"Да запазим децата от разврата" срещу София прайд. Между тях - МВР

Вижте как преминаха проявите в снимки!
Обновена: 9 юни 2018 20:56 | 9 юни 2018 20:48, Веселина Йорданова
101

Снимка: Олег Попов, Investor Media Group

София Прайд и контрашествието "Да запазим децата от разврата" се проведоха паралелно в София.
Още по темата

В района до паметника на Съветската армия, където бяха проявите, има засилено полицейско присъствие.

Вижте как преминаха те в снимки!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
1
 
! Отговори
До дидко, преди 5 години
холера, ***, плъхове - и те съществуват, задължително ли и да маршируват с песни по центъра?
59
3
 
10
 
! Отговори
Дидко преди 5 години
До SharkПрайда е просто начин да покажем че съществуваме. Да ни приемете, да спре умразата към нас.И да няма прайд отношението ви ще си остане същото.Сега да изляза на улицата и да кажа на трима случайни човека: Аз съм гей!Двамата ще ме пребият, третия ще снима.
58
4
 
2
 
! Отговори
Shark преди 5 години
До Дидко. Точно така. Аз и на мачове не ходя. Първо защото в България футбол няма, и моето лично мнение е, че трябва всички отбори да бъдат разформировани и второ именно заради тези побоища, които футболните хулигани предизвикват. Тук си прав, но не изменяй темата. Говорим за прайда и защо хората ви мразят. Обяснявам ти защо, ако имаш мозък разбери, ако не твоя работа, но знай ,че отношението ни няма да се промени, ако продължавате да ни се натрапвате. Точно обратното ще става....
57
1
 
6
 
! Отговори
Хаха коментар преди 5 години
След като жандармерията разпръсна участниците в гей парада се оказа че липсват седем палки.
56
2
 
3
 
! Отговори
Дидко преди 5 години
До АнонименТова ли ви прави по-добра, че сте адвокат, с две магистратури, неподкупна.Като се замисля права сте. аз съм просто информатик следващ магистратура имам много да ви догонвам.Дано духовните ви представи за живота са по.........................
55
8
 
4
 
! Отговори
Дидко преди 5 години
До До 67Не аз не твърдя, че сме нещо повече от вас.Но при всички положения съм по добър от един убиец, наркоман или родител, който изоставя детето си.Вие мислите, че сме по нишши от вас. Едва ли не сме вирус който ще ви убие.
54
2
 
1
 
! Отговори
Дидко преди 5 години
До АнонименЕ хайде тогава извади ми една статистика за това, колко транс, хомо, би се самоубиват и колко нормални да видим кой процент е по-голям.Радвайте се за това бе хора мечтите ви ще се сбъднат, няма да ни има.
53
1
 
2
 
! Отговори
Дидко преди 5 години
До SharkПо твоята логика, пари за полицията се дава и на футболните мачове, където отивате и се трепете.
52
3
 
5
 
! Отговори
Shark преди 5 години
До Дидко И да ти обясня защо прайда ни е проблема. Даваш ли си сметка колко пари се плаща на полицията да ви пази показното демонстриране на сексуалните ви наклонности. Хайде, като се пишеш толкова интелигентен, помисли върху това. А в същото време по селата и малките градове не стига полиция и ежедневно възрастни хора биват малтретирани и ограбвани. Ти това одобряваш ли, считаш ли че е по-важно полицията да пази вашите зад-ници, а хората там да се чудят как да се опазят. А!!КАКВО МИСЛИШ ЗА ТОВА
51
3
 
12
 
! Отговори
Shark преди 5 години
До Дидко. ДА, ПРАЙДА НИ Е ПРОБЛЕМ!! КАКВОТО ИСКАТЕ ПРАВЕТЕ, КАКТО ИСКАТЕ ЖИВЕЙТЕ, НИКОЙ НИЩО НЕ ВИ ОГРАНИЧАВА ИЛИ ОТНЕМА. НО ДА НИ НАТРАПВАТЕ НАЧИНА СИ НА ЖИВОТ... НЕ НЕ, ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ. ИМАТЕ ПРАВА КАКТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, КАКВО ИСКАТЕ, ЗАЩО ПАРАДИРАТЕ ПО УЛИЦИТЕ ПО НАЙ-БЕЗСРАМЕН НАЧИН! ЕТО ЗАТОВА Е ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ВАС, А НЕ ЗАРАДИ ТОВА КАКВИ СТЕ. И ДА ТЕ ПИТАМ, АКО ИМАШ СЕМЕЙСТВО С ДРУГ МЪЖ И ОСИНОВИТЕ ДЕТЕ, ТО НА КОЙ ЩЕ ВИКА "МАМО" И НА КОЙ "ТАТКО". И НАЙ-ВАЖНОТО- КАК ЩЕ ГО ВЪЗПИТАВАТЕ
50
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плевнюлиев участваше ли ?
49
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГДЕ СЪЗРЯ ФАШИЗМА, Я ПОСОЧИ ДА ГО ВИДЯ- В ТОВА ЧЕ НЕ СЕ РАЗРЕШАВАТ ОПРЕДЕЛЕНИ ПРАВА- НАПРИМЕР БРАКОВЕТЕ И ПРАВАТА ПРОИЗТИЧАЩИ ОТ СЕМЕЙНИЯ КОДЕКС, И ПРАВАТА НА ОСИНОВЯВАНЕ И ПРОИЗТИЧАЩИТЕ ОТ ТОВА ПРАВА. ДОБРЕ БИ БИЛО КОГАТО ПОЛУЧАВАШ КОПЕЙКИ ДА СИ ПЛАЩАШ ДАНЪЦИТЕ И ДА ЗНАЕШ КАКВА Е ТОЧНО ТЕМАТА, А НЕ ДА ИЗВЪРТАШ ПОСОКАТА. ДА НАПОМНИМ- ПРЕДИ ТИЯ ХОРА СЕ УБИВАХА- ЛАГЕРИТЕ БЕЛЕНЕ И ГУЛАГ.
48
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разделяй и владей!Оттук до фашизма има само крачка.????
47
12
 
7
 
! Отговори
Дидко преди 5 години
До 65Че за какво да ги е срам? Че няма да ги даря с внуци ли?Да ги е срам родителите на убийците, наркоманите и на "нормалните", които правят деца и после ги оставят.
46
3
 
3
 
! Отговори
Garibaldi преди 5 години
ДО 66Браво, ти си първият буден човек който срещам в този сайт. Вярно е, че педофилите използват лгбт движението като предшественици. Считайки, че педофилите държат медийте могат постенно да стигнат до крайната цел. Само като помислиш, че в много американски щатове Педо-шествията са легални, сам разбираш, че всичко идва от горе.Много деца в контекста на различни военни конфликти изчезнаха безследно. Със сателитите и модерната технология е малко вероятно да се изгубят толкова деца безследно.
45
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В руската армия не изостават - Еротичен клип на курсанти скандалириза Рашата. Там са много по-напреднали бъдещите льотчики.
44
4
 
15
 
! Отговори
ряз преди 5 години
първо права за гей, а после ще искат да осинищовяват деца. скед година,две п'едо'фили .Това е факт в Норвегия и Гърция. Вече законите там позвиляват тези уродски прояви от времето на Нерон.В Англия вече е нещо толкова често срещано,че Скотланд Ярд официално каза,че не могат да се справят с педофилите, защото всеки трети насилник е педофил.Дъртите пед'офили с пари използват пр'остите гейове,за да им свършат мръсната работа.
43
6
 
12
 
! Отговори
До педалчето преди 5 години
До ДидкоАбе ти не убиваш и не ми пречиш, когато си правиш простотиите скришом, но когато парадираш с позора си, бъди готов да си понесеш и подобаващо отношение към теб.А как ли се чувстват родителите ти? Сигурно ги е срам да излязат от дома си.
42
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Различното си е различно, но и често си е погрешно. Сбърканякът си е сбърканяк отвсякъде и всеки ден. Горките родители на сбърканяците! То е ясно, че децата им нямат срам, но родителите им потъват в земята всеки ден.
41
4
 
9
 
! Отговори
Хетеро преди 5 години
До ДидкоБолест е и още как. Относно педофили и убийци: прав си но това е за правосъдието което определено липсва в БГ. Ако моите деца са болни от тази болест ще го приема за Божие наказание за мой грехове.