София: С карта за градския транспорт на... театър

Младежкият театър дава 50% отстъпка за представленията си
8 май 2018 11:45, Анисия Иванова
5

3761 гледания   |  Още видео

Младежки театър "Николай Бинев" и Център за градска мобилност стартират днес съвместна инициатива под надслов: "Спирка Младежки театър". Тя дава възможност на всички пътници, притежаващи редовни карти за градски транспорт за срок от 12, 6 и 3 месеца, както и на пътуващите с пенсионерски, ученически и студентски карти, да ползват 50% отстъпка от цената на билетите за всички представления от репертоара на театъра.

Ния Кръстева, която е част от трупата на Младежкия театър, обясни, че намалението е за всички постановки, без гостуващите.

"Трябва да отидат до ЦГМ, ще получат талонче, на което ще бъде написан номера на тяхната карта. Заедно с това талонче и картата отиват на касата на театъра и получават намаление", обясни Кръстева в студиото на "България сутрин".

Нейният колега Севар Иванов допълни, че кампанията стартира днес, но ще продължи и след лятната пауза на театъра.

"Акцията цели хората да съвместят двете неща", каза той пред Bulgaria ON AIR


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
А,пенсионерите преди 8 месеца
В Истанбул,се возят безплатно.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Реклама на фандъква понеже паднаха приходите на метрото.
2
5
 
4
 
! Отговори
Провинция преди 8 месеца
Аз съм от провинцията. Идвам в София и си купувам карта за 1ден - за 4 лева за цялата градска мрежа.Защо да не ползвам подобна привилегия?
1
2
 
11
 
! Отговори
Орбанофил преди 8 месеца
А хората в Будапеща, които са навършили 65 години, независимо от това, дали са пенсионери или не, само с представяне на личната си карта пътуват БЕЗПЛАТНО по цялата градска мрежа! Пък нищо, че не получават намаление в един театър!