Веган протест срещу цирка: Не дръжте животните като роби

Законът не бил нарушен, но...
22 апр 2018 12:01, Красимир Ангелов
153

Веганите решиха, че отново е време за протест. Този път не изразиха недоволство срещу употребата на животни в цирка.

Според тях, въпреки забраната за използването на диви животни, това все пак се случва. В цирковете се използвали норки и други обитатели на дивата природа, защото не били родени в естествената си среда.

Веганите са категорично против това диви или опитомени животните да бъдат държани цял живот като роби и дресирани по изключително жесток начин.

Още за исканията им вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: цирквеганиBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
18
 
! Отговори
Inquisition преди 6 години
Оставете ги веганите те да правят цирка. Забавно е да гледаш как разни идеологически, религиозни и пр. фанатици, дето не могат да си дадат сметка за собствените си проблеми, се опитват да решават проблемите на другите. Само да не им се дава достъп до истински властови лостове, тогава вече не е смешно. Пример: Джордано Бруно, Ян Хус и пр.
49
2
 
26
 
! Отговори
3M преди 6 години
Защо давате трибуна на тези психари? Подминавайте ги без внимание и те сами ще се скрият!
48
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Токава да закрием и зоопарка?
47
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще протестираме докато вълците станат вегани!
46
1
 
14
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 6 години
....veganstvoto e vid psihichno otklonenie kato homoseksualizma !!!.... I pak sahtata greshka shepa umstveno izkriveni iskat da se nalojat nad mnoszinstvoto I da gi prinudiat da I'm se vodiat po bolnite mozatsi !!!....posle shte se namesiat I pochitatelite na incest...satanistite...I na vsevazmojni drugi otkloneia v choveshkoto povedenie !!!
45
7
 
10
 
! Отговори
До 47 преди 6 години
Природата нищо не казва, тя не говори, тя не притежава чувства, емоции, разум и т.н., тя е сбор от закономерности, които такива свръхчувствителни женички си мислят, че могат просто така да променят или направо изтрият като се правят, че те не съществува. Насилието е част от природата, ние хората сме венеца на еволюцията, единствения вид с разум и е редно да го използваме, а не да потъваме в инстинкти, като твоя майчин такъв, насочен обаче в доста грешна посока.
44
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спестете мъките на животните - изяжте ги!
43
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БауКаузата е инфантилна простотия! Човека е в пълното си право да използва животни за храна, облекло, забавление и т.н. Не било хуманно? Хуманността кухи вегански ***, обхваща единствено спектъра на човешките взаимоотношения!
42
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога не съм принадлежал към подобни групи.Съгласен съм за животните в цирка и не харесвам цирка за това. Не харесвам клиповете, в които някой "помага" на котка или куче да ражда! Природата е казала кой какво да прави!Ненавиждам насилието над домашни животни, дресирани с глад, не харесвам това да се гледат диви животни в къщи.Животното за това е животно - то живее навън.
41
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Калахари роднините на цирковите лъвове сигурно ще ги подкрепят.
40
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веганската религия трябва да се изкорени, а последователите й да бъдат приравнени като терористи и да се преследват от закона, иначе става страшно.
39
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъвовете в Африка убиват безмилостно и ядат тревопасни. Предлагам веганите и джендърите да направят един протест на терен в Калахари.
38
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези индивиди не могат да разберат един *** факт. Живота е устроен на принципа на страданието. За да живееш ти причичиняваш страдание на някой друг или на нещо друго. И няма повече или по-малко причинено страдание. Да, животните ги боли, но плодовете и зеленчуците ги боли не по-малко!
37
11
 
11
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Това, че протеста е организиран от веганите е това, което го проваля. Народа напада тях и само тях без да му пука защо протестират. Каузата е много добра, но не могат да разберат, че само пречат със своето участие ..
36
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веганите са болни хора подобно на джендърите.
35
1
 
25
 
! Отговори
до 31 преди 6 години
Веганите го правят с праз-лук и краставици (затова от ЕС искат краставиците да са дълги и прави за да не заседне на вегана някоя крива краставица)
34
2
 
18
 
! Отговори
бай Иван преди 6 години
Аааа,моля,моля.ГМО картофи за веганите не бива,а и колорадските бръмбари ще загинат,след като ги лишим от хранителна среда!Предлагам да ловим плъховете и да ги предоставяме на веганите за хуманно отглеждане,за да не ги тровим!
33
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вегани, спрете да ядете белите дробове на Земята!
32
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откакто изпуснаха откачалките от лудниците е все така. Вдругиден ще протестират против мухобойките и антибиотиците.
31
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз мисля да им направя контрапротест.Мотото му ще е живей си животеца и не учи другите как да живеят.