В мол "Сердика": Мъж изкара нож и нападна охраната

Охранителят поискал да провери багажа му
17 юни 2018 22:45,
120
В мол "Сердика": Мъж изкара нож и нападна охраната
Нападателят (вдясно) и охраната на магазина (вляво, с черния костюм) Кадър: Facebook/Boris Kolev

Видимо разгневен мъж изкара нож на охранител в софийския мол "Сердика". За инцидента сигнализира потребител в социалните мрежи, като засне и видео от случката.

Неволният свидетел на разигралата се сцена разказва, че при излизането на нападателя от един от магазините в мола се включили детекторите. Тогава охранителят поискал да провери багажа на мъжа.

Вследствие на това пазаруващият изкарал нож и нападнал охраната на магазина.

Той е бил в компанията на своята половинка, която се опитала да го спре. 

"Казваше му да не се занимава, да го остави", разказа свидетел на случката за "24 часа".

"Предполагам, че ако е имало нещо, е било вътре в магазина. Аз видях чак, когато мъжът си беше извадил ножа и нападаше охранителя", коментира още очевидецът, запитан дали нападателят е бил провокиран по някакъв начин.

"Охранителят само се пазеше и отнесе няколко удара", добави свидетелят Борис Колев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
Peppi преди 5 години
Хаха, такива комплексирани индивиди си имали и половинки!!!
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До не синВ България ако човек иска професионална охрана ще трябва да плати поне 2000 лева и този охранител ще се застъпва за него. Охранител с 600 лева заплата ще гледа да не се забърква в неприятности и няма да се прави на герой.
70
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До venixИ да предположим че даден охранител е въоражен с огнестрелно уръжие и го използва то тогава отново охранителя може да загази. Ще трябва да пише хиляда страници обяснения и тн. После пък органите на реда може да кажат че не е трабвяло да го ползва понеже е нападателя е бил с нож а охранителя с пистолет и така е превишил пределите на самоотбраната.
69
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Често охраната по магазините е невъоражена. Ако вие сте охрана и ви извадят нож ще се молите човека да ви пощади и щ го оставите да излезе със стоката. Няма да си рискувате живота и здравето за някаква си крадена стока.
68
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До venixТи гледа ли го тоя по телевизията?На този най много да му счупят главата със собственото му оръжие !!!Само паник бутон може да го спаси тоя, въобще не е за охрана, "не можал да реагира" "не вярвал, че можело такова нещо", говори като продавач в баничарница, а се пише охрана.
67
1
 
4
 
! Отговори
Unufri преди 5 години
Ако във всички БГ сайтове започнат да публикуват ежедневно информация от криминални хроники от други държави, смятани за "бели" (каквото и да означава това), ще се хванете за главата! България ще ви се стори рай! Чак призиви за емиграция се правят заради някаква криминална проява на очевидно нестабилен човек.Ами емигрирайте в Германия и ровете из крими хрониките дето всеки ден публикуват инфо за наръгани и изнасилени. Но там медиите не издевателстват над публиката по този мазохистичен начин.
66
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По магистралите ако не караш с 200, мутрите ти вадят пистолет, в моловете ни се вадят ножове като 20-толевки, абе държава с една дума.
65
0
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
До Иван 102 Така е! Случва се.... *** има във всички държави. Само малката разлика е, че там си ги съдят!
64
1
 
7
 
! Отговори
venix преди 5 години
Тия охрани трябва да са въоръжени.
63
2
 
13
 
! Отговори
123 преди 5 години
До ИванПо-дбре е, защото ако е нормална държава ще го съсипят в съда, ако е бананов арепублика охраната на мола ще го разкости. Само ние сме зле.
62
7
 
10
 
! Отговори
Иван преди 5 години
До 123, и другите коне с капаци. Това може да се случи, и се случва навсякъде по света, във всички държави, *** такъв !!!! Стига сте правили генерални изводи от 1 изолирана случка и сте мислиси че другаде е по-добре.
61
0
 
27
 
! Отговори
123 преди 5 години
Пълното беззаконие до какво води. И на този нищо няма да му се случи. Това не е държава, но е нормално де като виждате каква *** е на върха и не е чудно.
60
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора ако искате някаво бьдеще за вас и особенно за вашите деца бягайте от тази дьржава без да се оглеждате
59
1
 
21
 
! Отговори
AXE преди 5 години
Мутроландия. Всички сме бабаити и се ежим. Доказано е, че слабите копират силните на деня и когато Правителството-Силните на деня, се държат като бабаити и не зачитат закона, когато полицията си прави топчета от секретите от носовете си ще има все повече такива комплексари. А напоследък зачестиха!!!! А оръжията трябва да се изземат от всички частни лица. Само така ще сме равни пред закона!!!!
58
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ми даваш УСА за пример като нормална държава единствено показва колко е умствения ти капацитет и нивото на образованието ти. В УСА хората може да са много по-богати от българите, но със сигурност са много по-ненормални по отношение на морал, ценности и т.н. Стой си там при пълничките и им се радвай на залеза.. (Не съм русофил, Русия за мен не може да служи за пример на подражание...)Ами кой е пример тогава за подражание на теб ! Султана ? Ако не беше Русия сега нямаше да пишеш тука
57
7
 
12
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Оставете нападението.Кой нормален ходи с нож по улиците.Изхода е свободно притежание на оръжие.Само така ще бъдем равни
56
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Софиянецо, оглеждай се постоянно на всички посоки, защото не знаеш кой край теб ще извади ножа.
55
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МАЛКО СЕ Е ОБЪРКАЛА ВЕНЦИСЛАВА - ЧЕРНИЯТ КОСТЮМ Е В ДЯСНО.АМА НЕЙСЕ, ЖЕНАТА Е ЖУРНАЛИСТКА, ОТ НЕЯ ЧАК ТОЛКОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗИСКВА.
54
3
 
11
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Толкова *** може да е само турчин или македонец
53
6
 
30
 
! Отговори
Поздрави от USA преди 5 години
Ще ти я давам за пример, да.Ела в УСА да направиш такова нещо, да видим след колко години ще се прибереш.