Отнето предимство, удар и... бус отнесе пожарен хидрант

Инцидентът е станал на столичния булевард "Черни връх"
14 юни 2018 12:15,
10

Снимка: Булфото

Товарен микробус "Форд Транзит" катастрофира на столичния булевард "Черни връх", в района на жилищен комплекс Витоша тюлип.

По данни на очевидци водач на лек автомобил "Ауди" е отнел предимство на буса, когато се включил неправомерно в движението по булеварда от зоната на жилищния комплекс.

В опит да избегне сблъсък с колата, шофьорът на "Транзит"-а се качва на тротоара, огъва пожарен хидрант и спира в оградата на строителен обект.

Според други свидетели обаче, вината за ПТП-то е на водача на микробуса, който блъснал странично "Ауди"-то, защото карал с превишена скорост.

За късмет няма пострадали при инцидента.

На мястото на катастрофата пристигнаха екипи на Пътна полиция, както и на пожарната, заради повредения хидрант.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"пожарен хидрант" Лелел мале .... :)
7
2
 
1
 
! Отговори
аз преди 5 години
До ОградаДа, пречи ми оградата. Не е нормално да се включваш в булевард, където всички се движат с около 80км/ч без видимост...
6
3
 
2
 
! Отговори
Очевидец преди 5 години
Моля Ви, отново сте в грешка, бусът и Аудито се движат посока Драгалевци успоредно един на друг, никой не е излизал от пряка. Бусът се движи със скорост над 80км/ч. в дясната лента, загубва контрол и удря Аудито в предната дясна врата. След това се забива в оградата на строежа!
5
4
 
9
 
! Отговори
пецата преди 5 години
писна ми от тези спедитори като тираджиите, мислят се много опитни, карат като за последно преди 1 месец един на спиди уби жена в челна катастрофа до бургас , всеки е страдал от тея псевдошофьори с купени книжки, трябва да ги линчуват на улицата защото никой не ги закача, в повечето случаи собственика на фирмата ги отървава от кат да не им вземе книжката и да останат без шофьор,
4
5
 
7
 
! Отговори
Ограда преди 5 години
Хаха на кривия шофьор оградата му е виновна. Смях. Казах ли ви че в БГ никога няма виновни ... никога.
3
4
 
11
 
! Отговори
Audi преди 5 години
Афе как така няма са маправиш път на Аудито фе, ти не знаеш ли че от село всички са с предимство. Пилоти от формула 1.Сега сериозно- КАТ пак ги няма, идват след факта. Едно време що нямаше пилоти? Щото имаше последствия.БГ е номер 1 по катастрофи в цяла Европа.
2
2
 
8
 
! Отговори
az преди 5 години
Проблемът е в оградата, която сложиха след ремонта на булеварда. Когато си в автомобила на въпросното кръстовище, абсолютно нищо не се вижда. Сложеното огледало помага донякъде, но не е същотото. Крайно време е да намерят някакво радикално решение от общината.
1
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
побесняха,бе,побесняха с високи скорости и неправилни изпреварвания. избихме се в мирно време. бате бойко ако иска да напълни хазната, да нареди на ченгетата - за всяко такова нещо - сваляне на номерата, и по хилядарка глоба . не плащаш - нямаш номера. никакви актове не вършат работа,само се хаби хартия.