Плюене, псуване... нож в тролея! Намушкан младеж, мъж с белезници

Намушканият младеж е в стабилно състояние, увериха от "Пирогов"
Обновена: 15 май 2018 09:30 | 15 май 2018 09:20,
104

Стабилно е състоянието на пострадалото момче от вчерашния инцидент в тролей №7 в столицата.

Младият мъж бе приет в "Пирогов" с прободна рана и опасност за живота, след като бе намушкан в превозното средство при направена забележка и последвал спор.

"Около 18:30 ч. вчера в болницата е транспортиран пострадал с прободно нараняване в областта на гръдния кош. Пациентът е настанен в противошокова зала, където са извършени коплекс от спешни диагностични мероприятия. Пациентът е опериран", обясни доц. Юлий Ванев пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Към момомента нараняванията му не представляват заплаха за живота. Пострадалият младеж вече е в съзнание и напълно контактен.

"Обичайно при такъв тип увреждания следоперативното наблюдение продължава от 3 до 5 денонощия", допълни доц. Ванев.

Припомняме ви, че 33-годишен мъж извади нож в тролей №7 в столицата и наръга 18-годишен.

До кървавото спречкване се стигнало, след като група от няколко деца на около 10 години от ромски произход пускали семки по пода и плюли в тролея. Пострадалото момче направило забележка на групичката, след което мъж от ромски произход се намесил в спора.

Двамата се спречкали и след сбутване момчето паднало и изкрещяло: "Прободоха ме".

Тролеят спира на ъгъла на ул. "Опълченска" и бул. "Сливница". На мястото са повикани линейка и полиция. Пострадалото момче веднага е откарано в "Пирогов".

Нападателят бе заловен от органите на реда, впоследствие се оказа, че криминално проявен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
4
 
! Отговори
Бай Кольо преди 5 години
Този мълльо трябва да бъде осъден на принудителен труд,по цял ден няколко години да *** камъни и да копае канавки.Ще забрави и за наркотици и за ножове.Но в България обикновенно осъждат жертвата ,а не престъпника.
80
0
 
3
 
! Отговори
Чоко преди 5 години
До Подобна ситуацияИзвод: Вместо да търсиш полимилиционерите, кото защитват говорещия ***, трябваше здраво да пребиеш ромейката. Биеш, докато мърда и обижда, щото само малко битият и *** ромей се оплаква!
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не става въпрос на толериране, а за това, че на пропадналия наркоман или ромеи никой не може да му вземе нищо, щото той нищо не притежава освен скапания си живот, който винаги е готов да замени за кой да е приличен затвор. Но, ако вземеш да го утрепеш, то именно от теб ще се постараят да вземат всичко, зер животът на наркомана е безценен и съответно държавните органи ще се надпреварват да те оскубят до шушка! Жалкия живот на *** е като рог на изобилието за съдебната нсистема ако го отнемеш
78
0
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Ако не започнат да дават сериозни присъди, скоро по улиците ще е като в дивия запад!!!!Интересно само като толерират тези бокл*ци кой ще плаща данъци след време :X
77
0
 
13
 
! Отговори
Подобна ситуация преди 5 години
Преди седмица имах сходна ситуация в автобус 309. Качиха се група и започнаха да викат и крещят. Един възрастен господин им направи забележка, но нагла и надрусана ромка почна да го обижда и да му налита. Намесих се и я свалих от автобуса, като същевременно звъннах на 112. От там записаха и обидите и виковете на наглярката по мой адрес и повикаха полицаите. Обаче се оказа, че аз съм си превишил правата, като съм я свалил от автобуса.
76
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А на времето Хитлер кото ги искаше тия и евреите, ние не му ги дадохме... и се гордеем с този факт!???
75
0
 
10
 
! Отговори
стига манги преди 5 години
Теи до кога ще ни тероризират?
74
0
 
32
 
! Отговори
предложение преди 5 години
Нека се замислим защо след като са люпили семки в тролея и младежа е направил забележка е възникнал спор? Защо просто не са спрели да ядат семки?Аз виждам тук ролята на БХК Български Хелсингски Комитет.Тези малки ромчета очевидно смятат че чистотата в трамвая е нещо което не се отнася до тях. Те са ромчета и имат права, но нямат задължения. Добре е да бъде глобен БХК за насаждане на расизъм в България.
73
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съграждани и съселяни, с тази образователна система много скоро, ще дойде време да се строят по няколко затвора годишно....Аз също съм бил обект на заплахи с пистолет при забележка за силна музика.
72
1
 
22
 
! Отговори
гражданин преди 5 години
Това че е от ромски произход не е от значение в статията. Проблема е че се движи по улиците с нож. От това следва че потенциално е имал намерение да го ползва.
71
1
 
7
 
! Отговори
Манолски преди 5 години
внимавайте, много ..... -ножари се навъдиха напоследък
70
0
 
30
 
! Отговори
цецо преди 5 години
Сега ако имаме нормална съдебна система ТРЯБВА ВЕДНАГА ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА ДА СЕ ОСЪДИ И В ЗАТВОРА. Само така е правилно да се действа с ........
69
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Нападателят бе заловен от органите на реда, впоследствие се оказа, че криминално проявен"Още вчера когато излезе новината кАЗАХ че тоя е друсан и криминално проявен.Няма нужда да си медиум за да знаеш че нормалните хора не мушкат с ножовеопонентите си по улиците.А също е мога да добавя че е страхлив *** щом не може с голи ръце даси осигури защита (в случая си нападение).
68
0
 
51
 
! Отговори
Кастрация преди 5 години
Кастрация на всичкото РОМ и след 30-тина години ще се оправи ситуацията (поне за нашите деца да е нормална държавата). През 14-16 век в Европа са били като вреден дивеч - отстрелваш като го видиш.
67
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тия времена в тая родина да не направиш забележка на племе,за да направи човек забележка на група от племето трябва човека да е силно физически и подготвен в владеене от онези спортове за самоотбрана инак да не се качва с племето в едно превозно обществено средство сякаш то е на разположение на племето и може да си плюе,секне и да се дуе на всеки купил си,перфорилал билет,карта за ползване на обществен транспорт,който хич не е от ефтините и още с безбилетни плюли на чистенето в общо средство.
66
1
 
14
 
! Отговори
pipo преди 5 години
Това наркоманче има едно единствено право в панделата, да поема правата лопата напреко докат е жив.
65
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ахааа в другата новина където Българин прободе един циааанин всичко до подробност, целият му живот.а тук, журналята не наблягат как тумба нередовни пътници, разрушават градска собственост посредством плюене на отпадъци по пода, ходят въоръжени и са готови да убиват, защото за тях човешкият живот не струва нищо.
64
0
 
33
 
! Отговори
Хюго Бос преди 5 години
Цганска гнус и ***...как не се отървахме от тези натрапници в родината си?!
63
0
 
20
 
! Отговори
ретро преди 5 години
антиБХК ше го оправдаят..даже може да осъдят намушкания..
62
1
 
13
 
! Отговори
До долния преди 5 години
*** то РОМ, ***.