В автобуса: Свободно място, две... Но да седнеш – няма къде!

Изпокъсани, издълбани и надупчени седалки! Кой е виновен?
11 май 2018 10:45,
43

Снимка: Facebook

София, автобус на градския транспорт и необичайно много свободни места! Чак да се чудиш къде да седнеш! Но уви, парадоксално или не – няма къде!

Седалките в рейса са скъсани, издълбани, в огромни дупки, а някои дори ги няма.

Стряскащият кадър от столичния градски транспорт публикува във Facebook пътничка, станала свидетел на гледката.

"Не мога да си избера къде да седна в "столичния автобус", е написала тя.

Под публикацията й има стотици коментари – авторите на едни се възмущават, а на други не.

"Това е нашето "утре", пише един от потребителите, но друг съветва авторката да си купи кола като не й харесва общото.

"За това сме си виновни ние гражданите и никой друг, съмнявам се контролите или водачът да са направили това ... И нови да сложат след 2 месеца ще е същото, защото нашият народ е научен да чупи и да съсипва всичко ново", заключава трети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
Кристиян Георгиев преди 5 години
Еми ние вобще не се грижим за тези хубави автобуси, не ги ремонтират, нищо не правят в тях, на скоро се бях возил в един такъв и всичко вътре беше ужас, почти всички седалки бяха по тоя начин на тази снимка и аз и половината хора трябваше да стойм прави, искам ремонт на тези автобуси, вие сте *** хора просто, защото вие вместо да оправяте автобусите вие стоите и нищо не правите, аре най накрая се стегнете и ги ремонтирайте.
41
0
 
2
 
! Отговори
Бай некой си преди 5 години
Гледам, че рейса е в локалното на Цариградско шосе. Значи е за села като Панчарево, Кокаляне, Самоков или за летището. Но там няма "***". Има само С Е Л Я НИ
40
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Изпокъсани, издълбани и надупчени седалки! Кой е виновен?Д Е М О К Р А Ц И Я Т А.
39
0
 
0
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 5 години
До Анонимен22Такива анонимни неплащачи,страхуващи се даже и името да си напишат,не заслужават да стъпват в транспорта,камо ли да бъдат превозвани!***
38
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НИЕ В НАШЕТО МИНИСТЕРСТВО ВСИЧКИ СМЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.МИНИСТЪРЪТ НИ НЕ ДОПУСКА ДА СЕ НАЗНАЧМАВАТ СОФИЯТЦИ.
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Където съм ходил по Западна Европа и съм изпозлвал градски транспорт, навсякъде седалките бяха твърди, без възможност да будат изтърбушвани по този начин. Явно в България културното ниво е доста по-високо в сравнение със западна европа и такива меи седалки издържат дълго време, преди да се появи едни, които трудно бих ги нарекъл нормални хора.
36
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безумно е да се купуват тапицирани или меки седалки. За културното ни ниво трябва да са метални или от друг твърд и дуракоустойчив материал. Така в парковете лампите са с отразител и не могат да се счупят... Изобщо иска малко мислене преди да се купува нещо...
35
1
 
9
 
! Отговори
АВТОБУС 88 ??? преди 5 години
Тези разкъсвания не са станали изведнъж-първо са били пробити.Може да си представите колко време никой не гледа състоянието и хигиената в прев.средства .Купуват се уж нови ПС, но къде са?Аз плащам за услугата и не съм този който ще издирвам кой го е извършил.Тези,които ми взимат парите са длъжни да поддържат ПС в нормален вид .НО точно това не се знае - къде отиват парите-от данъци, билети,карти,винетки,глоби.При 1 проверка има 4 контрольора-защо не контролират всичко?Защо тогава са 4-***?
34
0
 
8
 
! Отговори
+++ преди 5 години
Тук има два варианта. Единият е, че пътуващи, които не знаят добре български, са го направили, вместо да си дупчат билети. Вторият вариант е, че това са го направили фенове на футбола след някой футболен мач, но по принцип по линиите, които минават покрай стадиона, при футболен мач пускат стари автобуси, за да ги трошат тях, а не тези, които са всеки ден из града.
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Варварско племе сме си! Истината боли!!!
32
9
 
8
 
! Отговори
Мария преди 5 години
До АнонименАмивърви си обратно на село, като не ти отърва!Никой не те кара да стоиш тук!!!
31
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха, нека Софиянците са са виновни.. Това, че вие от провинцията не сте научени, как да се държите и ви липсват 1вите 7години е целия проблем, а не Софиянците! Селянина от селото можеш да го изкараш, но селото от селянина- НИКОГА!
30
1
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
тези дупки ги правят пьтниците които пьтуват без билети сега бях в авт 111семеиство индиици седнало и яде пица част от пицата отиде на пода на авттях забележка не ги оправя няма да я разберат на бьлг език
29
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българи юнаци!
28
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обикновени софиянци. Не се учудвам. Навсякъде са като хуни - по курорти, по плажове, по хотели. То бива липса на елементарни навици, ама при тях ги няма никакви.
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Автобусните фирми да назначават охранители и те да следят за реда.
26
5
 
18
 
! Отговори
... преди 5 години
Само да споделя, че това е след всеки мач. Най-големите *** от провинцията идват за 1 мач, чупят и после си тръгват, а за нас си остава потрошеното. Всички линии дето ходят до стадионите са така и трамваи и тролеи и автобуси. Нямам нищо против мачовете и хората от провинцията имам против животните от провинцията да се возят и без друго не плащат билети!
25
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм за директното спиране на автобуси изглеждащи като този на снимката. Докато не ги ремонтират да не се карат из града. Станахме ромско гето.
24
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 24Седалките се износват с течение на годините колкото и да ги пазиш.
23
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 22Ми като не можете да пазите ще плащате. Тези седалки не са се скъсали сами.