"Софийска вода" спира водоснабдяването в село Железница на 15 юни

Причината са почистване и дезинфекция на резервоар "Железница"
Обновена: 14 юни 2018 10:52 | 14 юни 2018 10:52, Елка Василева
1
"Софийска вода" спира водоснабдяването в село Железница на 15 юни
Снимка: "Софийска вода"

На 15 юни 2018 г. (петък), във връзка с механично почистване и дезинфекция  на резервоар "Железница", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
с. Железница.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.
   
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари