Съпругът на Юлиана Дончева ранил полицая на "Симеоновско"

Патрулката не била на аварийки, разказва Станислав Недков
Обновена: 29 апр 2018 20:09 | 29 апр 2018 18:08, Петя Славова
75
Съпругът на Юлиана Дончева ранил полицая на "Симеоновско"
Снимка: архив, Булфото

Двама полицаи бяха ранени при инцидент в София снощи. Случката е станала в полунощ на "Симеоновско шосе", когато униформените били на работа.

Те били в патрулката, докато извършвали проверка на документи. Колата им била ударена от друг автомобил в задната част. От удара и двамата пострадали.

Още по темата

Шофьор на колата, блъснала патрулката, е известният състезател по смесени бойни изкуства Станислав Недков-Стъки и съпруг на Юлиана Дончева. Проверката показала, че той не е употребил алкохол. В кръвта му не били открити упойващи вещества.

Недков разказа пред Нова тв, че излизал от Симеоновско шосе, движейки се със 70 км/ч, когато забелязал патрулката. Тя била с включена синя лампа, но не била на аварийки, затова той не е разбрал, че е спряла.

Книжката му е временно отнета, докато си плати акта. Единият от пострадалите полицаи остава за лечение в болница след комоцио, информира МВР.  Другият е освободен за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
1
 
! Отговори
Кольо преди 5 години
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ.
61
0
 
0
 
! Отговори
до 62 преди 5 години
Знаеш ли колко полицая от Видинско са самокатастрофирали след самонадеяно шофиране ,колко патрулки са потрошили и колко им купихме?Аз знам само за двама,а не работя в МВР.Но за толкова се разчу-не са успели да ги покрият!Защо си мислиш,че всяка година им повишават бюджета?
60
0
 
1
 
! Отговори
Охо хо хо хо преди 5 години
До Анонимен 58"Гот е да изръбиш куките и да си платиш един акт" - А още по гот е, че такива като теб ще бъдат изръбени, защото точно такива ще платят и ще бъде купена нова патрулка, но полираното ти мозъче не може да го осъзнае. Да не мислиш, че това е някаква загуба за МВР? Загубата ще е за теб, че ти ще се ръсиш.
59
1
 
0
 
! Отговори
Смяяяххх преди 5 години
До Пешо 49Пешо, Пешооо *** ти яко си у гъбите да знаеш. Как така са се криели в храстите пък са били с включени буркани. Че то по твоята логика голямо криене е паднало бе мушморок. Да допуснем, че е било така, както ти казваш е тогава да те питам тоя къде кара по шосето или в храстите, че да ги удари? Той да не е бил с комбайн бе ***? Ей аман от капацитети като теб за това я докарахме до тук, чалга, наркомания и проституция изобщо голям просперитет я чака тази държава упс сбърках територия
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Партенка. Акта не се плаща. Плаща се наказателното постановление. Което се появява след месец.
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма какво да се шикалкави, на всички им е ясно този тип хора как се движат по улиците. Всеки от тях има усещането за недосегаемост. Без истинско правосъдие няма как да се получат нещата.
56
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гот е да изръбиш куките и да си платиш един акт
55
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След Кали, този също "изби рибата" и е поредния потенциален убиец на пътя оправдаващ безрасъдното си поведене на пътя по медиите. Само заради начина му на мислене трябва да му вземат книжката! Какво можеш да очакваш от такъв индивид? 70км.в час на Симеоновско шосе!!!!! А как редовно ме подминават там, едва ли е било само 70 щом не успял да спре. Полицейската кола е била с пуснатаи сигнални светлини!!!! Поредния над закона!!!
54
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте какви *** е обул,и си правете сметка какъв е!
53
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аааа, тоз хептен на хамав се прави - ми ламбата за квое бря(и то синя мигаща). Навлязохме в ера на всякакв *** изблици на мисълта.
52
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ММА боец, разбирайте мутра и мафиот с политически чадър - мила родна картинка, сега ушавите ще съжаляват че ги е ударил - ако беше обикновен човек, а не мъж на депутатка да са го разкостили, но не би
51
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
полицаите да му се извинят веднага, че са искали да го спрат
50
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като кажат, че си мъж на еди коя си значи си ЧЕХЛЮ отвсякъде
49
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
видял синята лампа, но не видял че била спряла - тоя на умник ли се прави?!? без книжка сега 2 години поне!
48
1
 
17
 
! Отговори
на кой му пука преди 5 години
Изглежда яко ***!Става за ММА боец,за тъпкач на чушката Дончева,става и за полицаяц.Герой на нашето време!
47
4
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Така ше е като се крият като крадци в храстите!Ама те са си крадци тея лалугери!
46
4
 
44
 
! Отговори
Смяяяххх преди 5 години
Ха ха ха. Тоя пък и той "Патрулката не била на аварийки". Че, защо пък трябва да е на аварийки да не би да е аварирала тази патрулка? Този трябва да го изпратят на проверовъчен, за да се научи кога един автомобил се включва на аварийки. Натресъл се в тях, а сега си търси оправдание. Смешна работа. За първи път чувам, че патрулен автомобил, когато е включил бурканите трябва да е и на аварийки.
45
1
 
10
 
! Отговори
Този не беше ли.. преди 5 години
.. някакъв далечен роднина на Макрон?
44
3
 
12
 
! Отговори
ало бе преди 5 години
А какво стана с Деси дето правеше гонки с полицията?Нещо не се чува напоследък.
43
14
 
6
 
! Отговори
t2 преди 5 години
Ами тези милиционери какво правят там? Няма бяла държава където полицията да си спира където и скимне. Даже и на магистралите скачат като *** да спират колите. Докато не осъдят някой милиционер за опасно спряло МПС няма да се оправят нещата. Заслужават си го !