Плюене, псуване... нож в тролея! Намушкан младеж, мъж с белезници

Намушканият младеж е в стабилно състояние, увериха от "Пирогов"
Обновена: 15 май 2018 09:30 | 15 май 2018 09:20,
104

Стабилно е състоянието на пострадалото момче от вчерашния инцидент в тролей №7 в столицата.

Младият мъж бе приет в "Пирогов" с прободна рана и опасност за живота, след като бе намушкан в превозното средство при направена забележка и последвал спор.

"Около 18:30 ч. вчера в болницата е транспортиран пострадал с прободно нараняване в областта на гръдния кош. Пациентът е настанен в противошокова зала, където са извършени коплекс от спешни диагностични мероприятия. Пациентът е опериран", обясни доц. Юлий Ванев пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Към момомента нараняванията му не представляват заплаха за живота. Пострадалият младеж вече е в съзнание и напълно контактен.

"Обичайно при такъв тип увреждания следоперативното наблюдение продължава от 3 до 5 денонощия", допълни доц. Ванев.

Припомняме ви, че 33-годишен мъж извади нож в тролей №7 в столицата и наръга 18-годишен.

До кървавото спречкване се стигнало, след като група от няколко деца на около 10 години от ромски произход пускали семки по пода и плюли в тролея. Пострадалото момче направило забележка на групичката, след което мъж от ромски произход се намесил в спора.

Двамата се спречкали и след сбутване момчето паднало и изкрещяло: "Прободоха ме".

Тролеят спира на ъгъла на ул. "Опълченска" и бул. "Сливница". На мястото са повикани линейка и полиция. Пострадалото момче веднага е откарано в "Пирогов".

Нападателят бе заловен от органите на реда, впоследствие се оказа, че криминално проявен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
36
 
! Отговори
Крали Марко 2 преди 5 години
... Продължавам от предния ми пост ... На 4-мата "контроли" явно им стана адски неудобно , защото няколко човека около мен ме чуха какво им казах и също им "скочиха" ! Плюс баща ми и приятелката ми ! Отидоха. Пробваха да "свалят" тумбата роми БЕЗ БИЛЕТИ. Ония само им се изсмяха и се развикаха подигравателно. И познайте КОИ слезнаха в крайна сметка ? ... :( ... 4-те "контроли" се изнизаха БЕЗ ДА ПРОВЕРЯТ НИКОИ ! Като на_ _ани ! ... Е ПРАВЕТЕ СИ САМИ ИЗВОДИТЕ КОЙ "ДУПЧИ" БИЛЕТИ И КОЙ - НЕ !!! ...
60
0
 
35
 
! Отговори
Крали Марко преди 5 години
Мои личен случай в автобус на Градски транспорт. "Случката" се разигра в "Люлин" 7. Аз съм в автобуса с баща ми и приятелката ми. На последната врата се качват тумба Роми. Около 15 човека. Главно жени. След две спирки се качват обаче и 4-*** "контрольори" - 2 мъже и 2 жени. Минават покрай групата роми все едно НЕ са ги видели и идват директно при нас. "КАРТИ И БИЛЕТИ ЗА ПРОВЕРКА" ... Побеснях ... Казах им - "КОГАТО ВИДЯ КАК ПРОВЕРЯВАТЕ ОНЕЗИ , КОИТО ТОКУ ЩО ПОДМИНАХТЕ ТОГАВА ЩЕ МИ ИСКАТЕ БИЛЕТ!"
59
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще го приберат за 48 часа и после ще го пуснат, поради липса на доказателства. В днешно време много трябва да внимаваш на кого правиш забележка в градският транспорт, защото лудите, пияниците и престъпниците са на всякъде около нас вместо там където им е мястото. Преди време в метрото един мъж направи забележка на двама господа, че ядат пица в метрото, а единият като се развика, че щял ей сега да извади пистолет и да го гръмне, знаел ли той на кого правел забележка ? Все неща от тоя дух.
58
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 64Тази добра новина не съм я чул.Иначе знаеш ли защо не се обръща внимание.Защото е прецедент и най-вероятно самозащита.НЯМА по-нагли и безочливи същества от манговците.
57
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко Статии вече станаха , нали вчера писахте пардон копирахте от друга Медия
56
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето това са РОМИТЕ. Такива неща стават постоянно.Няма по-отвратителни твари от тях.Дано сега този го сгънат от бой и да му оставят спомен за цял живот.
55
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да започнем лека-полека да мислим кой би бил най-ефективният начин да ги *** до крак. Рано или късно ще се отвори прозорец на възможност, но самият процес по заличаването на ромите ще е доста скъп и трудоемък... Труповете им също ще са опасни за здравето на хората и ще сеят зарази, ако не бъдат изгорени своевременно. Може би най-добрият подход би бил да ги хвърляме в пещите на Кремиковци.
54
0
 
