Започна вторият етап от ремонта на "Графа"

От бул. "Васил Левски" до бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"
20 юни 2018 20:48, Красимир Ангелов
22

Снимка: Булфото

От днес започна вторият етап от ремонта на ул. "Граф Игнатиев" в участъка от бул. "Васил Левски" до бул. "Евлоги и Христо Георгиеви".

Работници вече започнаха демонтажа на релсовия път., като с изключение на кръстовището с ул. "Любен Каравелов" пътното платно е затворено за движение.

Както е известно, мащабният ремонт на столичната ул. "Граф Игнатиев” започна през май и до края на годината се очаква за има готови етапи.

Очаква се пазарът до църквата "Св. Седмочисленици" да изчезне, а Книжният пазар на пл. "Славейков" ще бъде редуциран до 20 книжари, като бройката им ще се избере с тръжна процедура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така както пишеш си и толкова ***! И не си остроумен и оригинален! Тук не става въпрос да си караш каляската по лесно,а да се улесни градския транспорт и пешеходците! То е лесно за разбиране,ама на тебе ти е простено! Роден си в околията!
20
1
 
5
 
! Отговори
До 19 преди 5 години
"Сега по темата....моели да са толко прости тия хора...на попа е стеснено заради метрото...сега са стеснили и от другата страна и от 3 ленти става 1...това се минаваше за 1 мин ...сега висим като суек у задръстване..Д.В.Е.М.П". Ама може ли да си толкова про.ст??? За 55 год. да бяхте направили цялото метро без задръстване. Слава Богу, че тези увредени и промити мозъци гласуват за БКП/БСП, а не за ГЕРБ...
19
5
 
5
 
! Отговори
Пустиняко преди 5 години
Сега по темата....моели да са толко прости тия хора...на попа е стеснено заради метрото...сега са стеснили и от другата страна и от 3 ленти става 1...това се минаваше за 1 мин ...сега висим като суек у задръстване..Д.В.Е.М.П
18
1
 
7
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
Установих, че си най-неинформираният и неграмотен червен драскач тук. Изсмукал си си от пръстите всички написани лъжи. Правиш се на много вещ и компетентен, че чак човек да умре от смях!!! Мислиш, че една лъжа повторена 100 пъти ще стане истина? Червените бабички, които ви вярват се топят всеки ден...
17
8
 
7
 
! Отговори
До 16 преди 5 години
Както сте се информирали и прочели вече, при I етап вече са подменени водопровода, сградните водопроводни отклонения, канализацията, тръбите на топлофикацията, ел. кабелите и т.н. Реконструкцията е много комплексна и мащабна. Ама какво да ви се обяснява на вас червените търтеи, които нищо не правите, а само висите по сайтовете, за да плюете. Говорите грозно и гадно, но никой не ви се връзва на лъжите. Забравили сте, че вече няма наивници. С очите си виждаме колко много се прави за София!!!
16
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 4А-а, тенкю баби! Значи цялата инфраструктура, а? Ама електрото не го ли реновира ЧЕЗ-а, за което иска двойно увеличаване на тока. А водопровода и канализацията - другият чуждестранен "инвеститор"? А кои са другите "много неща"? Благодарско за просвещението! Може би трябваше предварително да има допитване. Но референдумът у нас е табу! Въпреки, че точно той е изразът на пряка демокрация. Ама нейсе. Автобус 84 и 184...
15
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 44Сметката е изненадваща и впечатляваща. Но у нас всичко се прави с мащаб - магистрали, саниране, ремонти на правителствени и обществени сгради (идеологично античовешки строени от социализма, ремонт по нови ценности им трябва, я!) А крайно "необходимият" за софиянци ремонт няма да слага "златни релси", а ще вади старите железни. Нови няма да има. По Графа ще се движим с ВЕЛОСИПЕДИ И РОЛЕРИ. И ще творим любимите ГРАФИТИ.
14
4
 
9
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
Това да не ти е само на повърхността??? Подменя се цялата разпадаща се инфраструктура - водопроводи, канализации, електро и много други неща. Ремонтът е много сериозен, защото всичко се разпада и е от времето на соца!!! Какво направиха комунистите по въпроса? Само дрънкат!!!
13
5
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
"Аман от ремонти и крадене. Не искаме ремонти, искаме всичко да е хубаво и да не се разваля. Оставка!" Как да няма ремонти, като комунистите оставиха руини, неремонтирани вече 50 год.???
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До House M.D.Цъ, на Компира и оня Крусев се опитваме да вярваме. Поне такива интервюта даваха...
11
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 9Е, нали отидохте в един друг "писоар" срещу БНБ, където много ви миришеше, ама се настанихте там с мълниеносна скорост, като въшки по чиста глава, че старата сграда срещу "Коня" вече не беше достойна за величието ви. Трябваше ви мрамор, орнаменти, просторни зали, асансьори, нищо че не ги бяхте построили. Просто ги заграбихте и преодоляхте партийнотго си отвращение. Търтеи.
10
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5Явно си от най-задъненото мърляво село, където все още вършите естествените си нужди под храстите, щом считаш София за "модерен европейски град". Много са ти ниски критериите, малко четеш и не знаеш, че душ се взема и сутрин и вечер, а чорапите се сменят всеки ден...За жалост и много от "отговорните другари" са като теб.
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НесоциалистПИСОАРА НА ПОЗИТАНО
8
7
 
5
 
! Отговори
Несоциалист преди 5 години
И аз умирам от яд! Че не се сетих първи за писоара насред Витошка, нито за многомилионния ремонт на НДК, или да направя на море Цариградско шосе.. Яд ме е много..
7
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МОДЕРЕН ЕВРОПЕЙСКА ГРАД, А СОЦИАЛИСТИТЕ ОТ ЯД ***.
6
3
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Колеги, на самите табелки пише "срок 300 дни", но вие предпочетохте да вярвате на неосведомени журналисти.
5
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СТОЛИЦАТА СЕ ПРЕВЪРНА В МОДЕРЕН ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД! БРАВО НА ФАНДЪКОВА!
4
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извинявайте много господа крадливи герберасти и техните медии, но цялата дължина на ремонта на улица Граф Игнатиев - от ул.Албин до бул.Евлоги и Христо Георгиеви е 875 метра.Всеки САНТИМЕТЪР от тези 825 метра, повтарям САНТИМЕТЪР, а не метър ще струва 3 215 лв, което е повече от скандално. Цената на ремонта е завишена около 8 пъти.Та въпросът ми е - златни релски ли ще слагат и г-жа Фандупка Каркофкова ли лично ще кара трамвая.
3
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредното безсмислено харчене на пари вместо да се заемат със садистичните тротоари, с улеснения за инвалидите, с ликвидиране на простащината по София от едни групи жители на града, с вилнеещата мръсотия и неистовия шум ... А как ще се стига от Витошка до Евлоги Георгиев? На крака? Много удобно! Ефектът ще е обезлюдяване на района, ликвидиране на бизнеса, както на "Ломско шосе" и ... зона за забавления до сутрин... Честито на печелившите ... искаха "лукс"...
2
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви "готови етапи" до края на годината, като срокът беше до средата на октомври???