Веган протест срещу цирка: Не дръжте животните като роби

Законът не бил нарушен, но...
22 апр 2018 12:01, Красимир Ангелов
153

Веганите решиха, че отново е време за протест. Този път не изразиха недоволство срещу употребата на животни в цирка.

Според тях, въпреки забраната за използването на диви животни, това все пак се случва. В цирковете се използвали норки и други обитатели на дивата природа, защото не били родени в естествената си среда.

Веганите са категорично против това диви или опитомени животните да бъдат държани цял живот като роби и дресирани по изключително жесток начин.

Още за исканията им вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: цирквеганиBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
0
 
! Отговори
ннн преди 5 години
Наш Коля, къде ти е Жечето?
129
2
 
7
 
! Отговори
докъдестигнахме преди 5 години
ТОЯ недохранения от растенията премина на защита на животни ...какво ли ще следва забрана на дишането спасяване на вселената и създаван е на супер хомо веге човек
128
2
 
6
 
! Отговори
ИЗ)РУДИ преди 5 години
кво става с тоя свет бе ЕВРО ВЕГЕ ХОМО АТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ с каква цел и кой създава тея глупости явно хора без работа или прпсто много пари се дават за деградация
127
3
 
12
 
! Отговори
Ето го! преди 5 години
Ето го е! Пак същия ***! Тоя е веганите в България! Незнам какъв тично му е филма, но е нещо от рода на Искам да ме дават по телевизията. Сега цирка! А хората дето работят в цирка? Гладни ли да останат? Типичен Вегански егоизъм!
126
3
 
9
 
! Отговори
Веган преди 5 години
Тези вегани,които протестират са лентяи,които не работят и се чудят как да привлекат вниманието. Странно е,че веганите са по-агресивни от месоядните,което не е правилно.
125
3
 
10
 
! Отговори
до вегАните преди 5 години
Всичко разбирам, само незнам как някаква група хора смятат, че ИМАТ ПРАВО да налагат собственото се мнение на обществото. Всеки ИМА ПРАВО сам да избира с какво да се храни, как да живее и т.н.Няма да се учудя, ако някой ден се появят някви защитници на водата и поискат от нас да не се къпем и да ползваме тоалетни без вода ....
124
4
 
16
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
До ТракТи пък, ако си мислиш, че ще живееш вечно ...Пръст при пръста, от нея трева, от нея тревопасни, от тях хищници и всеядни, от тях мършояди и пак пръст при пръста - кръговрат.Веганите са лицемери с извратено самочувствие за етичност. Всичко живо носи душа и собствена система за оцеляване, репродукция и размножаване. Човекът е всеядно животно по природа, така оцелява и еволюира.Когато научат вълк да се храни само с трева и остане в добро здраве и аз ще спра да ям животински продукти!
123
15
 
3
 
! Отговори
Трак преди 5 години
Лапайте мръфки , но после не се чудете защо кръвното хвърчи , а сърцето подскача и прескача.Прочетете старите българи , колко пъти в годината са яли месо или спазвайте постите и тогава ще разберете какво е здраве.
122
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веганско по Родопски.Веганско месо около 1кг от врат или гърди. Овкусява се със зехтин,соев сос,кимион ,пипер и сол.Престоява около 20-30 мин.Запечатва се на тиган по 1 мин от всяка страна.Нарязвате 3 глави червен лук ,3 моркова и 500 грама пресни Манатарки.Задушавате всичко в зехтин до полуготовност ,прибавяте,сол 3 лъжици балсамов оцет и 3 лъжици мед.Взимате Глинено гърне ,в дъното слагате масло и след това редите пържолите и зеленчуците.Печете във фурна на 180 гр за 2 часа. Приятен Апетит!
121
4
 
17
 
! Отговори
Шеф Ангелов преди 5 години
Веганско по Родопски.Веганско месо около 1кг от врат или гърди.Маринова се с зехтин,соев сос,кимион ,пипер и сол.Престоява около 20-30 мин.Запечатва се на тиган по 1 мин от всяка страна.Нарязвате 3 глави червен лук ,3 моркова и 500 грама пресни Манатарки.Задушавате всичко в зехтин до полуготовност ,прибавяте,сол 3 лъжици балсамов оцет и 3 лъжици мед.Взимате Глинено гърне ,в дъното слагате масло и след това редите пържолите и зеленчуците.Печете във фурна на 180 гр за 2 часа. Приятен Апетит!
120
8
 
5
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Добре де хората имат нужда да бъдат забелязани.Дайте им 30мин ефирно време в някоя тв и да мирясат
119
4
 
3
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...chudia se kade spiat zashtitnitsite na Florata ?!?...ta ne sa revnali I te dosega....
118
15
 
6
 
! Отговори
Борнео преди 5 години
За коментиращите относно храната на веганите:Преди да се изтропате тук, направихте ли си труда да чуете искането? Там не става дума за ХРАНА, матрЯле? Дали на *** да пише и той пише, плюе, пише, плюе ама дали е по темата............:) Дай му манджа на него.То и кебапчето през четири години се раздава с тази цел.
117
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко добре се връзва цирка с веганите. Като рисунка и фон са.
116
5
 
14
 
! Отговори
Бай 100ян преди 5 години
Аз предлагам веганите да отидат в Джунглата и да протестират срещу Лъвове ,Тигри ,Хиени ,Крокодили и всички останали хищници, че избиват невинни Гъзели и Антилопи!Да видим хищниците как ще ги посрещнат!!! Може би трябва да направим това което и те биха направили!!
115
4
 
14
 
! Отговори
illko преди 5 години
искам да пуснат лъвовете на свобода, докато веганите протестират
114
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 121Русофилите са нормални хора. Русофилите НЯМАТ нищо общо с веганите,траве/ститите,кучкарите,хомосексуалистите,будистите и всякаква па/пл/а/ч мерзкая.
113
3
 
10
 
! Отговори
Борнео ЗА 126-и преди 5 години
До Анонимен Растенията са същества, ти сериозно ли? Кой клас си стигнал?
112
9
 
2
 
! Отговори
До 116 преди 5 години
До Анонимен Как разбра, че са кожени обувките? Да не си ги ***?
111
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веганите да си ядат сеното и да не ми налагат техните мнения!Аз също се възмущавам, че ядат растения, които са също живи същества, но не рева на площада! Ей, откачен народ се навъди напоследък, откачен, па и рипа да си налага мнението, аре нема нужда!