Шофьорката на "Ауди"-то от "Черни връх": Бусът ме удари!

Жената се съмнява, че другият водач е бил дрогиран зад волана
14 юни 2018 13:30,
19

Снимка: Булфото

Тежката катастрофа, станала на столичния булевард "Черни връх", не е заради отнето предимство, твърди шофьорката на "Ауди"-то, която се свърза с Dnes.bg.

По думите й тя и водачът на микробуса "Форд Транзит" са се движили успоредно на пътя.

Още по темата

В един момент шофьорът на буса загубил управлението, ударил се странично в колата й и след това завил надясно, като излязъл извън пътя и съборил пожарния хидрант.

Шофьорката се съмнява, че водачът на буса е бил дрогиран, но незнайно защо полицията не му направила тест, а го проверила само за алкохол.

По нейните думи той е карал с превишена скорост, поне с 80 км/час.

За късмет няма пострадали при инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
важното е че няма жертви.моята теория е че - карали са успоредно двете коли, буса е видял някой леко стърчащ от преките и е решил да мине в по ляво, като не е съобразил че има кола близко до нея, чукнал я е, стреснал се е и дал десен с което излязъл и от пътя.но съдейки и по пътя и двамата са били с превишена скорост, на тези булеварди ако караш с под 60 ти свирят , мигат, скачат... а КАТ... КАТ СПИ.
13
1
 
7
 
! Отговори
Сп???нс преди 5 години
От моя опит съм си съставил подреждане за Испания1. Мотористи до 50 куб.мм - завират се м/у колите2. Мотористи над 500 куб мм - наглеят3. Разносвачи на бързи пратки- карат опасно4.Разносвачи на хр. стоки- паркират както им дойде5. Тираджии по м/у селски пътища6. Велосипедисти- не спазват никакви правила7. Жени-(пачти)никога не те поглеждат и не дават предимство в кръговите.8. Роми -(тук всички са с 20-годишни бусове) не шофират много зле но рядка имат книжка, застраховка, преглед
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
A бе, разбирачите... я разгледайте аудито на снимката.От шофьорската страна има ли ударено?Тая кола ако се беше включила в движението от кваратална уличка, за да отнеме предимство, от коя страна щешпе да е ударена?И ако беше ударена отстрани, нямаше ли поне малко да и личи, а не да и пусне стружки надълго отдясно?
11
4
 
2
 
! Отговори
445 преди 5 години
Сега мъжа на кифлата да е скъса от любов
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-вероятно шофьорът на буса си е говорил по телефона и е изпуснал буса.
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Движение в съседни ленти със различна скорост - не може да бъде, това никога не се е случвало. Аман от детски коментарии.
8
0
 
11
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
До 1Буса е голем бе, затва се движи по-бързо права е жената.29029
7
6
 
25
 
! Отговори
1 преди 5 години
алоууу как сте се движили успоредно с буса и само той е карал с привишена скорост?? Не се прави издишаш.
6
1
 
43
 
! Отговори
Плавник преди 5 години
Кое точно й е тежкото на тази катастрофа? Няма пострадали. Има един изкривен калник на ауди и един хидрант разбит от бус. Бах ви в журналята.
5
1
 
15
 
! Отговори
пъзел преди 5 години
"Жената се съмнява, че другият водач е бил дрогиран зад волана ..." Хайде сега да си проверим знанията по правописа!!! Четейки буквално ме напушва смях.
4
19
 
26
 
! Отговори
Жена преди 5 години
Много се извинявам аз съм шофьорка от 10 год.и спазвам правилата за движение и нямам нито едно птп или акт или фиш и прочие...така че когато се спазва всичко няма да има проблеми и няма да се избиваме по пътищата. Лично мое мнение. Лек ден.
3
25
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** скиор и жена шофьор НЯМА!!! Дрогиран бил... - на крива ракета космосът и пречи! Докато се раздават и продават книжки на жени оправия няма да има!
2
2
 
34
 
! Отговори
Ноно преди 5 години
Казах ли ви че в държавара цирк няма виновни ... никога.
1
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом онзи по думите ѝ е карал успоредно, пък карал с 80 км/ч, значи и кифлата е карала в града с 80. Хвани единия, удари другия