Цялата полиция в София на крак: Въоръжени охраняват парада

Всички екипи ще патрулират на уязвимите места в столицата
Обновена: 6 май 2018 13:47 | 6 май 2018 07:30, Александър Попов
91
Цялата полиция в София на крак: Въоръжени охраняват парада
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Tежка техника на Жандармерията и въоръжени екипи на СДВР излизат по улиците на София, а основната им цел ще бъде да охраняват Военния парад навръх 6 май. Целият полицейски състав на столичната дирекция ще бъде ангажиран за организираните събитията по повод Деня на храбростта и на Българската армия.

Ангажирани са и максимален брой полицейски екипи на всички места, където има масово събиране на жители и гости на София.

На официалните чествания няма да бъдат допускани хора във видимо нетрезво състояние, както и носещи остри предмети или оръжия.

"Всички улици, които са към Президентството и прилежащата територия, ще бъдат тампонирани с механизирана техника във връзка с обезпечаването и спокойствието на гражданите по линия на терора. Всички екипи ще патрулират на уязвимите места в столицата - Централна гара, Автогарата и местата, където има организирани културно-масови мероприятия", обясни комисар Борислав Муеров от СДВР, цитиран от "Монитор".

Засилено полицейско присъствие ще има и на всички основни трасета, където се очаква по-натоварен трафик.

Началникът на "Пътна полиция" комисар Бойко Рановски обясни, че на 7-ми май движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона по магистралите и първокласната пътна мрежа в страната ще бъде ограничено.

Той допълни още, че през почивните дни ще има и сериозни полицейски проверки за употреба на алкохол и наркотични вещества на шофьорите на автомобили. Рановски припомни и, че акцията на "Пътна полиция" за неплатени глоби продължава до 6 май включително.

"Нека всички водачи да знаят, че ако бъдат спрени и бъдат проверени и се установи, че имат невръчени електронни фишове, те ще им бъдат връчени на място. Също така ако имат неплатени глоби и са тръгнали някъде да празнуват, може да им се наложи да прекратят пътуването си поради отнемане на свидетелството за управление до заплащане на глобата", посочи Рановски.

На 6-ти май до края на организираните мероприятия ще бъде спряно движението на автомобили на площадите "Александър Невски", "Независимост", "Княз Александър 1 Батенберг", бул. "Цар Освободител" и "Народно събрание".

Водосветът на бойните знамена пред Паметника на Незнайния воин ще се проведе в 9 часа сутринта. Там ще бъдат изградени КПП-та с рентгенови рамки за пропускане на жителите и гостите на София.


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
6
 
! Отговори
Курти преди 10 месеца
За толкова са учили. Ще бичи стоика и това е. Иначе милиционерите Винаги цапат гащите като чуят Армия. И като им гледам румените бузки само с една заплата не става. МВР е организирана престъпна болшевишка група. Слабограмотни и без трудови навици. Крадливи и много завистливи.
68
2
 
5
 
! Отговори
Бабината преди 10 месеца
А има ли чисти които да не са били комунисти?
67
9
 
6
 
! Отговори
112 преди 10 месеца
Цялата полиция, защо не арестува Комунистите, които ОГРАБИХА НАРОДА???? Защо???? КОГА ще им бъде поискана СМЕТКА ????? Докато не ВЪРНАТ ЗАГРАБЕНОТО на Народа, България не може да тръгне НАПРЕД!!!!
66
2
 
8
 
! Отговори
НЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!! преди 10 месеца
Причината е друга . . . . . . . .!!!!!!! Знаем я нали ?
65
3
 
13
 
! Отговори
ined преди 10 месеца
Охраняват някой да не открадне Танка на армията или Въртолета на ВВС, че после какво ще покажем на парада догодина
64
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Охраняват задника си!Страхуват се армията с това оръжие да не им свали властта на мафията.
БСП и военните трябва да се върнат на власт!
63
2
 
8
 
! Отговори
Единтам преди 10 месеца
62
Ликвидация на КАТ
преди 50 минути 0 0
_________________________________

