Укриват се, нападат, хапят... Глутница кучета вилнее из Панчарево

Сигналът е подаден в платформата Helpbook.info
Обновена: 17 май 2018 13:45 | 17 май 2018 13:45,
51
Укриват се, нападат, хапят... Глутница кучета вилнее из Панчарево
Снимка: архив Bulphoto

Сигнал за глутница кучета, нападнали младо семейство с бебе в столичния кв. "Панчарево" четем в платформата на Investor Media Group HelpBook.info.

Преди няколко месеца на ул. "Младежда" в  квартала са се заселили бездомни кучета, пише в сигнала. От тогава ежедневно жителите в района са подложени на нападения от животните.

"Лично аз за последния месец съм нападан вече 2 пъти. Ставал съм свидетел и на нападения над възрастни и деца", пише сигнализиращият.

"Вчера, 16.05. ситуацията стигна нов връх, когато около 19:00 кучетата нападнаха младо семейство, разхождащо бебе в детска количка", посочва бдителният гражданин.

Той успял да се притече в помощ на семейството и отблъснали кучетата.

Глутницата е съставена от 3 големи кучета и 5 по-млади животни. Те са се заселили в квартала наскоро и обитават район, в който има пустеещи имоти и се укриват там.

В района има множество други бездомни кучета, но с тях живеем в мир и разбирателство, посочва сигнализиращият.

"Моля за взимане на своевременни мерки. Ситуацията с глутницата агресивни кучета ескалира с всеки един изминат ден", пише за финал бдителният гражданин.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
не така преди 5 години
*** народ,ей сега ще кажа отде са се появили.От хора,които ги обичат,вземат,развъждат.Вземи прочети да видиш колко обяви има за продажба и колко грозн@ за търсене на партньори.Това няма да го правя,аз който ненавиждам тези миризливи животни и нямам такова,разбира се.Това го правите всички вие,които им миришете задни***е у домовете си.Че и ги целувате.Тези думи-към кучкарите.А ако са ви толкова мили,прибирайте ги някъде,махайте ги,за да не дразнят хората,или си носете послдиците от омрата.
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами едно време, като имаше мъже, нямаше такива проблеми. Сега всичко е проблем, бедни, кучета ни яли, зле заплатени, народ за подигравка...
41
3
 
1
 
! Отговори
Прост народ преди 5 години
Защо никъде в "статията" не пише как са се появили там тези кучета на глутница?! Не сте си проучили случая добре, а можехте поне тук да се запитате при липса на информация и доказателства! "Статията" ви е с привкус на коментар, което я прави некоректна, непрофесионална, а най-лошото и манипулативна! Обществена тайна е, че Екоравновесие създава глутниците и не вършат никаква работа както трябва! Животните не падат от небето! Ако парите взети от Екоравновесие отиваха по предназначение само...
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това с кучета един път завинаги трябва да приключи ,просто да изчезнат от улиците както е е по целия свят !
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На международен съд трябва да ходи ,няма няма друг изход
38
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едни и същи новини, с които ангажират вниманието на тези, които търкат билетчета с глупости.
37
3
 
10
 
! Отговори
Скънка преди 5 години
Обичам кучета, но ако нападне мен, жена ми или детето, било дори и моето куче, ще си го получи между очите.
36
9
 
7
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
"Каунтер"5лв.кг.,антифриз,карате -1лв.пакетчето ,сода каустик /суха/3лв.кг..........И готово .....няма проблеми .
35
1
 
5
 
! Отговори
улица преди 5 години
Младежда е много популярна улица
34
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами в кв. Младост 1 сутрин до 118 СУ, а и до детската градина наблизо, си разхождат кучетата без повод, пуснати на воля и децата, отиващи до училище, трябва да ги заобикалят. Постоянно правя забележки на про-с-тите кучкари и нищо, всеки ден едно и също. Хора, правете деца, а не кучета! И се дръжте отговорно, не се ли замисляте какъв пример давате на децата с това, че нарушавате правилата?
33
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако в статията заменят кучета с роми, пак ще е истина написаното.
32
3
 
12
 
! Отговори
PESO LUB преди 5 години
Вероятно душата на бебето има да изкупва грехове от миналия си живот. Затова ангелчетата-миличките кученца нападат семейството. Да живее вовеки Яворчо Гечев, че а има вовеки кучета в София и околностите!!! Да се построят още 15 приюта и те да бълват още и още потомства. Ако намалее популацията - има кой да се погрижи да не чезне ценния вид канис-кучо. Напоследък са намалели- на Земята има само 700 000 000 кучета и вълци (700 милиона)
31
0
 
3
 
! Отговори
практика преди 5 години
До 123тогава ще ги обвинят като кучемразци и ще искат да ги съдят
30
11
 
10
 
! Отговори
Прост народ преди 5 години
Колко лесно ви манипулират, а вие не се усещате. Нарочно се пишат такива новини, за да отвлекат вниманието ви от наистина важните проблеми......продължавайте да си бъдете будали!
29
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
30% он новините в Блгария се въртятоколо кучета.Сериозно, как няма един управник да реши проблема. Толковапари по програми,бюджет, и накрая пак и малкото останали деца и бебета изпонахапани. Заловено, 20 дни неосиновено, да бъдат евтанизирани и готово. Който е про-кучетата да ходи да ги осиновява,но не им е мястото на улицата.
28
0
 
17
 
! Отговори
Ррт преди 5 години
Те и миналата вечер в Дружба 2 разкъсаха котка! Предполагам че са пуснати от еко равновесие, щото все някакви коли минават и пускат кучета с маркировки.
27
3
 
22
 
! Отговори
123 преди 5 години
Като живеете в къщи, пушки нямате ли бе?!
26
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да се смееш ли , да плачеш ли :)кучетата имат повече права от хората!Както и едни други подобия на хора, бтв, заради които тук редовно блокират ако напишеш лошо.та и в държавата така - нямаш права да спираш безчинията на ***
25
1
 
0
 
! Отговори
До 4 Ей преди 5 години
Защо да го обясняваме, то ти си го обяснил вече. Явно най-после го схвана, браво!
24
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много *** много нещо сте се насъбрали в нея София!И всички се мислите за специални и ,че вие сте центъра на света , кой куче го ухапал, на кой детската градина му е далеко, кой дупка уцелил. Алооо , всеки ден в останалите части на България има къде къде по сериозни проблеми от вашите махленски битовизми. Стига сте ревали , националните новини са само за вашите глупави проблеми! Половин България остана без болници, половин българия се управлява чрез корупция от престъпни кръгове. Тъпани!