Справедливост за Макс – прегазен от полицай с мотор на пешеходна пътека

Те прегазили чихуахуато на пешеходна пътека и... отпрашили
Обновена: 10 май 2018 09:09 | 10 май 2018 09:00,
96

Mъж обвинява полицаи за убийството на кучето му. Случаят е от 30 април и за него съобщи в социалните мрежи собственикът на Макс - Данчо Колев.

По думите му, пресичайки с него на зелен пешеходен светофар на кръстовището на булевардите "Христо Ботев" и "Сливница" в София, животинката е премазана от преминал полицейски мотор.

Според Колев машината е прелетяла, като гумите ѝ са минали буквално през гръбнака на дребното животинче от породата чихуахуа.

В същото време по пешеходната пътека пресичала и майка с дете, разказва Колев пред Bulgaria ON AIR.

След инцидента Колев подал сигнал на тел. 112  и на място веднага бил изпратен патрулен автомобил, а малко след това дошли и двама полицаи с мотори.

Потърпевшият написал сведение, в което описал случката.

Днес стопанинът на Макс организира протест - от 17 часа пред МВР - за справедлливост не само за чихуахуато, а и за всички.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
Огнян преди 5 години
Сега ще слушаме как по случая е назначено разследване докато потъне в забрава ! Пази се реитинга на милицията тя е по дефолт над закона! Иначе щеше да е полиция. Не че е оправдана постъпката на собственика на 🐕 да го води без повод на обществено място но това се регламентира с закон дебели глоби за нарушителите както в белия свят
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбрахте ли,че проблема е безочието и наглостта на псевдо полицията,кво плюете кой как си водил кучето!!!
60
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Днес стопанинът на Макс организира протест"Безплатен!?
59
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страхотни проблеми имаме ние, българите: газят ни домашните любимци; лазят ни вегани; страдаме, че съседите в Гърция са по-зле от нас; не разбираме "гей" двойките; не разбираме от интегрирация римляните; не разбираме, че мигрантите са по-важни от нас ...Добре, че поне нашите пенсионери могат да почиват на Малдивите, Хавай, Таити ... не
58
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя льохман що не си пази кучето? Сигурен съм че псето само се е шибнало под гумите на мотора! Малките помиярчета са особено злобни и щом видят някое движещо се превозно средство се скъсват от квичене,че и налитат да скачат върху него! А собственика ми се види голем ***!
57
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледай си бълхарника в къщи. Където и да мина на всякъде лай-а.
56
5
 
7
 
! Отговори
Дон Корлеоне преди 5 години
Ако кучето беше на някой феодал или олигарх, тежко и горко на и на моториста и на шефа му и на неговия шеф. Ама за малкото бедно човече , справедливост няма да има.
55
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледайте руския филм Майор.И при нас е като там. Нали полицията е по техен образ и подобие.
54
1
 
7
 
! Отговори
"-" преди 5 години
Ужас!!!!!!!!И аз имам чихуахуа - Тайсън, но галено го наричаме "Тото-Бото" или само Тото, моя е 5 годишен и е с дълъг косъм!Не знам, но моето мнение е, че от каквато и породада да е вашия домашен любимец, (без жена ви, децата или гаджето) винаги трябва да го водите на каишка!По такъв начин пазите и него и околните!
53
4
 
4
 
! Отговори
saki преди 5 години
Дразнещото е ,че тия униформените, все гледа да се покриват един друг ,ако стане нещо. Както оня с баничарката, който пиян смачка детска количка с бебе на тротоара, а колегите му два часа го тъпкаха с кисело мляко.
52
3
 
7
 
! Отговори
С--5 преди 5 години
Милиционерите - само мрънкат за пари. главният милиционер / винету / и заместника му с образование от м-а--ло--у--м--но училище всячеки гледат да им угодят. Предложили да купят куче и готово ..ами ако сгазят дете ?? ще предложат / ако майката е останала жива /да и направят едно или две и готово??МВР трябва да се закрие да се стздаде ново МНР / например.мин на националните работи като се преназначат читави умни млаежи и администрацията по закон да е до 10 % от численият състав
51
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То е малко ,що не го в взел в ръце ?
50
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
съвременното кучкаство се превърна в масова психопатия
49
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герб Герб ГЕРБ
48
4
 
7
 
! Отговори
. преди 5 години
Този репортаж вчера по ГЕ беше потресаващ, закона ти мачка кучето, пише се - 1 брой куче, пристигналите полицаи предлагат да купят куче и да потулят случая, след което казват, че точно в този момент, камерите гледали някъде към небето, дотук изредих материал за три различни престъпления, с повече от един извършител и то служители на закона УЖ ... кой да се самосезира обаче, оня очилатия дебелак, дето хапва в особена компания в ЦУМ ???
47
2
 
13
 
! Отговори
37 до Георги преди 5 години
Пак ти повтарям. Това че си дал пари, не го превръща в стока! Това е живо същество, и ми се струва изключително просташко да казваш че си изръсил 800 кинта и в крайна сметка, единственното което после съжаляваш за смъртта му са парите които си дал! Това е доказателство за това колко много е изостанала тази страна. Приятелите не се купуват, стоката да. Ако виждаш животните които имаш за стока, не си подходящ да ги имаш.
46
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Белята с материалните щети за смачканото куче е по-малката. Проблема е че моториста трябва да остане без книжка след като не спира на светофар и пътека. Ама няма щото е милиция
45
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да гледаш куче в апартамент си е извращение, няма какво да се лъжем. Единственото животно което става за гледане в апартамент е иглуана или хамстер.
44
2
 
3
 
! Отговори
един преди 5 години
До Тц тцИмат, имат, ама плющите пържоли, луканки, суджуци, чевермета и т.т.!
43
6
 
9
 
! Отговори
scott преди 5 години
До Тц тцПРЕДЦТАВИ СИ ИМАМ СЕ ЗА ПО-ВАЖЕН ОТ КОЕ ДА Е КУЧЕ!БАХ ТИ НАГЛЕЦИТЕ....