За активно противодействие срещу тези сатанински оръжия на демоните от КАТ. Силно се препоръчва непрекъснатото носене на станиолено кепе с наушници!
62
8
 
3
 
! Отговори
Ликвидация на КАТ преди 10 месеца
тестове доказаха че нови холограмни стикери з а тех прегледи се ползват за обемно проникващо обсебване и озверяване на водачи.
Озверените водачи са готови да убиват мачкат газят вкл тирове и танкове ако им нарушат внушената висока скорост.Жени псуват на майка пред деца и се опитват да газят ..
КАТ се ползват за принуждаване на милиони водачи да уВРЕЖДАТ ТЕЖКО И НЕЛЕЧИМО ЗЕМЯТА И КЛИМАТА.Изпълняват нагло престъпни незаконни наредби.
61
3
 
6
 
! Отговори
Обсебват водачите преди 10 месеца
Зонбирани водачи чрез нагло престъпна техника незаконНо инсталирана от КАТ вече много години са болни и имат неприятни проблеми със здравето..

ПСи активатори активират холограмни стикери които се ползват за обсебване на водачи. може да проследите пси активирани водачи движещи се на групи на дистанция няколко метра един от друг с точно зададена превишена анормална скорост..вкл по тесни улици в населени места.
60
5
 
5
 
! Отговори
Ликвидация на КАТ преди 10 месеца
ЕЛЕктронните фишове са НЕЗАКОННИ.Да се налагат глоби на престъпниците вкл от КАТ

и техните началници ползващи НАГЛО ПРЕСТЪПНА НЕЗАКОННА Анти човешка техника.
КАкто с е доказа камерите с е ползват заедно с холограмните оръжия налепени на предни стъкла за пси манипулации вкл обсебване на водачи с цел снимане на нарушения..
Увредени са милиони водачи тежко нелечимо с нови камери и холограмни стикери ..
59
4
 
4
 
! Отговори
Увредена атмосфера преди 10 месеца
както с е вижда по очите на униформени и в София и в МОСква има проникваща остро облъчване от небето..
58
1
 
2
 
! Отговори
данни от парада преди 10 месеца
Следят всички автомобили на полицията и спец службите вкл най секретните подават данни от парада.над 900 пъти са центрирани през нарочно инсталирана нагло вредна техника всички автомобили от таблети
/дадени на някакви трафиканти вкл на опасни товари./Ползват озверяване на полицаи чрез пси генератори в автомобили срещу българи вкл експерти дръзнали да протестират срещу незаконни актове Отвличат вниманието от ограбване на милиарди от BG чрез актове на КАТ.
57
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Цялата полиция в София на крак: Въоръжени ще охраняват парада"
---
Чакай, бе! Нали бяхме "остров на стабилност на Балканите."?
56
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
правилно, полицията трябва да охранява защото преди години на турската граница имаше закопани немски танкове който ги извадиха и откараха в Германия и продадоха далавераджийте/ военните
55
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 52
Личи си че само си слушал за Калашник.Точно и надеждно-такова трябва да е личното оръжие на войника и калашника и точно такъв.Груб бил...тва да не мадама да я галиш бе.Това е оръжие да върши работа,не да се хвалиш с него.
54
2
 
12
 
! Отговори
Гацо Бацов преди 10 месеца
Ей големо нещо е Спартана возил е Бистришки тигри,фолк певици даже и телето Бойка!
53
3
 
7
 
! Отговори
ВАЛЕНТИН КОЛЧЕВ преди 10 месеца
ОХРАНЯВАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ
52
3
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 10 месеца
Нищо не разбирате порицията беше там ако закъса някой танк да бутат
51
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
абе толкова ли не може поне да се смени основното бойно лично оръжие с нещо българско?
аман от тоя тежък, груб и неточен калашник? няма ли български автомат?
чувъл съм за автомат "бакалов" !
50
3
 
12
 
! Отговори
Агент Нови Чък преди 10 месеца
Не схващам: кого и от кого "охраняват"???