Вижте къде в София спират водата на 11 май

Причината за спиране на водоподаването са строително-ремонтни дейности
10 май 2018 09:24, Елка Василева
0
Вижте къде в София спират водата на 11 май
Снимка: "Софийска вода"

На 11 май 2018 г. (петък) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Явор“ с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Синчец“, ул. „Червено знаме“, ул. „Липа“, бул. „Ломско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Синчец “ ъгъла с ул. „Явор“.

На 11 май 2018 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Маестро Кънев“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Маестро Кънев“ от ул. „Иван Радоев“ до ул. „Монтевидео“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Маестро Кънев “ ъгъла с ул. „Иван Радоев“.

На 11 май 2018 г. (петък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод в с. Подгумер община „Нови Искър“се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Стара планина“ от №1 до №11; ул. „Младост“ и стопански двор.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тополите“ ъгъла с ул. „Стара планина“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари