В стола на Макрон или креслото на Меркел – отворени врати в НДК

Посетители вече си представиха какво е да са лидери на Европа
Обновена: 21 май 2018 11:31 | 21 май 2018 11:30,
5

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

 

Виж други галерии »

Конгресния център в НДК, който приютява българското председателство на Съвета на Европейския съюз днес отваря вратите си за граждани. Всеки ще може да влезе в залите, където заседаваха евролидерите и чиновниците.

Посетителите ще могат да седнат в креслото на Меркел или пък на мястото на Макрон.

От 9 до 16 ч днес Конгресният център ще приема граждани, желаещи да разгледат залите, в които заседават европейските лидери, и да научат повече за уникалните творби на изкуството в двореца.

Събитието се организира в партньорство със Съвета на ЕС и Европейската комисия, като всички гости ще имат възможност да получат информация и материали за Европейския съюз.

А първите посетители вече си представиха какво е да са лидери на Европа - вижте ги!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На кого му пука чий з****к къде е седял. Не с това се помнят хората. А С ТОВА, КАКВА РАБОТА СА СВЪРШИЛИ!!! За сега ......... да довършвам ли??? От посочените двама единия ще бъде запомнен с брачния си партньор , а другия , че напълни Европа с емигранти. Друго??????!!!! Май няма.......
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С нищо не се променила България от времената на комунизма които същите тези не спират да критикуват. Култа към партията и лидерите и, днес е култ към ЕС и лидерите и. Чистят се улици и се ремонтират като ще идват, раздават на децата диплянки на ЕС както едно време за партията. Слугинажа на политиците ни е същият като на онези предишните като идваха делегации от Москва. Манталитета на сегашните магически превърнати в "евроатлантици" е същият от преди 40 години.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди години, дълго време не можеха да продадат мерцедеса на Цола Драгойчева, понеже задната седалка смърдеше на урина! Дано и Меркел не се е поизпускала, но знае ли се...
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аоууу как така Свинетка Павлова не е изяла децата като баба Яга.Сигурно са децата на нейните хора, които заплата не е под 3000 лева.