Тираджията, ударил автобус на "Тракия", заспал на волана

Турският гражданин вече е с обвинение заради инцидента
24 май 2018 15:30,
19
Тираджията, ударил автобус на "Тракия", заспал на волана
Снимка: Булфото

Шофьорът на тира, който удари автобус на градския транспорт на магистрала "Тракия" и рани 16 души, вече с обвинение, предаде "Нова телевизия".

Още по темата


Турският гражданин ще отговаря за средна телесна повреда, причинена на повече от едно лица. Камионът се е движил с несъобразена скорост.

Пред разследващите мъжът вече е признал, че е заспал зад волана. Пробите за алкохол и наркотици в кръвта му са отрицателни. Състоянието на пострадалите след удара между село Горни Лозен и София остава стабилно.

Шофьорът на автобуса на градския транспорт ще бъде опериран. Той има тежка травма на ръката. Според него тирът се е движил с около 100 км в час. Видял го е в момента на удара.

След инцидента експерти повдигнаха въпроса безопасно ли е автобуси на градския транспорт да се движат по магистралата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
11
 
6
 
! Отговори
Узуна преди 5 години
Карам до Иран по 3 курса месечно, прекосявам цяла Турция и смея да твърдя, че турските шофьори са най-колегиалните и опитни шофьори. Това че 90 % от камионите са турскки и е нормално повечето инциденти да са с тях.
12
0
 
10
 
! Отговори
аз преди 5 години
Що сте ми изтрили коментара под предишната статията на експерта? Още там ви написах, че катастрофите сутрин са вследствие на заспиване на водача. А според експерта ви нямало начин да е заспал на волана. ***!
11
2
 
9
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Меракът на Typците да ни избият не е от вчера, от векове е.
10
0
 
12
 
! Отговори
Кина преди 5 години
А безопасно ли е тировете, най-вече турските да се движат по магистралите ?!Транзитните тежкотоварни возила - натоварени на ЖП плагформи през България - тъкмо ще си поспиват спокойно !
9
0
 
11
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
Предложение: Никакви МПС-та по магистралите, извън градските пътища и градовете. Само каруци. И задължителни пешеходна и вело алеи по цялата магистрала. Максимална скорост 20 км/ч. Изключения само за каруците на правителството, полицията, пожарната и болниците. Никакви телефони, компютри, таблети и интернет. Ще се намалят измамите. Хората по улиците - голи. Така ще се ограничи носенето на оръжие...
8
3
 
9
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Турците са добри шофьори.И едни от най-добрите пилоти - турските авиолинии са на едни от първите места по безопасност. Мо при камионджиите дисциплината е нулева - когато преминават през България.
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега някой некадърник от АПИ, ще измисли някое безумно ограничение на магистралата.
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само че там, където, е станал инцидента, вече не е магистрала. Това, че повечето шофьори биха карали с 140 до центъра, не значи , че магистралата продължава да Орлов мост.
5
2
 
16
 
! Отговори
Илиян преди 5 години
Освен че са нагли шофьори,не спазват ограниченията!
4
3
 
4
 
! Отговори
:):) преди 5 години
по тази лгика заради турските тирове вдички мпс трябва да се движат със 120 на махистралите.
3
2
 
16
 
! Отговори
Я гледай.... преди 5 години
И сега заради този турчин автобуси на градския транспорт няма да се двежат по магистрали.
2
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Тираджията, ударил автобус на "Тракия", заспал на волана" ............Нямаше нужда от разследване.Да ме бяха попитали.Турчаците още от соца са си едни същи.Карат много продължително, слаби шофьори са и често от преумора заспиват на волана.Слабо грамотна нация.........
1
6
 
42
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Тая анадолска *** са най-некадърните шофьори на света ! Сега го пуснете под гаранция,та да избяга като оня,който уби семейството мотористи...