Стъки сензации не ще! Поема вина за патрулката и полицаите

Инциденти се случват често у нас, посочи ММА боецът
30 апр 2018 10:15,
62

Един полицай остава за лечение в болница, след като патрулна кола беше ударена от друг автомобил, управляван от известния ММА боец Станислав Недков - Стъки.

Полицаите са преглеждали документи в патрулката, когато били ударени от другия автомобил.

"Поемам вината, актът ще бъде платен. Приемам, че съм нарушител", обяви Станислав Недков в телефонен разговор пред Bulgaria ON AIR и подчерта, че няма да обжалва.

Още по темата

"Инцидент, който за съжаление се случва често в нашата страна и не е застрахован нито едн участник в движението. Не трябва да правим сензации от него. В инцидента има и трети автомобил, който малко преди това преминава на червено. Може би несъобразено от служителите на реда му е извършена проверка на платното за движение", обясни Стъки.

Той уточни, че е видял кола със специализирани светлини, но не и с включени аварийни.

"Остана усещането, че този автомобил се движи. Беше прекалено късно да реагирам и да избегна удара. Не искам да търся вина в никого, по-скоро трябва да извлечем поуки от тази ситуация", подчерта Станислав Недков.

Той посъветва водачите да използват колани в автомобилите си и поиска да бъде иницииран дебат къде точно да се извършват проверките от полицейските патрули.

Според него това трябва да става в безопасни участъци, а не на пътното платно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
6
 
! Отговори
От САЩ преди 5 години
Най-ме кефи, като някой почне да ме убеждава, че знае понеже: има приятел, който има съседка, която има братовчедка, която е женена за албанец, който ходил в Англия и им казал......
52
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е нагъл тоя стъчко,в друга Държава нямаше да смее да се покаже,а тук е вип
51
1
 
11
 
! Отговори
sofeto преди 5 години
На неписмените "БГкарачи" трябва да се обяснява бавно и на висок глас че аварийните светлини се включват само при аварийна ситуация на пътя. Всичко друго с тяхното включване се води ИЗМАМА. В страните където се спазват законите и наредбите се наказва като такава!
50
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Стъки сензации не ще! Поема вина за патрулката и полицаите:---Е, като не ще сензации, тогава за к'во се показва по "телевизора". Цели 5 мин. и 11 сек. Ама, не е луд, тоя който изяжда баницата (ММА-вратлето) - по-луд е тоя, който му я дава. (BG On Air и другите). P.S. Поне да го бяха показали с някой том на Дикенс, Байрон, или Достоевски в ръка. :)
49
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поемал вина...че тя вината си е твоя бе! Надънил си полицатите доста здраво, като гледам снимките
48
7
 
27
 
! Отговори
Страхил преди 5 години
Винаги ми е било странно, някой като каже - аз поемам вина. В случая, как поемаш вина бе пич ? Отиваш в затвора ? Плащаш лечението на полицаите ? Как точно поемаш вина ? То така на празни приказки и аз мога да поема вина за Втората Световна Война. Като поемаш вина, какви последствия има за теб ? Иначе са празни приказки и пиар.
47
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като преглеждам коментарите, разбирам колко много неграмотни потенциални убийци шофират по пътищата. Е очевидно за книжка не трябва само пари, ами тест за минимална интелигентност.
46
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ????Кой ти даде книжка бе кухилейски.
45
12
 
14
 
! Отговори
???? преди 5 години
На скоростен път не трябва да е разрешено да се спира където и да е, от когото и да било! С полиция не ми се е случвало, но с работници и техника, ремонтиращи пътя - не веднъж. Единият път едвам не им обрах конусите на магистралата в дясната лента! Карах с позволените 120 км./ч., но те ги бяха поставили непосредствено до себе си - на не повече от 20м. - ни знаци, ни нищо... Едвам се отървах, да не стане белята!
44
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом има на пътя автомобил със специален режим на буркани, било полиция, пожарна , линейка или Президент, не се изпреварва ,а се спира и се изчаква. Обяснявам за всички безмозъчни мутри и кифли. Ама за какво обяснявам, като не могат да четат.
43
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дай сега акъл къде да спират патрулките!Ерудит човек!
42
1
 
25
 
! Отговори
Разбирко преди 5 години
"Остана усещането",че като не си добър шофьор трябва да си по-внимателен.Кой друг да поеме вината?Арменския поп ли?
41
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-вероятно е натискал газта до дупка, за да набере скорост след светофара, от който е тръгнал пред да удари патрулката. Верочтно е вдигнал е над 100 км/час при разрешена скорост до 80 км/час и се е натресъл в патрулката. Сега някакви странни оправдания, че не разбрал, че патрулката била спряла. То и с 50 км/час да се движеше патрулката, пак щеше да е като спряла за него.
40
1
 
20
 
! Отговори
До 39 преди 5 години
Знаеш ли какво пише за значението на "отверка" в речника на читанка инфо?Пише: отверка е грешно изписване на отвертка.
39
2
 
28
 
! Отговори
+++ преди 5 години
ЗДвПЧл. 92. (1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може:...4. да паркира или да престоява независимо от разпоредбите на този закон; през това време той може да подава само светлинни сигнали.*Патрулката подавала ли е светлини сигнали - подавала е както си каза този неизвестен за мен мъж. Спазила ли е закона, спазила го е. Е, да си отговаря според закона. Жалко, че не са му премерили скоростта на движение, но тя едва ли е била 70 км/час, както твърди този.
38
14
 
4
 
! Отговори
До 35 преди 5 години
Ти как наричаш отверка, бе суляк, screwdriver ли????
37
1
 
20
 
! Отговори
+++ преди 5 години
Този бил известен, но аз за първи път чувам за него. За жена му съм чувал - беше депутатка първо от НДСВ, после от отцепилата се партия Новото време на Емил Кошлуков.За инцидента - какво ме интересува дали този признавал или не признавал какво било станало?! Има си закон, трябва да се прецени спред закона. Инцидента става на Околовръстното до Симеоновско шосе и там разрешената скорост е до 80 км/час. Не е ясно този с колко е шофирал, след като е имал поне 200 метра да набере скорост.
36
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Приятел ми разказа за сина си завършил в САЩ. Завършил университета и отишъл в Ню Йорк. Паркирал тук и там и получил 4 глоби. Докато се чуди къде да ходи, идват 2 полуцаи и носят призовка за съд. Отива, съдията го разпитва, разбира, че е нов и незапознат с правилата, ОТМЕНЯ глобите, без таксата за репатрираната кола!!! Къде у нас става така? Всичко е в ръцете на неграмотен катаджия, зависещо от настроението му. Защита няма, всичко се решава на пътя.
35
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чета коментарите и срещам думи като "безопасТност","надолО","отвеРКа","отврЪщение" и т.н. ...ХОРА,ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ???????
34
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъвто премиера, необразован, нагъл, нахален, крадлив и лъжлив, такива са и държавните служители от които нещо зависи, респективно КАТ. Шкембетата им са толкова големи, че оранжевите жилетки не им стават, висят като дрипи. От 1000 едва ли има 10 които да помагат за по-добър трафик! Останалото глобява, наказва, най-важното не мисли. Вменено им е, че 99% водача е виновен. Пишат актове и пълнят хазната. Това е задача отгоре, пари в бюджета да падат. А кой продаде над 200 000 книжки на маймюни?ГЕРБ