Пожарникар пострадал леко при погасяването на стихията в София

Започва оглед на мястото на инцидента
5 май 2018 16:28, Петя Славова
1


Причините за възникналия снощи голям пожар в търговски склад на бул. "Н. Мушанов" в София ще се изясняват в рамките на образуваното досъдебно производство. Столичните пожарникари са потушавали огъня през цялата нощ, информира пресцентърът на МВР, като цитира старши комисар Веселин Гетов, директор Столична дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".
Още по темата

Леко пострадал е столичен пожарникар, който след оказана медицинска помощ се е върнал и включил в гасителните действия, пише БТА.

В момента на мястото има дежурни екипи, експерти са започнали оглед на място. Мобилни лаборатории на РИОСВ следят показателите на въздуха, които на този етап са в норма.

Директорът на столичната пожарна припомня,че сигналът за инцидента е подаден снощи към 20.00 часа. Реагирано е своевременно, първият екип е пристигнал на място на третата минута. Общо 16 екипа са работили за потушаване на пожара, разгорял се на площ от около 2.5 дка.

В тази сложна ситуация пожарникарите са успели да овладеят разрастването на огъня и прехвърлянето му към съседни сгради.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: пожарникарСофияпожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
7
 
! Отговори
Стършел преди 5 години
А кога ще запалят Министерския съвет?