"Детска игриада" - за деца и родители, за спорт и забавление

Събитието се проведе за четвърта поредна година
10 юни 2018 17:24, Екип на Bulgaria On Air
1

За четвърта поредна година инициативата "Детска игриада" даде възможност на деца и техните родители да спортуват и да се забавляват заедно в столичния парк "Заимов".

Събитието е част от социалната мисия на Investor Media Group да насърчава здравословните спортни навици, а тази година неговото мото е: "Сподели радостта от спорта със своето дете".

Деца на възраст между 5 и 12 години, заедно със своите родители, близки и приятели, участваха в разнообразни спортни забавления, състезаваха се в различни дисциплини, сред които велокрос, 50 метра бягане и щафетни игри.

Спортният празник помага на децата и техните родители да изберат най-подходящия за тях спорт и да намерят време да го практикуват заедно, предаде Bulgaria ON AIR.

Професионални демонстрации по карате киокушин и айкидо, тенис на маса, хокей, фехтовка и волейбол бяха само част от забавленията за деца и възрастни. Най-оспорвана беше смесената щафета, в която родител и дете трябваше заедно да надвият конкуренцията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Детска Игриада
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Велес преди 5 години
Ахааа...Идваме си малко по малко у дома... Ами... тея, "демократите" дето в лето 1989-то. викаа по мегданете, че кой не скача е червен, що забравиха оная инициатива, дето се викаше "Мама, татко и аз"? А???