На земята, по очи и в белезници! Наказанието за един гратисчия?

Младеж бе закопчан на спирка в кв. "Люлин" в София
Обновена: 18 юни 2018 16:26 | 18 юни 2018 12:00,
226
На земята, по очи и в белезници! Наказанието за един гратисчия?
Кадър: Facebook

Млад мъж бе наказан с белезници и поваляне по очи на земята на софийска спирка.

Видео как двама полицаи са притиснали младия мъж и го закопчават се появи в социалната мрежа Facebook.

Случката се разиграва близо до трамвайна спирка, в района на метростанция "Западен парк", съобщи потребител на Facebook. Той е озаглавил видеото си: "Билети и карти за проверка".

"За един билет!", чува се мъж, който се възмущава зад кадър.

"Хората на спирката, станали свидетели на цялата ситуация твърдяха, че е задари билет. Това се и чува в клипа. Каква точно е предисторията - не мога да ви кажа, започнах записа веднага след като видях случващото се", пише Атанас Янакиев.

 

Клипът, публикуван от него, е получил над 600 реакции и е споделен над 100 пъти само за час. Коментарите са над 200, в които хората се възмущават от тежкото наказание.

"Това момче е от Люлин. Казва се Дидо и има епилепсия и въобще не е добре, получава постоянно припадъци", пише в един от тях.

Според информация на Dnes.bg младежът е арестуван, защото е псувал и обиждал полицаите.

"Опасен гратисчия", иронизира друг, а трети пита дали ако момчето беше син на някой от полицаите, щяха да се отнесат така с него. "Позор за българската полиция", заключава жена в коментара си.

"За милиони няма закони, за кокошка няма прошка...", обобщава друг коментар.

"Убийците са на свобода, а те тръгнали да се правят на велики на момче без билет", допълва трети.

Има и защитници на акцията.

"Правилно! Няма да плащаме всички останали като попове, а други да са големи тарикати. Винаги съм се изумявал как редовни пътници защитават нередовни от контролите", пише потребител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човекът на снимката не е ром, най-много му дават 10% примеси. Вие, дето се гласите да ставате роми, имате ли нужната боя?
183
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Супер, след тази случка спирам да си купувам билети и ставам ромка.
182
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изловиха всичките серийни убийци, които се разхождат на свобода сред вас и децата ви и явно само този опасен престъпник е останал за залавяне, по друг начин не мога да си го обясня. Като преди него са закопчали и всички нередовни роми, ЕСТЕСТВЕНО, иначе би било расистко, или се бъркам...
181
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди камерите бях изсулил един 'мрък на един проверяващ и избегах, даже във вестниците ме писаха. Еххх ... Хубави времена.
180
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
187 Ако момчето беше от боята, тая снимка щеше да е на първа странаица в половианта свят, казвайки какви расисти са Българите, а тъй каот чужденците не правят поти никаква разлика между България, Сръбия, Македения, Румъния, че често и Турция (да знам ...). ще си помислят, че ще правим нова етническа война ...
179
1
 
10
 
! Отговори
Мистър Х преди 5 години
Най ми харесва как от пълен автобус проверяват българите,а тея другите знате ги се хилят и ни сочат с пръст какви сме будали.
178
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако имаше пистолет и беше гръмнал полицаите, щях да го подкрепя :) ,,,, Духовно разбира се ....
177
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да плащаш ли ... Аааааа !!!
176
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До рИмам една позната софиянка която казва само селяните дупчат билети защото ги е страх,за цяла година само веднъж са ме глобили. Защо да им дупча билети като транспорта така и така си върви,дали ще съм в рейса или не той се движи по разписание.
175
1
 
16
 
! Отговори
extremist преди 5 години
БЪЛГАРСКАТА "ПОЛИЦИЯ" ОХРАНЯВА МУТРИТЕ В ПАРЛАМНЕТА; А ИНАЧЕ Е НАЙ-ДОБРА В ЗАЛАВЯНЕТО НА КРУПНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, НОСЕЩИ 1 гр КА*НАБИС ИЛИ ПРОДАВАЩИ НЕЛЕГАЛНО СЕМКИ
174
5
 
8
 
! Отговори
селянин преди 5 години
Мраза софиа и минавам там транзит
173
1
 
16
 
! Отговори
и като преди 5 години
И като направят накой гаф с пътник, например - свалят го без причина или нещо друго - НИКОГА НЕ СЕ ЛЕГИТИМИРАТ ПО ЗАКОН. Наистина достойна институция, работеща за гражданите!
172
2
 
18
 
! Отговори
хайде преди 5 години
Тези от ГМ са толкова зле горките, че това да слагат белезници е върхът на падението им.Да има кой на тях да сложи. Че си го търсят.
171
1
 
19
 
! Отговори
До всички преди 5 години
До До всичкиО, и аз толкова подобни случаи имах. Та не едно наум, много наум имам за тях! Най-фрапиращо бе, когато ме свалиха от автобус с полиция защото на отговорда дайте си билета им казах, нямам билет. Не ме оставиха да довърша, че имам карта, 10 минути се мъча да им кажа, че имам карта, чак когато се успокоиха и слезнах от автобуса им показах картата си. А перфораторите им в автобусите им не са еднакви понякога и пак стават трагедии. Без вина виновен, Моля ти се. И не проверяват всеки.
170
5
 
3
 
! Отговори
до повалящия преди 5 години
До АнонименТи кой ще повалиш бе? Ела да ме повалиш. Разбойник мизерен! Червен юе ми вика. не се види че му липсват елементарни обноски и възпитание! Някой работи с пари, дори ограбени, не се купуват, а се изкарват с труд.
169
1
 
11
 
! Отговори
до отговора на ха-ха преди 5 години
До АнонименИзвинявай, но не съм гратисчия. Не съм и червен. Но не съм нито мутра, нито разбойник от властта. Човек пък трябва да има малко уважение към клиентите си. Пък и като гледам как намигате на някой, пък как преследвате редовни платци, хич не ми се смей, отблъскващ си. То като ги гледаш кои защитават ГМ ти става ясно от тази институция що за стока са. Я го гледай разбойника ще ми вика червен.
168
1
 
14
 
! Отговори
до 172 преди 5 години
До АнонименГрешиш. Никога не пътувам гратис. Но отношението на ГМ и методите и ме отвръщават. Още повече, че сложили на човек белезници за 1 лев, знам каква стока са контролите. Проблемът е, че те са тези, които трябва да спазват закона, ама нищо не спазват - нито баджове носят, нито полицята с тях можеш да го накараш да се легитимира. Хората с право са възмутени. А аз гратис не пътувам, но това не ми пречи да констатирам просташките им изпълнения.
167
1
 
25
 
! Отговори
За 1,60 лв преди 5 години
Аз след този арест вече съм много спокоен, герб и милицията пребориха престъпността. Направо, тази нощ ще спя спокойно. Леле.
166
2
 
21
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Кви полицаи са тия ...дебели грозни шкембета...пародия на полицията....що не дойдат да повалят без пагони
165
1
 
11
 
! Отговори
До 161 Край преди 5 години
Да, да се спазват законите. За всички. Но при тези призиви се сещам за министър Валери Симеонов, дето има влезли в сила съдебни решения за незаконни строежи, но те си стоят, а той тръгнал да събаря чужди незаконни постройки. Е, на това ми мяза... Дайте да дадете!