На Webit 2018: VR разходка в град от бъдещето

Всеки посетител ще може да "полети" със скутер
Обновена: 23 юни 2018 14:02 | 21 юни 2018 18:58, Александър Попов
0
На Webit 2018: VR разходка в град от бъдещето

Посетителите на тазгодишния фестивал Webit, който ще се проведе на 26 и 27 юни, ще имат възможността да се потопят в уникално изживяване и първи да опитат съвременните решения в използването и създаването на виртуална реалност.

За първи път посетителите на събитието ще видят един иновативен подход към представянето на строителни инвестиции - тройна VR иновация. За няколко наситени с емоция минути те ще станат част от стила на живот в първия отворен жилищен комплекс от смесен тип в България - Grand Kanyon.

Всеки посетител ще може да се качи на нов модел скутер, след което, благодарение на VR технологията, скутерът ще се превърне в летяща машина от бъдещето, която ще потегли на екстремна състезателна обиколка из Grand Kanyon. В него жилищната сграда е на пешеходно разстояние от мола, ултрамодерни спортни центрове, ресторанти и кафенета и близък огромен парк. VR турът през всички тях ще разклати усещането за сигурност и ще даде възможност за адреналиново преживяване и 360-градусов поглед от високо над квартал Младост и цяла София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари