Месоядните не са виновни, просто им трябват много години еволюция, за да достигнат нивото на вегани и вегатарианци. Те просто толкова си могат. По-зле от животните са.