Пожарът в "Красна поляна" - умишлен?

Собственичката на склада се съмнява в конкурентна фирма
Обновена: 5 май 2018 09:23 | 5 май 2018 09:15, Петя Славова
50
Пожарът в "Красна поляна" - умишлен?
Снимка: Булфото

Стока за 3.9 милиона лева е имало в склада, който горя снощи в столичния квартал "Красна поляна". Това съобщи собственичката на изгорелия склад в кв. "Красна поляна" Татяна Павлова пред Нова тв.

Още по темата

Собственичката се съмнява, че пожарът е умишлен. "Стоим добре на пазара и, може би, е конкурентна фирма. Абсолютно всичко изгоря. Подпален е складът от всички страни", заяви Татяна Павлова.

Тя обясни, че само стоката е била застрахована за 2.2 млн. лева.Складът е изгорял напълно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шефовете на главната дирекция на пожарната и на столичната да кажат имало ли е противопожарни нарушения от строително-технически характер и ако е имало защо не е била преустановена дейността на този склад ......или има друга обективна причина ....
28
0
 
9
 
! Отговори
Фандъкова кажи, преди 5 години
как може под прозорците на болница да се намират складове и бензиностанция?????
27
5
 
8
 
! Отговори
наци преди 5 години
кауфланд и лидъл са една фирма. имат двама шефове в германия-илюминати. те плащат на меркел. бойко борисов и партия гроб са създадени с парите на к***уфланд и лидъл.БОРИСОВ Е НАРЕДИЛ НА ПРОКУРАТУРАТА ДА НЕ ВИКАТ ЗА РАЗПИТ И ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА ДВАМАТА ШЕФОВЕ -германци-нацисти . те живеят в един град където има златен заек.
26
0
 
13
 
! Отговори
Ама вие сериозно ли? преди 5 години
По документи е изгоряла стока за 3,9 млн лева, според експертизата складът е запален едновременно от всички страни, при гасенето е пострадал огнеборец, обгазен е охранител, вие - дали е било умишлено????Не, да го ***,не е било умишлено, случайно се е подпалил склада от сутрешната роса!!!
25
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно- как в най-оживеният град се развива пожар на площ от 1500 кв.м. Ако едно цяло помещение- защо не е имало пожарогасителна инсталация, която се изисква над 700 кв.м при съхраняване на алкохол. Ако са били по-малки площите, то поне е трябвало да има пожароизвестителна инстпалация, която на втората минута ще регистрира пожар. Ако пък не са били монтирани подобни инсталации, въпреки противопожарните изисквания, как е допуснато да работи този склад????
24
0
 
2
 
! Отговори
до Ценител преди 5 години
Взел си Balblair vintage 1990, знам аз. Обаче е 28 години отлежал, а 25 или 26, в зависимост от годината на бутилиране.
23
0
 
5
 
! Отговори
УМЕН преди 5 години
До ЦенителБраво.Който пил-пил. Складът изгоря.
22
1
 
7
 
! Отговори
Ценител преди 5 години
Единственото хубаво нещо на фирма Аванти е че веднъж си купих 28 годишен сингъл малц за 173.14 лв. Беше мнооого добро. И като за тия пари отлично. Беше прашлясало - поне две години е седяло на рафта. Такива елексири не се купуват често щото народът набляга на количеството и ниската цена.
21
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно са го палнали за да гепат застраховката.Нищо не си пазарувам от тия обикновено продавачката е много кисела и сърдита.
20
3
 
12
 
! Отговори
Бандитски сайт преди 5 години
Като им гледам веб сайта в интернет на фирма Аванти прилича на бандитдски сайт , никаква конкретна Информация за Фирмата
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днеска ще напълните сайта с статии за пожар
18
1
 
26
 
! Отговори
От Deutschland преди 5 години
Нека нека, хак да им е!!! Поредният български работодател, който се опита да се изгаври с мен. 600 лева заплата, 14 часа на ден работа и 3 месеца предизвестие за напускане. Накрая не ми и платиха част от последната заплата. Бях им пожелал хапчета да си купят с тези пари, а се оказа, че склад ще строят!
17
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди 20-25 години във Варна изгоря една мебелна къща на тогавашния "Лазур" и се оказа че случайно следващата седмица щели да им правят ревизия .
16
2
 
7
 
! Отговори
Историята преди 5 години
Историята показва какви сме пример е Димитър Общи 1872 г. нищо не се е променило същите неща се случват и днес чо наши дни
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аванти си направиха име и то от години и винаги съм бил доволен от тях като клиент. Не стига, че хората почти сигурно са жертви на мафията, а и ги засипват с клетви. Как да правиш бизнес в такава отровна среда? Не сте хора, а скотове!
14
2
 
9
 
! Отговори
Христо Смирненски преди 5 години
Красните капиталисти в Красна поляна изгореха с красни пламъци и червено зарево над Факултето.
13
6
 
7
 
! Отговори
Местен гид преди 5 години
Единият от пазачите видимо си беше с психически отклонения. Турболуд гербаджия. Може той да е драснал клечката.
12
2
 
22
 
! Отговори
Аванта ж преди 5 години
"......, аванти продава на по-ниски цени от МЕРКЕЛ-МАФИЯ(К***Уфл***НД-ЛИ'ДЛ). Няма какво повече да говорим. "А ти чул ли си за 14 часовият работен ден в Аванти? И за 210 часовият работен месец на червените капиталистчета на почти минимална заплата без стотинка извънреден труд. В абсолютно нарушение на КТ, в който се казва че работната седмица е 40 часа, а не 52,5. Да горят. Сега като се размирише някой ще се сети че е трябвало овреме да ги позагреят с актове и глоби, за да не се стига до палежи.
11
1
 
8
 
! Отговори
Венсеремос, амигос! преди 5 години
Аванти пополуууу бандера росааааа, бандера росаааа!
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До германЯ ВЗЕМИ СЕ ГРЪМНИ!БОНБОНИТЕ ЛИНД КОГАТО СА НА ПРОМОЦИЯ СА ПО ЕВТИНИ С 1 ЛЕВ В КАУФЛАНДОМОЖЕ БИ ПРИ ПИЕНЕТО ДА Е ПО-ЕВТИНО В АВАНТИ НЕ СЪМ ГОЛЯМ АЛКОХОЛИК.