Заради прииждащите европейци: В София – полицай до полицая!

Униформени от цялата страна са събрани в София
16 май 2018 14:45,
56

Снимка: "Булфото"

Виж други галерии »

Полицаи от цялата страна са мобилизирани за опазване на реда в София по време на Срещата на върха ЕС – Западни Балкани и съпътстващите я събития.

От рано тази сутрин на площада пред катедралния-храм "Александър Невски" започнаха да се събират служители на МВР, пише "Булфото". От там, униформените се разпределят по определените места за охрана.

Днес премиерът Бойко Борисов ще посрещне днес 28-те лидери на Европейския съюз и на страните от Западните Балкани преди Срещата на върха утре.

Освен в срещата ЕС-Западни Балкани премиерът Борисов ще е домакин на редица съпътстващи събития.

По обяд премиерът ще открие конференцията "Диалог със Западните Балкани: създаване на регион на растеж, сигурност и свързаност по пътя към Европа". На нея политици, общественици, представители на неправителствени организации от различни държави ще дискутират европейската перспектива пред страните от региона и стъпките за постигане на свързаност.

Следобед Борисов ще посрещне в резиденция "Бояна" лидерите от Европейската народна партия, които ще участват в Срещата на върха на ЕНП. По време на форума десните лидери ще се фокусират върху подготовката за срещата на върха между ЕС и Западните Балкани на 17 май. Очаква се Борисов и председателят на ЕНП Жозеф Дол ще направят изявления пред медиите.

Довечера министър-председателят Бойко Борисов ще разговаря с председателя на Европейския съвет Доналд Туск. Двамата ще обсъдят подготовката и провеждането на срещата ЕС-Западни Балкани на 17 май, на която Борисов и Туск са съвместни домакини.

В 19 часа в "София Тех парк" премиерът Бойко Борисов ще посрещне официално колегите си от Европейския съвет. Борисов е домакин на работна вечеря на лидерите на ЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
Оня с кИлимявката преди 5 години
до 20 Pora... Под твоята, кИлимявка май няма нищо!
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Селските тарикати и остроумни *** се надпреварват да бълват простащини! Стига бе,на работа! Ай сиктир от всезнайковци!
44
2
 
2
 
! Отговори
Ганчо преди 5 години
Такова нещо не съм видял в Брюксел. Мисля, че тези които ще посрещаме днес там ходят по-често. Цялата работа се състои в това, че на българина ако му кажат че трябва да изяде едно парче баница, той изяжда две тави и след това всички около него страдат. Така е и сега. Блокада като че са дошли извънземни.
43
2
 
7
 
! Отговори
Д. преди 5 години
Заради тези *** ми отне 2 часа да се върна от работа, а се прибирам за 30 минути. Срам и позор. Нали трябва за избирателите да се грижат. Освен със своето тъпо управление да ни пратят в чужбина или най-накрая да вземем да ги изхвърлим от Парламента.
42
1
 
11
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 5 години
БРЕ ЧЕ МНОГО МИЛИЦИОНЕРИ! СРЕТЕН ЙОСИЧ ДА НЕ Е ТРЪГНАЛ КЪМ СОФИЯ?!
41
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялата тая полиция за един Тук дето ще идва за гей парада и за онзи Дол дето трябваше да хвърлим в гьол ? Нека припомня, че точно този Гьол накара България да вдигне вноската за ЕС и Бойко каза да.Оттам го намразих.Сега пак за пари иде и Вождът го кани пак. Затова е фалшивата новина да излишния бюджет.Сигурно в Хотел Радисъън са ги навъртали, защото бяха заградили всичко. Да си мисли човек, че е английската кралица...
40
0
 
21
 
! Отговори
naco преди 5 години
А,в СЕЛАТА,другарю Борисов,КЪДЕ са ПОЛИЦАЙТЕ????
39
1
 
16
 
! Отговори
111 преди 5 години
До СОЦИАЛНОЖИВОТНОСлаб социолог стеМаксимум живеещите във България са 6 000 000При преброяванията тези на върха прилагат един трик като над 1 000 000 българи първо се броят като емигранти и още веднъж като живеещи постоянно у настекучество голямонали разбираш
38
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
раздадхоте ли им семки
37
3
 
12
 
! Отговори
Сульо преди 5 години
И ако някой чичко полицай чете тоя коментар: Мундарино, изключи си телефона и работи
36
2
 
11
 
! Отговори
Галин преди 5 години
Само като им погледна стойката и униформата в която са облечени, припадам от смях :D
35
2
 
18
 
! Отговори
няма такъв филм! преди 5 години
Защо се спира движението на моста към летището и в двете посоки при положение, че тези(брюкселски) са пристигащи, ако е от съображения за сигурност, тогава защо под моста нямаше нито един полицай. Да пази долу, а камо ли поне да регулира движението на задръстването към летището. Мой роднини щяха да си изпуснат полета заради некадърието на цялата ситуация. НЯМА ДУМИ.
34
5
 
12
 
! Отговори
Сульо преди 5 години
И кво? Голям праз! Тия д е б е л а ц и по цяло цариградско или стоят и си цъкат на телефоните, или ядат мазни закуски... единственото яко беше русото пиче дето я бяха сложили за регулировчик на орлов
33
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тези мехранимайковци, куде са през останалото време ? По улиците само КАТ се виждат. Пешки няма никакви ? Странна работа.
32
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цял ден основната им задача е да оглеждат сладките столични nuчeтa и да точят лиги след тях.
31
2
 
21
 
! Отговори
СОЦИАЛНОЖИВОТНО преди 5 години
ДЪРЖАВА С 7 МИЛИОНА ЧОВЕКА 1 МИЛИОН ЧЕР>НИЛКИ 1 МИЛИОН ТЮРКОНЕОПРЕДЕЛЕНИ СУМАТИ ШАШАВИ САКАТИ 3МИЛИОНА РАБОТЕЩИ ПОЛОВИН МИЛИОН НЕ(КАДЪРНИЦИ) С ЧЕРТИЧКИ НА РАМО И ОЩЕ ТОЛКОВА АДМИНИСТАЦИЯ ОСНОВНАТА МИ ГРЕШКА В ЖИВОТА Е ЧЕ НЕ НАПУСНАХ БЪЛГАРИЯ КОГАТО ИМАХ ВЪЗМОЖНОСТ !
30
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗАРАДИ АДМИНИСТАЦИЯТА БЮРОКРАЦИЯТА И ТЕЯ СИНИ ЧОВЕЧЕТА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ...
29
11
 
12
 
! Отговори
Kъде е преди 5 години
Какво прави Радев в тази обстановка. Той е отсвирен отвсякъде по европейските въпроси. Заедно с вицето си тренират съветцки плонжове за лекцията от Путин, която ще се проведе на чист македонски език , произлязъл от македонските земи.
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой ли *** го е измислил?
27
6
 
27
 
! Отговори
Portugal преди 5 години
Милиционерска държава от най-гаден тип. А 90% от полицаите са безподобни гадни типчетa, които си позволяват всякакви волности и мерзости. В държава в която ББ, ЦЦ и подобни съкращения са НАЧАЛНИЦИ, няма как да бъде иначе.