Джип отне предимство и... мотоциклет се удари в рейс

Инцидентът стана тази сутрин на бул. "Черни връх"
29 май 2018 13:30,
29

Джип и мотоциклет се удариха в столицата. Инцидентът стана на бул. "Черни връх" тази сутрин, съобщи "Булфото".

След удара мотора е продължил над 15 метра и е катастрофирал в автобус №64. 

Според очевидци, джипът е отнел предимството на мотоциклетистката, която е откарана от екип на Спешна помощ в "Пирогов", без опасност за живота е.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
1
 
! Отговори
Мани Бегай преди 5 години
... дебнеше някой тарикат с джип да направи нарушение и го правеше на пастет. Човека потроши десетки такива "SUV"-та, и все на него му плащаха.
22
3
 
5
 
! Отговори
Мани Бегай преди 5 години
Аз не разбирам само какво изобщо правят хората с джипове в момента в София, нито е зима нито е кално, авидимостта от тях настрани и назад е ужасна и ако някой си мисли, че в джипа е по-защитен жестоко се лъже. Новите джипове са просто по високи пластмасови недъгави комбита като ги удари една по-солидно направена кола от преди 94-95 година ги прави на нищо. Имам един познат който си изкарваше пари като по цял ден караше една волга от ръбавите из София спазвайки правилника до точка и само...
21
2
 
4
 
! Отговори
Шофера преди 5 години
В България има удно основно правилно:Джип ли е - с предимство е!
20
1
 
11
 
! Отговори
Сла преди 5 години
До Анонимен: Познавам лично мотористката. Първо, не кара мотопед, а голям мотор и обиколи Балканите с него. Второ, това е един от най-спазващите законите и безопасността водач на МПС, който познавам и трето, много жени карат страхотно мотори и това е най-нелепото нещо, което можехте да напишете като коментар! Хайде, останете си със здраве!
19
1
 
5
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
До Krom Градското каране не иска топки, а полукълба. От сиво вещество. И да не са полирани.
18
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До KromАз съм моторджия и познавам много жени каращи мотори и заслужаващи уважението миЖените в общия случай са гола вода като шофьори, а като моторджийки са пълна скръб. А когато трябва да се движат и в трафик, тогава са трагедия. Толкоз. Ти може да си всякакъв, но аз в света на МПС-тата съм малко повече от тебе.
17
3
 
4
 
! Отговори
pkboev преди 5 години
Баща ми, който като цяло е много далеч от джипаджийския стереотип, смени седан със SUV и направи три бързи инцидента от недоглеждания, като за 40 години преди това има само един. Явно разликите в начина на управление и видимостта са голям проблем, особено ако някой е свикнал с лека кола. Това и един куп други фактори обясняват защо на някои други места ("на запад") хората се мотивират да избягват карането на джип в града чрез завишени данъци, забрани и прочие.
16
0
 
5
 
! Отговори
живущ в района преди 5 години
Мантинелите на новия участък на "Черни връх" са сложени по такъв начин, че няма как да излезеш от странична улица без да се навреш в лицето на някой летящ по булеварда. Специално на тази пресечка стават катастрофи доста често именно поради тази причина, но общината и КАТ не реагират въпреки много оплаквания.
15
3
 
11
 
! Отговори
Krom преди 5 години
Въпросът е принципен. Дали тези с лъскавите джипове основно - БМВ и Мерцедес - карат специален курс "Как да бъдем абсолютни Зад ници на пътя..." преди да ги изкарат от шоурума? А жените от тази група, дори и специализация.
14
3
 
14
 
! Отговори
Krom преди 5 години
До Анонимен 10 - да? А ти си толкова комплексиран? Аз съм моторджия и познавам много жени каращи мотори и заслужаващи уважението ми. Бих казал, без разбира се да искам да ги обидя - с по големи "топки" от мъжете. Остани си със здраве.
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рейс може да се изпълнява и от самолет, ама мотопедката чак толко високо едва ли е летяла.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А май не е било мотоциклет, а мотопед - коренно различни МПС
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато става въпрос заавтобус по определен, фиксиран маршрут, градска линия примерно, автобус и рейс означава едно и също. Но нали тряа се праим на ентелегентни. Навремето в техникума имахме един даскал, дето като се присети и по половин час ни губеше да обяснява колко погрешно било да се казва ключ, вместо прекъсвач. Мисля, че така си вдигаше самочувствието.
10
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените на мотор са толкова гола вода, че няма накъде повече.
9
2
 
1
 
! Отговори
преди 5 години
правилно! следва, че 'рейс' може да означава 'автобус' и коментара на 1 не е верен. противоречие няма.
8
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Туй и да го видя няма да го повярвам. Моторджия да кара по правилата, а лек автомобил да му отнеме предимството. Обикновено е обратното.
7
1
 
33
 
! Отговори
Горо преди 5 години
Сутринта като отивах за работа, станах свидетел на последиците от инцидента. Черен, гъзарски джип мерцедес и мотопед каран от момиче. Направете си сами извода.
6
13
 
20
 
! Отговори
читател преди 5 години
"джипът е отнел предимството на мотоциклетистката," - много рядък случай, та чак невероятен.На всеки светофар, та и по пътя става обратното.
5
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да караш голям, черен джип в България, май се оказа диагноза.
4
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези з джиповете са за концлагер!