Пътувай и чети с ретро трамвай в София на 24 май

Маршрутът му е от пл. "Възраждане" през НДК до "Ив. Вазов
2
Пътувай и чети с ретро трамвай в София на 24 май
Снимка: ЦГМ

Центърът за градска мобилност кани всички почитатели на старинния трамвай да се повозят с него из столицата утре, 24 май, по случай Деня на писмеността.

Любимият на столичани и гостите на София ретро трамвай ще направи два курса под мотото на кампанията на ЦГМ "Пътувай и чети".

От компанията канят всички пътници да се качат в трамвая с книга в ръка и като знак за уважение към празника.

В ретро трамвая те ще намерят и флаери с информация за кампанията на ЦГМ и Младежки театър "Николай Бинев", която предоставя 50% намаление от цената на билет за спектаклите на всички, които имат дългосрочно заредени абонаменти карти за градски транспорт.

Освен това пътниците ще получат и разделител за книги, напомнящ ви, че четенето в градския транспорт може да се превърне пътуването в удоволствие.

На 24 май ретро трамваят ще очаква пътниците си за поредната разходка из София в 16.00 и в 17.00 часа на пл. "Възраждане" с маршрут по бул. "Ботев", "Витоша", НДК до кв. "Ив. Вазов", допълва пресцентърът на ЦГМ.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Курти преди 7 месеца
Честит Национален празник на всички. За огромно нещастие на град София, кметът Юрданка продължава да твърди, че руските букви са написани от Ленин. Позорно е. Гнус ни е от нея.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Прекрасна идея ще заведа децата

Спонсорирани публикации