Укриват се, нападат, хапят... Глутница кучета вилнее из Панчарево

Сигналът е подаден в платформата Helpbook.info
Обновена: 17 май 2018 13:45 | 17 май 2018 13:45,
51
Укриват се, нападат, хапят... Глутница кучета вилнее из Панчарево
Снимка: архив Bulphoto

Сигнал за глутница кучета, нападнали младо семейство с бебе в столичния кв. "Панчарево" четем в платформата на Investor Media Group HelpBook.info.

Преди няколко месеца на ул. "Младежда" в  квартала са се заселили бездомни кучета, пише в сигнала. От тогава ежедневно жителите в района са подложени на нападения от животните.

"Лично аз за последния месец съм нападан вече 2 пъти. Ставал съм свидетел и на нападения над възрастни и деца", пише сигнализиращият.

"Вчера, 16.05. ситуацията стигна нов връх, когато около 19:00 кучетата нападнаха младо семейство, разхождащо бебе в детска количка", посочва бдителният гражданин.

Той успял да се притече в помощ на семейството и отблъснали кучетата.

Глутницата е съставена от 3 големи кучета и 5 по-млади животни. Те са се заселили в квартала наскоро и обитават район, в който има пустеещи имоти и се укриват там.

В района има множество други бездомни кучета, но с тях живеем в мир и разбирателство, посочва сигнализиращият.

"Моля за взимане на своевременни мерки. Ситуацията с глутницата агресивни кучета ескалира с всеки един изминат ден", пише за финал бдителният гражданин.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
14
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
Другарката Фандъкова какво ще измрънка сега ???
22
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моя съвет е да вадят сините кремвирши и хляб и да си решат проблема сами, защото иначе нищо няма да стане, даже ако подадат сигнал ще е още по-зле, защото ще пристигнат болни кучелюби които да обясняват как проблема е в хората, а кучетата са в правото си да хапят, гонят, лаят и т.н.
21
3
 
17
 
! Отговори
Край преди 5 години
Сега ще излезе Фандъкова да ви обясни как се работи по въпроса. Бе то кучета ни хапят тя "работим с гражданите на район..."При демокрацията е така - простите проблеми не се решава а се "работят".
20
0
 
16
 
! Отговори
boto преди 5 години
До ОлегНие шопите от селото кучетата в дворовете си ги държиме вързани. Тея кучета да не са се пръкнали от езерота? Нали некой 'гражданин' ги е пуснал с идеята, че некой туземец ще го прибере.Може всеки да заповяда събота или неделя да види 'гражданите' на какво са способни или по-добре понеделник да им види ***, скарите и лайн*та около езерото. Ама иначе сте много ларж като един ден в годината излезете пред блога да се снимате, че сте изчистили 2 кожи и Ви дадат у телефизията.
19
18
 
6
 
! Отговори
Олег преди 5 години
Лошото е, че местните шопи на Панчарево не се различават от въпросните кучета. Пък туземното население на селото е едно към едно като вицовете за шопи.
18
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ви ги ръгна у софийските буци ми сте изтипосали и селските си болки като национална новина най горе. Цяла България се вълнува от вашите битови незгоди да ви е..
17
1
 
38
 
! Отговори
Polska преди 5 години
Из цяла София, включително в центъра се разхождат улични кучета. Отделно е пълно с агресивни псeта на стопани, които дори не са си направили труда да ги дресират или поне да им сложат намордник. В тази държава наистина незнаеш откъде ще ти дойде: от милиционерски произвол ли, от роми ли, от кучета ли, от някой мигрант или луд или наркоман, изпаднал в амок... накъде отива този свят?
16
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди години, занасяш чифт уши от куче в горското и ти даваха 20лв на ръка.Хем вълка сит, хем агнето цяло.А и за гане пари събирахме дружинката:)
15
2
 
25
 
! Отговори
Барселона преди 5 години
То че няма да изчезнат така изведнъж бездомните кучета се знае но има ли такива агресични песове...пръсъда на място...Мечките които нападат хора...как ги отстрелват...Те са рядкост а тези случаи са почти всеки ден...Проблема е че там където живеят Големците сигурно няма бездомни кучета или ако се появят...НСО се погрижва...
14
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че те тези дето трябва да ги събират кучетата нарочно ги пускат.Нали ако изчезнат бездомните кучета, ще им свършат и доходите.За това трябва да се вземе правилното решение.Вечер с пушките и......
13
40
 
2
 
! Отговори
Дани преди 5 години
а защо се разхождат в пустеещи земи семействата с бебета има паркове за тази цел
12
4
 
37
 
! Отговори
р преди 5 години
Да започнат пак да плащат на ловците за отстреляно куче и всичко ще си дойде на мястото. Стига вече с тези НПО-та, само пари сурнат и нищо.Има кучета има проблем, няма кучета няма проблем.
11
1
 
15
 
! Отговори
Бау.... преди 5 години
Накрая ...някой че ги думне....,като ,,няма" ...местен кмет...., но заплатката му тече....
10
4
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Антифриз!
9
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гладни са, ако ги нахранят няма да ги нападат, а ще им се радват.
8
20
 
12
 
! Отговори
1 преди 5 години
душчките златни не са искали да нападат никого. Сигурно са били провокирани...
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я какви тротоарни плочки се виждат на снимката в този район на Панчарево, в който имало пустеещи имоти ....
6
6
 
16
 
! Отговори
Тиква преди 5 години
Мене,като верен поданик на Тиквата...не ме е страх... кучета тикви не ядат.
5
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както вече ви казах,руския тип комунизъм е виновен- не са Българите,нито турците. Да сте видели някъде в Западна Европа,Турция или "Македония" такива кучета? Не сте видели,няма и да видите!
4
5
 
51
 
! Отговори
преди 5 години
сега гледай какво става! Ще скочат песолюбците да обясняват как кучетата нападат само лошите хора, пък били те и бебета, и как като погледнеш животинката в очите виждаш човек...