Линейката без спешна работа в Пловдив намерена – в София!

Автомобилът бил проследен по GPS устройството
26 апр 2018 16:30,
6
Линейката без спешна работа в Пловдив намерена – в София!
Снимка: архив Bulphoto

Откраднатата вчера частна линейка в Пловдив е била намерена до столичната Окръжна болница, съобщи главният секретар на МВР Младен Маринов.

Той обясни, че в момента се извършват само следствени действия на място и не каза дали има задържани извършители.

Маринов се пошегува, че може да се окаже и превоз на пациент от Пловдив до София, съобщи "24 часа".

Още по темата

Линейката е била открадната вчера вечерта. Момче и момиче са отворили колата, влезли са и за минута са офейкали с линейката, собственост на частно здравно заведение, пише пловдиския "Марица".

Линейката е била намерена по GPS проследяващото устройство, което не особено находчивите крадци явно не са знаели, че съществува.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 5 години
Хора защо са я откраднали линейката? Мисля, че момчето и момичето са нямали пари за 2 билета от Пловдив до София, може да са били студенти и сигурно им се налагало спешно да идат на някой изпит. Нямало кой да ги закара с кола,или не са можели да му платят бензина. Въпросът е този който е отговорник на линейките как така е забравил да заключи вратата на въпросната линейка. От това което прочетох, не разбрах да са разбили вратата, за да я откраднат.Даже ми стана странно,че някакъв човек ги е видял
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това по всичко личи, че е показна акция, насочена към нашите пишман-правоохранителни и и всякъв вид други държавни органи... Нека се видят колко са безпомощни пред движещите се крачка напред извършители на акцията...!!!
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моля ви, обяснете на журналистите ви кога се слагат тирета. Може би в 9 от 10 случая не ги ползвате по предназначение, а само за фаца.
2
0
 
15
 
! Отговори
дали преди 5 години
А ДАЛИ "СЛУЧАЙНО" НЕ СА ДОКАРАЛИ НЯКОЛКО "БЕДНИ" МИГРАНТА, ЗАЩОТО ВЕРОЯТНОСТТА ДА СПРАТ ЛИНЕЙКА Е ПО-МАЛКА?
1
0
 
18
 
! Отговори
Мдаа преди 5 години
Заглавието кърти! Четох го няколко пъти и не намерих никаква логика. Добре, че от текста под него става ясно за "Линейката без спешна работа в Пловдив намерена в София!"... Хахахаха...