"Младост" търси: Експерт по инвестиции, заплата 560 лева

От столичния район обявиха, че интересът към позицията е голям
25 юни 2018 07:20,
148
"Младост" търси: Експерт по инвестиции, заплата 560 лева
Кадър: Bulgaria ON AIR

560 лева заплата предлага столичният район "Младост" за експерт, готов да оглави отдел "Инвестиции и контрол по строителството". Това става ясно от обява, публикувана в сайт за търсене на работа.

Интересът към момента е голям, съобщиха за "Дарик" от администрацията на района.

Поне степен "бакалавър" в областта на архитектурата и строителството на сгради и съоръжения, както и четири години професионален опит изискват от станалия изключително популярен столичен район "Младост" за длъжността началник отдел "Инвестиции и контрол по строителството".

Експертът, който ще заеме поста, ще трябва да отговаря за планирането и провеждането на строителната и инвестиционната политика на района, както и спазването на закона при ново строителство.

Ще отговаря за обществените поръчки в района, както и за одобряването и подписването на платежни документи за проекти, финансирани от Столичната община. Възнаграждението му за всички тези отговорности пък ще бъде 560 лева.

Районът стана печално известен в цялата страна, след като доскорошната му кметица Десислава Иванчева, беше арестувана за подкуп от предприемач, чиито строителни книжа по думите му умишлено се бавили от кметицата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Работя в КОпенхаген и познавам "експерти". Познавам и наши момчета и момичета, работещи из Европа и северна Америка.За 560 лева, може да наемете, някой пълен невежа, прочел само "Investments for Dummies". Успех с подбора на кадри !
97
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименПо-добре е да закрият и АЕЦ Козлодуй, а външен дълг е защото хората обедняха и нямат пари за ток.
96
0
 
16
 
! Отговори
vip преди 5 години
И после ходим да се борим с корупцията! Смях Смях. То този експерт ако е от провинцията наема не може да си плати с тези пари, а да не говорим за друго!
95
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До няма време...Смисъла да нямаме външен дълг, е за да можем да изтеглим няколко милиарда кредит, с който да платим на другарите цоцащи по проекта Белене!
94
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
560 цирея на *** ви да излезат дано!
93
1
 
20
 
! Отговори
няма време... преди 5 години
Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има тежки народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 5 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?
92
0
 
24
 
! Отговори
Томов преди 5 години
Нещо не ми се връзва тази "обява" !! Търси се ЕКСПЕРТ за заплатица от малко по-голяма от минималната ! Ама госпожи и господа,другарки и другари !! А СЪПИКЯСАЙТЕ СЕ (осъзнайте се) МАЛКО !! Ако човекът , който търсите НАИСТИНА Е ЕКСПЕРТ,то как ще се съгласи на тази ЗАПЛАТИЦА ?? А пък после ОРЕВЕТЕ България и Европа,че недостигат кадрите у нас. Просто вземете се в ръце и оправете заплатите в държавата, докато и последния свестен човек не е поел пътя към терминал 2. ТОВА Е РЕШЕНИЕТО !!
91
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Последното нещо, което търсят за тази позиция, е експерт. При каква заплата ше да са четиритв години опит, когато е станал "експерт", че сега вече да дойде на 560лв? Какво получават експертите, контролиращи много милиони, се вижда в банките - 5-цифрени заплати. Тази позиция е само проформа, от този човек ще се иска само да подписва и да си мълчи. Само трохи от далаверата ще види. Търси се не опитен, а доверен човек-бушон.
90
0
 
18
 
! Отговори
Пешко преди 5 години
Целта е да има некой да подписва. Пък срещу подписчето все ще има нещо
89
1
 
7
 
! Отговори
%% преди 5 години
ОСТАНАЛОТО ЩЕ НАВАКСВА ОТ %%
88
0
 
22
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Я? Е тази новина вече искрено ме учуди. Аз си мислех, че за тази длъжност общината ще поиска от кандидата да и плаща поне по 5 000 на месец, а те чак и пари дават :))))))))
87
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За сравнение 5000 лева е минимална заплата на дупетат без комисии, командировки и самолетни билети.
86
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Победителят се знае предварително и службено а конкурса е само формален колкото да се спази закона, че е имало конкурс.
85
0
 
20
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Щеше да е много смешно, ако не беше толкова тъжно...
84
0
 
21
 
! Отговори
дядо ставри преди 5 години
Заплатата е обявена ниска за да се демотивират случайните кандидати. Иначе ясно е че иде реч за доста по-крупна сума.
83
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако това е реална обява, тя сама по себе си индикира и промотира намеренията на тези, които са я публикували
82
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми то като при горските-заплатата малка,ама гората голяма.И в Младост заплатата малка ,ама строежите много.... и компромисите се компенсират!
81
2
 
12
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Това е основната заплата - длъжността предполага сериозни възможности за допълнителни доходи от консултантски услуги, може дори над десет пъти по-големи.
80
0
 
25
 
! Отговори
Н преди 5 години
Това е само заплата по щат, но те имат и допълнителни неща към заплатата. Работят по някакви проекти от ЕС, пари усвояват...Дори и на това на пръв поглед ниско платено работно място ще се назначи техен човек, роднина или активист на управляващата партия. Конкурсите за работа в държавната администрация са про-форма, ясно е кой ще е човека.
79
0
 
18
 
! Отговори
АХЕ преди 5 години
И да добавя: Това е предизвикана корупция, която служи за "измиване на ръцете" на работодателите на тези служители!!!!! Работодателя /Община, Държава/ реагира при сигнал за корупция по следният начин: "Той /служителят/ го направи, аз не знаех!!!!" И няма следа и няма доказателство, дори и при притискане!!!!!!!!!!!!!!!!