23
 
! Отговори
Удивително! преди 5 години
Вчера само за един ден израилтяните изтребиха един билюк араби и раниха един полк от същите, а ние не можем да се очистим от качилите се на главите ни римляни...?!
53
0
 
5
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Момчето наръгано ли е - факт. 33-годишния наръгал ли го е - факт. Давайте в този дух!-(и това е започва да става факт)
52
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще настане време и житаните ще бъдат смазани с войска и доброволци. Тогава ще видят какво е да живееш в страх и напрежение. Първо трябва онази миазма БХК да се закрие и разпадне ЕС. Тогава продажниците от ГЕРБ ще са в затвора или избягали. Житаните ще получат това което са натрупали към тях.
51
0
 
16
 
! Отговори
КъдеЕЗадържан преди 5 години
В кое РПУ е отведен задържания да му спретнем посрещането след като го пуснат от 72та часа
50
39
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато Ром пребива българин става сензация ами какво да кажа вчера българин при сбиване уби ром защо не е сензация защо медиите мълчат
49
0
 
23
 
! Отговори
123 преди 5 години
Еми от държава на лъвове станахме държава на мишоци, какво очаквате.
48
0
 
39
 
! Отговори
Пародия на държава преди 5 години
Има негласна заповед контрольорите да проверяват само българи и чужденци. Познайте от КОЙ е заповедта. Дали престъпникът е имал билет или за него е БЕЗПЛАТНО за сметка на балъците. Бас ловя че са били тумба малки крадци и този им е бил пазача. Защо ли това се укрива.
47
3
 
27
 
! Отговори
Без думи преди 5 години
В САЩ са имали същите проблеми с индианците. Ами решили са го ... създали са резервати.Тек само това ще реши проблема с ц.иии.га.н...ите. Резерват или два три и без право да излизат от там, без право да гласуват ... и т.н. Освен това всички така наречени полиците от 10.11 до сега да са в затвора ... като и роднините им. Е имаше една реклама на бира ... мечтииии
46
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Криминално проявен... Естествено, да ни би да очаквате от тези едноклетъчни да станат машинни инженери или компютърни специалисти?! Те мислят само как да крадат, убиват и да се размножават денонощно....
45
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От ГЕРБ беше - носеше тениска с Бойко Борисов отпред и значка на Цветанов.
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Точно Франция и Германия които реално движат ЕС да го напуснат ми подсказва колко реално имаш идея от нещата. Никаква."Ти си този, който няма никаква идея. Германия и Франция движат грабенето на периферните нео-колонии. Ама колониите взеха да се усещат и да врякат. В момента, в който за бледоликите стане неизгодно да са в ЕС, ще го взривят и вероятно ще си направят ново съюзче в рамките на бившата ЕО.
43
0
 
28
 
! Отговори
SS преди 5 години
Времето на Четвъртият Райх наближава бързо !
42
0
 
23
 
! Отговори
До 55 преди 5 години
Малки ромчета с натрошени кокалчета. Сирийчета, разчекнати между два и повече автобуса. Възрастни магнасари с глави, отсечени с *** секири. Би било наистина, наистина, наистина чудесно.