Вижте къде няма да има вода днес в София

"Софийска вода" предприема ремонтни дейности
0
Вижте къде няма да има вода днес в София
Снимка: "Софийска вода"

На 17 май 2018 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Капитан Димитър Списаревски", жк. "Дружба" 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Капитан Димитър Списаревски", от ул. "Стоян Терзиев" до бул. "Асен Йорданов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл. 90.

На 17 май 2018 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на спирателен кран до бл. 415, жк. "Младост" 4, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бл. 415, бл. 419 и търговски комплекс до бл. 416.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл. 415.

На 17 май 2018 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Солунска", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Солунска", от бул. "Витоша" до ул. "Ангел Кънчев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Христо Белчев", ъгъла с ул. "Солунска".

На 17 май 2018 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 503, кв. "Христо Ботев", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. 503, ул. 506, ул. 507, ул. 509.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. 503, ъгъла с ул. 506.

На 17 май 2018 г. (четвъртък) във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. "Мито Войнишки", с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Мито Войнишки", от ул. "Любен Каравелов" до ул. "Васил Левски".
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Мито Войнишки", ъгъла с ул. "Момин кладенец".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез SMS.


0
Още по темата: СофияСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации