Вода няма да има и в Бусманци на 25 май

"Софийска вода" предупреждава за ремонтни дейности
23 май 2018 16:46, Надежда Йосифова
0
Вода няма да има и в Бусманци на 25 май
Снимка: "Софийска вода"

На 25 май 2018 г. (петък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. "Асен Игнатов" с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Перуника" от ул. "Генерал Гурко" до ул. "Асен Инатов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Перуника" № 18.
   
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации