Послание от гей парада: Различието е различие, приемете го!

Организаторите очакват към 4 хил. души да се включат в проявата
Обновена: 9 юни 2018 21:01 | 9 юни 2018 18:36, Веселина Йорданова
435
Послание от гей парада: Различието е различие, приемете го!

Шествие на хора с нетрадиционна сексуална ориентация се провежда в София.

4000 души очакват организаторите на събитието. Това е 11-тото издание на "София прайд“.

Още по темата
Има засилени мерки за сигурност - конна полиция, допълнителни охранителни фирми осигуряват спокойствието на участниците във фестивала, предаде БНР.

Няколко пропускателни пункта са отворени около паметника на Съветската армия.

В 19 часа ще тръгне шествие, което ще бъде част от фестивала.

За него разказва Радослав Стоянов, един от организаторите на прайда: "Посланието на нашето събитие е, че различието е различие. То е факт. Ние не го отричаме. Не призоваваме всички хора да са еднакви, а напротив - различието да бъде приемано и да разберем, че хората просто са такива, каквито са, и това не пречи на тях да бъдат пълноценни граждани".


435
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
0
 
0
 
! Отговори
Гей Прайдаджиев преди 9 месеца
Геюве,братя и сестри мои,достатъчно смятам бяхме трън в очите на българските хетеро-извратеняци,нека догодина направим един прайд в Анкара,пък може и да ни излезе късмет за цял живот.
249
0
 
1
 
! Отговори
Една лесбийка преди 9 месеца
И недейте приравнява психичноболните и хората с увреждания с тези извратняци... все едно, вие, които сте болни от рак или нещо друго, да бъдете приравнени с някой хетеросексуален педофил. Как ви се струва? Психичноболните са хора като хора, чувствителни и често интелигентни, а тия тук са морално осакатени... Не бъркайте нормалността с морала и нравствеността!... По-добре "луд", но духовен - княз Мишкин например - отколкото "здрав", но извратен... тия са точно това.
248
2
 
1
 
! Отговори
Една лесбийка преди 9 месеца
Факт, хомосексуалистите, които парадират, извращават обществото. Но! Обществото бе извратено и преди това: всички жени се носят като *** и са третирани като вещи, мъжете като незнам какво си, хората бяха промити от реалити шоу, американска деградираща култура, чалга, смартфони, и какво още... Да не говоря за наркотиците, казината, мафиите, порното и проституцията. От по-малкото зло се тръгва към по-голямото. Нека всички се замислят, а не да ми цвъкат минуси. Толелираш ли А, сам създаваш Б!
247
0
 
3
 
! Отговори
Една лесбийка преди 9 месеца
Твърдо съм против подобни глупости, спонсорирани от определени лобистки кръгове с определени цели. Хората от моята категория все още не разбраха, че са използвани. И няма защо да си натрапват предпочитанията, никой не им пречи. Както споменах, целта е да се направят хората по-безполови, без расови, арелигиозни. И все пак...
Нито гейовете, нито малцинствата, нито хората с увреждания сме с привилегии. Цял живот са се държали зле с мен, независимо че съм умна, красива и кадърна.
246
1
 
2
 
! Отговори
Shark преди 9 месеца
НЕ НЕ, НЯМА ДА ГО ПРИЕМЕМ, НЕ И НАТРАПЕНО ПО ТОЗИ ОТВРАТИТЕЛЕН НАЧИН, ПРЕД ПОГЛЕДА НА ДЕЦАТА НИ. НЯМА ДА ВИ ПРИЕМЕМ, НЕ Е ТОВА ПОДХОДА, РАЗБЕРЕТЕ! ЖИВЕЙТЕ КАКТО СИ ИСКАТЕ, НА НЕ СЕ НАТРАПВАЙТЕ, НИЩО ДОБРЕ НЯМА ДА ВИДИТЕ С ТОВА НАГЛО ПОВЕДЕНИЕ
245
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Отвратителна гнусс
244
3
 
1
 
! Отговори
мене преди 9 месеца
До Анонимен

Я недей да говориш простотии! На вас никой не ви пречи и никой не ви закача престанете да преигравате!
243
1
 
7
 
! Отговори
Гейпарад? преди 9 месеца
Грозно, долно, вулгарно.
242
5
 
1
 
! Отговори
Деян Куцев преди 9 месеца
Нищо лошо няма. В сеса сичко е позволено. И съм дупил и са ме дупили и лошо няма.
241
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аз съм хетеросексуална, бяла жена с християнско вроизповедание ,от български произход, майка на дете. Аз, както и всеки нормален , бял българин ,сме много повече дескриминирани от тези типове.
240
0
 
3
 
! Отговори
Мустафа преди 9 месеца
Най-после и Турция даде нещо на света Истамбулската конвенция!
239
1
 
9
 
! Отговори
Lina преди 9 месеца
Аз също не разбирам тези вопли за толерантност, "облечени" в прашки и много грим, голи жени, притесняващи околните с липсата на всякакво възпитание, кич и токчета. Както всички ся написали -въобще не ни вълнува с кого ставате,с кого лягате,стига да не нарушавате правата ни,а именно -разхождането голи по улиците все още не е позволено. Кой пък ви дискриминира вас? Всеки фризьор и гримьор е гей,или е задължително дя стяне тякъв,поради естеството на ряботата си. Та голите хора не по "Витошка"
238
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Моето желание да си жовея с две сестрички, много са хубави и те са съгласни, ето защо считам, че правата ми са ограничени, защото законът не позволява семейство от един мъж и две жени и обратно - двама мъже и една жена. А желанието е налице. А един прЕятел пък иска да се жени за кучето си, ама не ставало - още едни нарушени права!
Сега сериозно - срам ме е, че кметицата разрешава подобна гавра с обществото, а била учителка! Предлагам да пускаме индивидуални жалби до Общината че сме възмутени.
237
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вие не сте различни.Еднакви сте,но сте парадиращи убитаци та не може да го проумеете.
236
1
 
5
 
! Отговори
M.I.C. преди 9 месеца
Подкрепям съфорумеца по-долу, който казва, че е "дефект" в гените. Едновремено с това мога и да го счета за някакъв вид еволюция, която ще се развие във времето (векове), за да може да се възпроизвеждаме като вид като сме "еднополови". Може би Да, може би Не. Не приемам обаче това, че аз като хетеросексуален мъж трябва да се чувствам, че нещо не ми е наред, защото от всички страни ми натрапват това. Живейте си бе хора.
235
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Гейове,Хитлер е различен- приемете го,той дори ще ви оправи!
234
1
 
14
 
! Отговори
Fck преди 9 месеца
Докзано е ,че обратните са хора със сбъркани гени. Тоест. Ти се раждаш обратен привличат те хора от твоя пол. А тия дето с годините това били станали меки китки тва са измишльотини! Абсолютно и защо не се говорят тия неща и се мълчи за тази така наречена дефектна "ДНК" ,която те обратизира. И защо трябва да се веселите полуголи с вашите дъгообразни шарений. Безвкусно,пошло. Ще кажете старомодни сме. Аз не желая да гледам мъже да ми се мляскат в парка!!!!!!!
233
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Изследовател

Да разбираме ли че жена ти не ти прави френска любов, щото е неестествено ?
232
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тези "обратни" са повече от нагли и безочливи! Защо крещите с пълен глас! Кой ви спира да си лягате с който искате??? Но вие искате всички да сме като вас и вие да командвате парада...НЕ СТАВА!!!
231
0
 
5
 
! Отговори
Разтворен гроб преди 9 месеца
Приемам ви всичките!