Звездите, които не обичат да ходят по партита

Джони Деп предочита дома, пред прожекторите
18 юни 2018 22:36, Иванка Гъркова
1
Звездите, които не обичат да ходят по партита
Reuters

Животът на звездите хич не е толкова лъскав, колкото го представят медиите. А някои от тях дори ненавиждат светлината на прожекторите и когато е възможно – въобще не ходят по партита. 

Зейн Малик
 
На няколко пъти в свои интервюта Зейн Малик признава, че не понася лесно славата. Той е готов да се отдаде на музиката с часове, но когато става въпрос да посещава светски събития става трудно. И не е сред хората, които харесват голямото внимание. Именно този факт прави сложни отношенията му с Джиджи Хадид, с която имат различни възгледи – тя обича да бъде център на внимание, да флиртува с медиите, докато Зейн предпочита да си останат вкъщи.
 
Мерил Стрийп
 
Мерил Стрийп е постигнала много, но през цялата си кариера не е нарушила един свой принцип – обича самотата и при възможност пропуска голяма част от партитата. „Не съм като майка ми – тя е учителка и винаги е била сред много хора. А аз съм интроверт. И когато трябва да отида на снимачната площадка си повтарям нейните думи: „Мерил, ти можеш!“. Винаги ми ги повтаряше, когато се притеснявах“, разказва актрисата. Въпреки че пропуска голяма част от светските събития, Мерил Стрийп винаги заема гражданска позиция и я защитава докрай. Роля, която играе блестящо.
 
Блейк Лайвли
 
Въпреки че актрисата стана известна благодарение на телевизионния сериал „Клюкарката“, тя има малко общо с героинята си. Никога не е обичала шумните партита, а в детството си е била доста плаха и срамежлива. „Когато бях на 15-16 години започнах да се държа с хората по-открито, въпреки че по това време почти се бях примирила с факта, че по природа съм интроверт и околните ме възприемаха за странна. Но и днес ми е необходимо доста време, за да стана приятел с някого. Не съм една от онези, които се запознават и след няколко минути си разменят телефонни номера“, категорична е Лайвли. И допълва, че любимото ѝ хоби е готвенето, което си е домашно забавление.
.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Петканка Турчинова преди 5 години
Иванка Гъркова, ти коя си?